Bu nasıl bir imtihan?

Hungary

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
332
676
18
Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.

Çalışıyorsanız ayrılın o evden ve ömür boyu da konuşmayın maalesef herkes kardeş aile olmayı beceremiyor bizde kardeşimle çok tartışırdık ama çocukken di şimdi ise çok seviyoruz birbirimizi sizinki baya baya abartmış.

Çok üzücü yıpratıcı bir durum.anlayabiliyorum seni.peki güzellikle konuşulsa bir psikologdan yardim istense?anne ve babanız 'ne diyor peki ?

Bi uzmandan yardım almalısınız. Aslında basta onun tedavi görmesi gerek ama nasıl olsa gitmeyecek.

Anne baba kağıttan heralde. Araya ben girsem ayirirdim sizi annen nasıl alamıyor?
Annemin gücü yetmedi işte ozaman... netice itibariyle aylarca o dayağın travmasını yaşadım.. o dayak yüzünden hala konuşmuyorum olayı bilen meraklı akrabalar hala sorar barıştınız mı diye? Ozamandan beri özür de dilemedi bir adım dahi atmadığı gibi hala peşimden hakaretler yağdırır huzursuz eder..

Annemin gücü yetmedi işte ozaman... netice itibariyle aylarca o dayağın travmasını yaşadım.. o dayak yüzünden hala konuşmuyorum olayı bilen meraklı akrabalar hala sorar barıştınız mı diye? Ozamandan beri özür de dilemedi bir adım dahi atmadığı gibi hala peşimden hakaretler yağdırır huzursuz eder..
Sebebi ne? Kardeş kıskançlığı mı? Seni daha mı çok sevdiler?

Yuh ya. Elinden alamadı ne demek.

Benim doğurduğumu biri o şekil dövse cırlamaktan mahalleyi eve toplarım. Rezalet çıkarırım.

Çok üzüldüm.

Allah vicdan merhamet versin.
Anne ve baba o abiye çok yüz vermiş. Bu ne cesaret böyle. Aile büyüklerinin olaya el atması gerekiyor.

Sebebi ne? Kardeş kıskançlığı mı? Seni daha mı çok sevdiler?
Mesela darp yüzünden içerde yatması gerekir. Hiç mi bir Allah'ın kulu duyup da polise haber vermemiş?
Alt komşu duymuş kadın polise haber vermeye çalışırken kocası engellemiş. Sonra zaten benimde halim olmadı bide çocuktum şimdi olsa şikayetçi olup uzaklaştırma aldırırım ama ozaman bilmiyordum

annen baban nerde bu olay olurken? elinden alamadı ne demek gerekirse polisi ararsın, konuyu komşuyu toplarsın alırsın öyle saçma şey mi olur.Madem o evde bu şartlarda yaşıyorsun , taş kemirirsin yine de ayrı eve çıkarsın işe girer çalışırsın ne diye hala o evde oturuyorsun? Psikolojik tedavi görmüyor musun?Neden kimse bu duruma müdahale etmiyor?Çok havada bir konu.

Anne babanız nasıl sizi böyle tacız etmesine, huzursuz etmesine müsade ediyor? 8 saat dövmek Ne demek, abartıyorsunuz bence. 8 saat boyunca bir anne, oğlunun kızını dövmesine engel olamıyorsa herhalde kızından nefret ediyordur! İnsan konu komşu çağırırdı, kan kusmuşsunuz Ya! Hala o evde Durduğunuz kabahat.
Zaten en çok şiddet,taciz Vs gibi olaylar en yakınlardan gelir. 31 yaşındasınız, kendi evinize çıkın böyle yaşanmaz.

Back
X