• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir insan anlayamadim:(

Kizmam kesinlikle, tesekkur ederim hatta. Gercekten cok sabirli davrandim ama kendime yaptim
benim kendime bu boyle diye itiraf edemedigim seyleri acik acik onume serdiniz, gercekten iyi geldi.
Ben surekli aklimda bu, bazen ben aptalin tekiyim galiba diyorum, bazen kendime acidim.
benim bir hatam varsa soyleyin lutfen, ben kendim bilsem bile birinin soylemesi iyi oluyor bazen

Guzellik senim hatan bu kadar susup alttan alman başka da bi hatan yok. Suanda durum ne biliyormusun yıl 2014 sana sadakat samimiyet sunmayana sen de bu kadar saf ve temiz olma olurmu bak acı cekiyorsun o esoglu esek yatiyo sinirlerim bozuldu bak

İlgisizliği gerçekten abartılmıcak gibi değil sinirlerim hopladı resmen. Daha şimdi mutlu etmeyen adam evlenince nasıl olur ki hiç bilemedim. Ben yerinde olsam rest çekerdim bırakın üzülsün belki dank eder.

32 yaşındayım demişsin yanlış hatırlamıyorsam, muhtemelen bu kişi de otuzdan aşağı değildir. Nasıl olur da bu yaşta bir adamın daha önce hiç ilişkisi olmaz, hayatına kimse girmez? Normal mi bu? Eğer söylediği doğruysa sebebi ne olabilir? Kadınlara ilgisi mi yok acaba, evlenmiş olmak için mi evleniyor?

Daha basindasin :3: yol yakinken døn ... ilersini dusunsene hiiiiiiiiiiic cekilmaz :19: .....isten geleceksin gunun nasil gectigini anlatamayacagin bir koca ...... cocuklar okuldan gelecek konusamayacaklari beraber ødev yapamayacaklari bir baba ..... bide eve misafir cagirdigini dusun .... saat on oldu kalkin mi diyeceksiniz .... hayatini paylasamadiktan sonra dert ustune dert ekleme ....

Bu kadar cok ayrilik lafi gecen bi iliskinin sonu ne kadar hayirli olabilir ki. Yol yakinken ayrilin bunun bi de 7/24 ayni evde yasamasi var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acikcasi o soylediklerine inandim ben. Iyi bir universitede okumus, sonra devamda etmis.
Okulla ugrasmis hep. Sevdigin, asik oldugun oldumu dedim, ona evet demisti

Bugun aradi beni, basta acmadim sonra cevapladim. Aklima ne geldiyse soyledim,
icimde birsey birakmadim. Sizin soylediklerinizide soyledim. Senin bu ucuncu kisilerle de
ugrasacagimiz var diyor. Hep mantikli seyler soylediler bana dedim, hak verdim hepsinede dedim.
Arkadaslar, sesimide yukselttim ( iyice delirtmis artik beni) ne yapti biliyormusunuz, cok sakin dinledi beni
uzuluyorum dedi. Kim olsa uzulur dedim biri bagirinca, Ben seni uzdugum icin uzuluyorum dedi. Kapatip gitmedi,
duzeltmeye calisti. Ben gene dayanamadim sesini duyunca, bi sans daha vericam galiba ama bu son eger tekrar ederse.
Ailesi iyi daraniyor bana, ben cok iyi tanimiyorum ama ailemde begenmisti ailesini. Dua edin bana olurmu.
Bugun sizinle konusmak cok ama cok iyi geldi bana, hepinize cok cok cok tesekkur ederim bayram gunu bana zaman ayirdiginiz icin.
Insallah sizin hayatinizda her sey yolunda gider, cok mutlu olursunuz,

Bugun aradi beni, basta acmadim sonra cevapladim. Aklima ne geldiyse soyledim,
icimde birsey birakmadim. Sizin soylediklerinizide soyledim. Senin bu ucuncu kisilerle de
ugrasacagimiz var diyor. Hep mantikli seyler soylediler bana dedim, hak verdim hepsinede dedim.
Arkadaslar, sesimide yukselttim ( iyice delirtmis artik beni) ne yapti biliyormusunuz, cok sakin dinledi beni
uzuluyorum dedi. Kim olsa uzulur dedim biri bagirinca, Ben seni uzdugum icin uzuluyorum dedi. Kapatip gitmedi,
duzeltmeye calisti. Ben gene dayanamadim sesini duyunca, bi sans daha vericam galiba ama bu son eger tekrar ederse.
Ailesi iyi daraniyor bana, ben cok iyi tanimiyorum ama ailemde begenmisti ailesini. Dua edin bana olurmu.
Bugun sizinle konusmak cok ama cok iyi geldi bana, hepinize cok cok cok tesekkur ederim bayram gunu bana zaman ayirdiginiz icin.
Insallah sizin hayatinizda her sey yolunda gider, cok mutlu olursunuz,

Biz bayanlar çok duygusalız böyle:43:banada karşımdaki seni üzdüğüm için üzülüyorum,özür dilerim dediği an bana yaptıklarını unutup, olayın üstüne bir perde çekiveriyorum...

Bir şans vermen sana bişey kaybettirmez bence, ama şu da var herkes bi ilişki nasıl başlarsa öyle gider diyor,umarım sizinki farklı olur.Benimde bir arkadaşım vardı, erkek arkadaşı iyiydi, hoştu ama ilgisizdi, hep kız arar sorar mesaj atardı, sonra kız bigün sinirlendi, ben bi daha aramayacamda, mesaj da atmayacam demiş, küsmüş, uzun bir süre geçmiş, bu süre zarfında oğlanda oturmuş düşünmüş, sensiz yapmam mümkün değil, özür dilerim deyip, kendini düzeltmiş.Şimdi evliler:21:

arkadaşım sen niye sürekli adama istemiyorsan ayrılalım diyorsunki?? Adam böyle davrandığı halde ite kaka giden bir ilişkisi var sonuçta , niye bitirsin alınma amaa elin akıllı kızı çekermi böylesini çekmez, o da biliyor.. O yüzden rahatsızsan sen bitireceksin, adama sorma kendine sor bitirmelimiyim diye, bitirmem seviyorum diyorsan sızlanma adam böyle.. evliliktede bu halini 10 çarp öyle bir evlilik hayal et , yani senin ne yapacağına kalmış adamdan değişmesini hiç bekleme bir gün elinde çocukla hala "acaba bu gün nasıl olduğumu soracakmı" diye bekler durursun

Bu dönemlerde böyle olmaması lazım. Kesinlikle ayrıl arkadaşım.

Ben evli olan ve eşiyle problem yaşayan hanımlara kolay kolay ayrıl, boşan demem. Evlilik bambaşka birşey çünkü. Ama evlilik öncesinde yaşanan en ufak bir problem dahi göz ardı edilmemeli.

Biz eşimle günde 8 saat konuşuyorduk ilk zamanlarda biliyor musun? Bizimki abartıydı gerçi biraz ama...

Ayrıl hiç uğraşma. Daha şimdiden böyleyse evlendikten sonra senin yüzüne bile bakmaz bu adam.

Son düzenleme:
Back
X