Bu nasıl bir imtihan?

Tamam evlilik nasip olmadı da 31 yaşına kadar hiç mi iş nasip olmadı? Üniversite okudunuz mu bilmiyorum ama başka şehirde okuyup hiç dönmeseydiniz keşke. Hiç konuşmadığın bir insanla 12 sene bir arada aynı evde yaşamak çok kötü bir durumdur. Kendiniz için acilen psikolog desteği almanızı öneririm size en yakın devlet hastanesinden hemen randevunuzu alın
Okudum ama küçük şehirde yaşıyorum malum ülkenin durumu işten yanada yüzüm gülmedi 😔

Üveylik durumu falan mı var? Bu kadar kin öfke dayak ve annenin olaya müdahil olmaması bana normal gelmedi.

Ablam evlendi boşandı bir çocuğu var ve bana anneler gününde kardeşim anneler günün kutlu olsun hernekadar anne olamasanda hahaha diye dalga geçen mesaj attı. Çok üzüldüm ağladım benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın yalnız ölüp gideceksin der durur. Onunda bana karşı içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Geçen bir çocukla tanıştım kaç kardeşsin sorusunda yüzüm düştü o çocukla ciddi bir yola girsem bu durumu nasıl açıklayacağım diye düşündüm 😔
Aile toptan manyak galiba

Evde silik bir yaşantı mı yaşıyorsunuz? Aileniz ne diyor bu durumlara. Ailenin diğer üyelerinden fiziksel olmasada, psikolojik şiddet görüyor musunuz? Ailenizin erkek çocuğunu koruyan, pohpohlayan bir yapıları var gibi geldi bana.Gereken değeri görmüyorsanız, o evden bağınızı bir şekilde koparın artık.Kendinize asgari ücretli olsada bir iş ayarlayın. Çaba göstermeye devam edin. Psikolojik destek gerekliyse alın çekinmeyin. Unutmayın bu hayat sizin.Kendi hayatınızı kendiniz yönlendirin.

Bir markete girip reyon görevlisi, kasiyer, temizlik elemanı da olabilirsiniz. Aksama kadar aynı evde mi oturup duruyorsunuz? 4. Kardeş ne durumda bu arada? Küçük mu o sizden? Bir de eğer bu konu fake değilse tabi, çok ciddi bir meseleniz var ailece. Yıllarda küs kalabilmek, öldüresiye dövmek, dovulmek, kardeş kavgasını ayıramayacak kadar pasif olmak, kardesin üzüntüsü ve zayıf noktalarıyla dalga geçebilmek... aile içinde taciz durumları mi vardı? Bu herkesin içindeki nefretin çok somut bir sebebi olmali

Kusura bakma, inanmadım.
8 saat boyunca dayak yerken annen oturup bekledi mi?
Hiçbir annenin böyle yapacağına inanmıyorum, ayrıca 8 saatte zaten ölürdün.
Tamam çok kötü dövmüştür, yüzüne bakma ne desen haklısın ama bu yazım şeklinle anneni çok büyük zan altında bırakıyorsun.
Yok eğer gerçekten dediğin gibiyse sadece kardeşinle değil annenle de küs, seni resmen ölüme terk etmiş.

Yok üzüldüm ama anneniz neden bukadar pasif durmuş abinizi annenizede mi eziyet ediyor var boyle etrafımda tanidiklarim oğlu birsey diyecek diye kızını eve alamıyor ve sebepsiz inşallah güzel bir hayatınız olur yani benim abim bana en ufak bir laf bile etse annem mahveder işin açığı çok garip geldi :(

Bence elinden alamamislar degil almamislar...
Aileniz komple numune...
Valla umarim evden ayrilabilirsinizayrilabilirsiniz

Anneniz babanız ne ise yarıyor? Tekrar olursa şikayetçi olmalısınız. Ben sizin yerinizde olsam imkanım varsa savunma sanatlarina giderdim

Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.
sen ciddimisin..inşallah abartıyorsundur..8 saat dövmek ve ağzından köpükler gelmesi....annenin bir şey yapamıyor olması...polis yok mu şehrinizde..

Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.
Ailenizin çok hatası var bu durumda ne demek bir kardeş diğerini bu derece döver ve rahatsız eder...Yapacaginiz en mantıklı şey o evde kaldığınız sürece çalışıp en az şekilde onunla aynı ortamda bulunmak ve hayırlı bir şekilde yuvanizi kurup o evden çıkmak.

Ailenizin çok hatası var bu durumda ne demek bir kardeş diğerini bu derece döver ve rahatsız eder...Yapacaginiz en mantıklı şey o evde kaldığınız sürece çalışıp en az şekilde onunla aynı ortamda bulunmak ve hayırlı bir şekilde yuvanizi kurup o evden çıkmak.
Çok istedim denedim ama karşıma hep niyeti kullanmak olan ciddi düşünmeyen tipler çıktı..

Sizi döverken anne babanız yok muydu evde nasil elinden alamadılar. Kardeşiniz bildiğiniz ruh hastası. Zten muhatap olmayın ise girin çalışın. Evlenince de hiç alakanız kalmaz.

Bence kardeşiniz duygularını kontrol edemiyor; öfkesini de...Sen kanından canından kardeşiyken kontrolsüzse evlendiginde olsun sosyal çevresinde de olsun tehlikeli olacağını düşünüyorum. Bı durumun kaynagına inilmesi gerektiğini düşünüyorum.Benim de kardesimle aramda bir yaş var seni anlıyorum.

Mike tyson olsa insan, 8 saat aralıksız kimseyi dövemez. Ha kapatır odaya işkence yapar belli saat aralıklarla. Ee o durumda anne nasıl kızını kurtarmaz. Muamma..

Back
X