Bu nasıl bir imtihan?

Sekiz saat insan dövmek nedir, mübalağa mi yaptınız.
Sizin de psikolojiniz yerinde değildir elbette ama anne nasıl kurtaramaz, bir de hadi kurtaramadı sonrasında anne baba hiç mi birsey yapmadı..
Gözümde hiç canlanmiyor, nasıl bir ailesiniz 😔😔

Sekiz saat insan dövmek nedir, mübalağa mi yaptınız.
Sizin de psikolojiniz yerinde değildir elbette ama anne nasıl kurtaramaz, bir de hadi kurtaramadı sonrasında anne baba hiç mi birsey yapmadı..
Gözümde hiç canlanmiyor, nasıl bir ailesiniz 😔😔
Kesintisiz 8 saat dövdü mü?
Bu mantıklı değil ki o
8 SAAT
İnanmayanlar cevap yazmasın... benim için zaten yeterince kötü ve zor durum...

Mike tyson olsa insan, 8 saat aralıksız kimseyi dövemez. Ha kapatır odaya işkence yapar belli saat aralıklarla. Ee o durumda anne nasıl kızını kurtarmaz. Muamma..
Kardeşini bilgisayarın başından hemen kalkmadı diye sandalye ile beraber evin diğer ucuna fırlatan biri 8 saat dövemez dimi? Okadar merhametlidir yani ozaman ben yanlış hatırlıyorumdur siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Kardeşini bilgisayarın başından hemen kalkmadı diye sandalye ile beraber evin diğer ucuna fırlatan biri 8 saat dövemez dimi? Okadar merhametlidir yani ozaman ben yanlış hatırlıyorumdur siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Sorulara net cevaplar vermediğiniz için anlayamadı insanlar durumu
Babanız bu olayların neresinde
Anne baba ilişkisi nasıl evde
Ablanızında sizi üzdüğünü yazmışsınız
Özel bir durum mu var neden herkes sizi bu kadar hırpalıyor ?

Hic inandırıcı değil. Bir çocuğum.diğerini 8 saat dovecek de ben engel olmayacağım. Ölebilir veya sakat kalabilirdiniz. Polisi aramak da mi aklına gelmemiş? Öyle evlat evden bile kavulur temelli.

Sorulara net cevaplar vermediğiniz için anlayamadı insanlar durumu
Babanız bu olayların neresinde
Anne baba ilişkisi nasıl evde
Ablanızında sizi üzdüğünü yazmışsınız
Özel bir durum mu var neden herkes sizi bu kadar hırpalıyor ?
Çünkü ikisininde psikolojik sorunları var sadece bana karşı değil anneme babama karşıda çok saygısızlar. Ablam annemin boğazına bıçak bile dayadı. Yani hepsi ruh hastası böyle yaratıklara kardeş olarak doğmak benim suçummuş gibi konuşmuşsunuz.

Ablam evlendi boşandı bir çocuğu var ve bana anneler gününde kardeşim anneler günün kutlu olsun hernekadar anne olamasanda hahaha diye dalga geçen mesaj attı. Çok üzüldüm ağladım benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın yalnız ölüp gideceksin der durur. Onunda bana karşı içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Geçen bir çocukla tanıştım kaç kardeşsin sorusunda yüzüm düştü o çocukla ciddi bir yola girsem bu durumu nasıl açıklayacağım diye düşündüm 😔
Aile boyu sorunlarınız var
Anne sizi kendi eliyle dövdürüyor resmen
Abi zaten psikopat
Abla desen nerden nasıl vururda canını acıtırım diye bakıyor
Sizide pek normal bulmadım +30lara gelmişsiniz bi kopamamıssınız bu insanlarla aynı havayı solumaktan

Sekiz saat nasıl dövebilir ama ya? Insan on yumruk yese zaten bayılır o on yumruk da en fazla iki dakika sürer. Işaret parmağıyla falan mı tokat atarak sekiz saat dövdü? Cidden tutarsız bu hikaye

Hic inandırıcı değil. Bir çocuğum.diğerini 8 saat dovecek de ben engel olmayacağım. Ölebilir veya sakat kalabilirdiniz. Polisi aramak da mi aklına gelmemiş? Öyle evlat evden bile kavulur temelli.
Yukarıda inanmayanlar cevap yazmasın dedim neden ısrarla yazma gereği duydunuz? Susmak görmezden gelmek sizin için çok mu zor?

Aile boyu sorunlarınız var
Anne sizi kendi eliyle dövdürüyor resmen
Abi zaten psikopat
Abla desen nerden nasıl vururda canını acıtırım diye bakıyor
Sizide pek normal bulmadım +30lara gelmişsiniz bi kopamamıssınız bu insanlarla aynı havayı solumaktan
Nasıl kopayım ekonomik özgürlüğüm yok

Sekiz saat nasıl dövebilir ama ya? Insan on yumruk yese zaten bayılır o on yumruk da en fazla iki dakika sürer. Işaret parmağıyla falan mı tokat atarak sekiz saat dövdü? Cidden tutarsız bu hikaye
İnanmıyorsanız susma yorum yapmama özgürlüğünüzü kullanabilirsiniz sizi ikna etmeye takatim yokta...

Yukarıda inanmayanlar cevap yazmasın dedim neden ısrarla yazma gereği duydunuz? Susmak görmezden gelmek sizin için çok mu zor?
Bütün yazinlanlari okumadığımizi akıl etmek size mi zor geliyor? Ayrıca konu açarken kim yazacak diye karar verme lüksünuz de yok. Isteyen herkes yazar.

Nasıl kopayım ekonomik özgürlüğüm yok
Neden yok ?
31 yasına gelmişsiniz
Hadi egitiminiz yok diyelim kasiyerdemi olamıyorsunuz hadi onuda olamıyorsunuz temizlikcide mi olamıyorsunuz ?
Bana gelen kadın benden kücük egitimsiz ancak günlük 180lira para alıyor ve haftasonu dahil bos günü yok
Aya vurdugunda benim yüksek lisansıma ragmen benden cok kazanıyor
Amac ekonomik özgürlükse bunu yaratmak sizin elinizde

Bütün yazinlanlari okumadığımizi akıl etmek size mi zor geliyor? Ayrıca konu açarken kim yazacak diye karar verme lüksünuz de yok. Isteyen herkes yazar.
Tamam bayram bayram başka işim gücüm yok yalan söylüyorum her aile dört dörtlük her kardeş mükemmel her insan sorunsuz her insanın hayatı harika dünya da çok güzel bir yer bende bu ütopyayı uydurdum değişiklik olsun diye varmı başka sorun?

Tamam bayram bayram başka işim gücüm yok yalan söylüyorum her aile dört dörtlük her kardeş mükemmel her insan sorunsuz her insanın hayatı harika dünya da çok güzel bir yer bende bu ütopyayı uydurdum değişiklik olsun diye varmı başka sorun?
İstemediğini carpitiyorsun. Cevap duymak istemiyorsan bana sonu sormayı bırak. Beğendiğin yorumları muhatap al.

Siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız. Ben abinize merhametli demedim. Neyse..

Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.

Malesef böyle durumlar, yetistirilme tarzindan dolayi ortaya cikiyor. O senin abindir, ona saygi duymak zorundasin vs vs gibi seylerden dolayi yasca buyuk olan cocuklar zamanla bu tur siddet egilimli hareketler sergiliyebiliyor. Suc tamamen anne ve babada!

Anne ve baba kendi cocuguna laf geciremiyorsa bilki hic bir zaman duzelmeyecek.
Imkaniniz varsa bir sekilde ayri eve cikin yada anneniz ve babanizla konusun, pek saglikli bir aile ortami yok malesef anlattiginiza gore, ayni evde 12 yil küs kalmak akil almaz birsey. Ozellikle bir anne hic ama hic mi el atmaz boyle bir duruma ? cok sasirdim, Allah yardimciniz olsun!

Çünkü ikisininde psikolojik sorunları var sadece bana karşı değil anneme babama karşıda çok saygısızlar. Ablam annemin boğazına bıçak bile dayadı. Yani hepsi ruh hastası böyle yaratıklara kardeş olarak doğmak benim suçummuş gibi konuşmuşsunuz.

Konunuza yazdığım ilk yoruma cevabınız bu, bu aralar moda oldu konu açılıyor, sonra soru soranlara, yorum yapanlara atar gider, burası herkese açık bir platform insanların anlamadıklarını sorma hakları da var
31 yaşındasınız, bu psikopatlarla yaşamak zorunda değilsiniz, en azından kadın sığınmaya başvurabilirsiniz, orada işe yerleştirilmenize de yardımcı olabilirler, hayatınızı kurun, bu çileyi çekmemek elinizde

Malesef böyle durumlar, yetistirilme tarzindan dolayi ortaya cikiyor. O senin abindir, ona saygi duymak zorundasin vs vs gibi seylerden dolayi yasca buyuk olan cocuklar zamanla bu tur siddet egilimli hareketler sergiliyebiliyor. Suc tamamen anne ve babada!

Anne ve baba kendi cocuguna laf geciremiyorsa bilki hic bir zaman duzelmeyecek.
Imkaniniz varsa bir sekilde ayri eve cikin yada anneniz ve babanizla konusun, pek saglikli bir aile ortami yok malesef anlattiginiza gore, ayni evde 12 yil küs kalmak akil almaz birsey. Ozellikle bir anne hic ama hic mi el atmaz boyle bir duruma ? cok sasirdim, Allah yardimciniz olsun!
Yüzünü dahi görmek istemiyorum sevmiyorum kardeş namına bişey hissetmiyorum barışmak konuşmakta istemiyorum açtığı yaralar bir ömür kanayacak tek istediğim kendime bir hayat kurup uzaklaşmak ama onuda yapamıyorum

Back
X