Bir anda her şey nasıl bu hale geldi anlamadım.Nasil bi is yeri bu ya ??
Umarim duzelir ozel sektordeki kadinlarin cogu boyle .
Sanki babasinin yeri gibi at kosturuyolar ,cogu kompleksli ,agir hasta tipler .
Iyi ki erkeklerle calisiyorum boyle dertlerim yok ..
Düşünüyorum ama sanki mücadele etmem gerekiyormuş gibi geliyor.Nasıl bir işyeridir korku filmi gibi ordan ayrıl başka iş bak bence canım
Nasıl bir işyeridir korku filmi gibi ordan ayrıl başka iş bak bence canım
inan felaket bir yer orasıNasil bi is yeri bu ya ??
Umarim duzelir ozel sektordeki kadinlarin cogu boyle .
Sanki babasinin yeri gibi at kosturuyolar ,cogu kompleksli ,agir hasta tipler .
Iyi ki erkeklerle calisiyorum boyle dertlerim yok ..
Ben de hemen öyle yaptım olayları fark edince sorun da buradan çıktı.Özel sektörde çıkıyor illa ki bunlar bazen yetenek de pek işe yaramıyor eş dost akraba olmak bile yeterli oluyor o kişiyi tutmak için.
Başka iş bakın kafanız rahat olsun en azından bir müddet dayanın iş bulmadan çıkmayın işten.
Resmi olun başta nasıl tavır sergilerseniz öyle gider
Ben çalışanla değil patronla muhatap olurum ,sorunumu birebir patrona söylerim ki bu tarz kişilerin manipülesine maruz kalmayım diye.
İçimden neler geliyor bir bilseniz.İki tane yapıştır
Evet artık bundan emin oldum.inan felaket bir yer orası
birde bir bayanla calısacagıma 40 erkeklee calısmayı yeglerim ne darılın ne gücünenin kızlar malesef böyle
en büyük kazıgı bayan bayana atıyor
Böyleleri anca konuşur tehdit eder . Her gelen de bunların totosunu kaldırmış . Havlayan köpek ısırmaz . İşten çıkacaksanız da .dışarda bir yerde yapıştırın iki tane sönsün biraz . Sinir oldum kızaİçimden neler geliyor bir bilseniz.
Çok bariz kıskanıyor sizi. Ve gözünün önünde olmanızı istemiyor. Korkarım ki pes ettirene kadar uğraşacak.Hanımlar herkese merhaba.
Bir işe başladım ama 1 hafta içinde yaşanan kriz öyle böyle değil.
Bana işi öğretecek olan bir kız var ama oranın hakimi gibi davranıyor.
Patronumla ondan habersiz iletişim kurmama bozulur, patron bir şey kafana takılırsa ara der o her zaman arayamazsın mesai saatlerinde ara yani benim yanımda demek istiyor.
Giyimimi eleştirir kibarca yanlış anlama diye ama ben anlıyorum diyip fazla uzatmasam da ertesi gün yine canım istediği gibi giyinip geldiğim ve sözünü dinletemediği için kuduruyor.
Depo sorumlumuzla kankalar, bu kız onun açıklarını kapatıyor, o da yancılığını yapıyor.
Muhabbetlerini görseniz alenen çete kurmuşlar.
Yemek yerken yancısı beni ortaya konuşarak dayak mayak diye tehdit ediyor.
Ben de bu konuda oldukça tecrübeliyim başım sıkıntıdan kurtulmadığı için alışkınım yani bu tiplere.
Haksızlığa susmayanı bastırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
En son tutamadım kendimi, iftira da atmaya başlayınca ağzıma geleni saydım.
Benim alacağım işi, o ek iş olarak yapıyormuş ve ayriyetten para alıyormuş.
Sürekli ben öğretiyorum o para kazanıyor, madem o kadar ücretlik iş yapıyordum da niye ben az alıyordum.
Toplanıp birbirlerini gazlıyorlar, sanki çok iş yapıyorlarmış gibi.
Yani patronların genç ve mülayim olmasından da yüz bularak bayağı at koşturuyorlar.
Bu kız yeni müdürle, her yeni gelenle kavga ediyormuş.
Buranın ağası benim modunda hep, kötü bir elektriği var.
Bana söz dinletemedikçe kuduruyor ama susmuyor da, dinlemesem de konuşuyor.
Hak ettiği her şeyi söyledim, en sonunda dayanamadım, detaylar uzun sürer şimdi ama bu iş için her alınanı kaçırtmış.
Ben de pes etmiyorum, bu sebepten motivasyonumu düşürmeye çalışıyor.
Öğretecek güya, bunu nasıl bilmezsin, şunu nasıl bilmezsin.
Sürekli onu öveceksin, başkasına soru sor ya da öv hemen kavga çıkarıyor.
Her sabah bir şeylerden şikayet ediyor.
Benden de büyük 30 yaşında ama o kadar olgunlaşmamış ki.
Sürekli benim konuştuğum insanların peşinde, beni seviyor musun abla, buraya gel ayşe, benim yanımdan çağırıp çok güzel gözlerin var mahmut.
O kadar kötü şeyler yaşadım ki ailemde, babam anneme başka kadın için vurdu, babamla dövüştüm resmen, polis çağırdım.
Sonra paramı kesti, deli gibi iş aradım, tam umudum bitmişken bu işi buldum ve ne derse desin diyorum, ekmeğimin peşindeyim diyorum ama ben ne yaptım da hayatım hep böyle adi insanların arasında geçiyor.
O kadar avam konuşmaları, tavırları, iftiraları var ki.
Söylemediğim şeyleri, olmayan kişilerin yanında, beni bir yerlere gönderip kendi uydurarak söylüyor.
Bana da onun yanında söyledin diyor.
Kıyafetlerimin açık olduğunu, çıplak tarzında bir cümleyle itham etti.
Kopma noktam o oldu.
Siz bunu kaç kere yaptınız bilmiyorum ama bu artık bir yere kadar yer, manipüle etmeye çalıştığınızın farkındayım kendinizi kurnaz sanmayın, giyimle değil insan karakteriyle de yeterince teşhircidir dedim.
Giyimim de gayet normal, sadece biraz bakımlıyım, sabahın körü olsa kalkar saçımı başımı yaparım.
Oldukça da kompleksli kilo, boy, yaş hep bunlardan çıkıyor sorun.
İşle ilgili mevzulardan çıkmıyor yani.
Nereden nereye gitsem hep aynı noktada gibi hissediyorum.
Oysa izlediğim diziler de her şey o kadar olabilir duruyor ki, insanlar konuşuyor, tartışsa da anlaşıyor, bir süre sükunet oluyor ama benim hayatım hep tarlabaşı dizisi gibi.
Kameraya kaydedip izletsem cinnet sebebi, gün içerisinde yaptıkları, söyledikleri öyle sinir bozucu ki.Böyleleri anca konuşur tehdit eder . Her gelen de bunların totosunu kaldırmış . Havlayan köpek ısırmaz . İşten çıkacaksanız da .dışarda bir yerde yapıştırın iki tane sönsün biraz . Sinir oldum kıza
Pes ettirene kadar uğraşacak ben de bunu anladım.Çok bariz kıskanıyor sizi. Ve gözünün önünde olmanızı istemiyor. Korkarım ki pes ettirene kadar uğraşacak.
Pes etmeyin tabi ki. İnşallah kendisi gider
Burası çok iyi bir fırsat, alanıma göre bir şirket ama ekmeğini yedirmeyecek gibi bu kız.Pes etmeyin böyleleri heryerde var, canınızı sıkmayın,eğer çoook bunalırsanız başka iş bulmadan çıkmayın.
Burası çok iyi bir fırsat, alanıma göre bir şirket ama ekmeğini yedirmeyecek gibi bu kız.
İşi öğrenmeyi çok istiyorum aslında ama öğretmemek için elinden geleni yapıyor.
Patronun, arkadaşıma demesine göre çok kişi gelip, gitmiş gelen kaçmış bu kız yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?