Bu nasıl bir kader?

Patronda biliyormuş,oda ayrı ayar ozaman öyle birini tutuyor,inat edin bakalım ne olcak?

Benim çalıştığım yerler gibi,hayatımda hep mücadele etmek zorundaydım bir şeylerle,küçük yaşlardan beri.
Demek ki nasıl başladıysan öyle gidiyor,çok tanıdık geldi,oof of.

Kıskançlık başka bişey gelmedi aklıma. Sen alımlı güzel birisin galiba. Kadında da biraz kompleks varmış zaten. Sana öyle davranarak kendini tatmin ediyo. Maalesef kadınlar arasında böyle mevzular hem çok hem de çok şiddetli oluyo. İkinizden biri gitmediği sürece sorun çözülmeyecek gibi.
Sen de ezdirme kendini ilk başlarda ki sakin tavrından da cesaret almış üstüne geliyo.

Hayatının her kesiminde karşılaşacaksın bu tiplerle.. görmezden gel fazla muhatap olma.. önemli olan duruşunu bozma kimseyede fırsat verme..

Benim çalıştığım yerler gibi,hayatımda hep mücadele etmek zorundaydım bir şeylerle,küçük yaşlardan beri.
Demek ki nasıl başladıysan öyle gidiyor,çok tanıdık geldi,oof of.
Aynen öyle düşünüyorum, gerçekten neye el atsam kolay gelmiyor.
Hep kötüler mi denk gelir insana.
Arka çıkanım da yok ailemde.
Arkadaşım sağolsun tanıdık çıktı da konuştu.
O kadar edepsizler ki, elimle koymuş gibi buluyorum bunları.
Bir türlü huzuru bulamadım, her şey üstüme üstüme geliyor.

Başlarda öyleyim diye aldı beni zaten.
Herkes onun ağzına bakıyor resmen.
Ele geçirmiş oradakileri, bana yapamadığı için oluyor bunlar.
Ben burada iş öğreneceğim diye kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilim dedim zaten.
Artık o kadar üstüme geldi ki, düşündüğüm ne varsa söyledim.

Hayatının her kesiminde karşılaşacaksın bu tiplerle.. görmezden gel fazla muhatap olma.. önemli olan duruşunu bozma kimseyede fırsat verme..
Muhatap olmasam da konuşuyor.
Bir de orada işi bilen, öğretecek olan bir tek o.
Kimseye göstermediği bir yüzü var, asla inanmazlar onun yaptıklarına öyle diyeyim.

Pes etme babanin yaninda bunlar iki kirimlik cekirdek canim.sennisi ogrenmeye bak bian once onlarda kendi yaglarinda kavrulsunlar sen isini duagun yap patronun dikatni cek kimseye orda kizdiginda sakin onu ona anlatma cunki is yerinde dostun bian dusmanin oluverr

Şu işi bir an evvel kapsam ona muhtaç olmasam, hayalini kuruyorum bunun sürekli.
Çok yıprandım şu bir senede.
Ben de buna üzülüyorum, evdeki olaylardan kaçmak isterken yine başım sıkıntıda.
Ne bitmez çilem varmış.
Elimi attığım her şey zorlaşıyor, imkansızlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…