Bu nasıl bir karmaşa...

Manipüle edilmeye ne kadar açıksınız, karşıdaki kişinin çok zeki olmasına gerek yok bir iki lafına hemen kafanız karışıyor .Ailecek size neler yapmışlar tabi ki arayıp şikayet edeceksiniz,ablaniz size yaptıklarından sonra hâlâ o adamla muhatap olup görüşmeyi sürdürmesi akıllara zarar Adam bariz size akılsız diyor onu ben yonetirdim,kimle konuşup konusmayacağina ben karar verecektim.Eve kapatıp esir hayatı yaşatacaktım diyor.Adamin soluğunu boğazından çekmek varken ihhhıhhhh deyip pişmanlık yaşıyorsunuz hayret.......

İnanin solugunu bogazindan cekmek icin yaptim zaten isinden attirmayi da. Ailem beni durduruyor, hakkina girme daha fazla hayatiyla oynama zaten babasi yok vs vs diyorlar. Butun bunlari bilmelerine ragmen. Suan rahatsiz edilmiyorum, daha da yazacagini sanmiyorum. Ama yasadiklarimla bas etmek konusunda zorlaniyorum her ne kadar "kurtuldum" desem de.

Onun o işyerindeki zamanı dolmuş, siz de aracı olmuşsunuz. Yoksa onun rızkını kesmek gibi bir yetkimiz yok zaten. O yüzden rahat olun.
Evet, haklisiniz. Belki de atilmadi, bilemiyorum ki. Sonrasinda is yeriyle konusmadim haliyle... Yine de uzgun hissettim, vicdan yaptim sonucta bir zamanlar iyiydik, birbirimizi mutlu ettigimiz zamanlar oldu, bir nevi kiyamadim.

Zaten hic iyi bir cocuklugu olmamis. Anneyi sokaklarda doverek surukleyen, parayla her seyi yapabilecegini sanan ama anne ve cocuklara 5 kurus vermeyen bir babasi varmis. Ben asla onun gibi olmayacagim derdi, ama zaten pasaportumu elimden alip beni de o yola surukleyecekmis. Armut dibine dusuyor...

Aslında böyle tipleri ailece toplumdan izole etmek gerek o kadar zararlı insanlar. siz kurtuldunuz ama başka bir genç kıza kancayı takması yakındır,sizden çıkaramadığı hinci bile ondan çıkarabilir.
Psikolojik olarak yardım alın ,bu size hayat dersi olsun bu tarz adamlardan uzak durun,verilen işaretleri göz ardı etmeyin, geleceğinizi bir adamın iki dudağı arasına teslim etmeyin

Cok haklisiniz... Evlenseydim daha beter olacakti bunu biliyorum. Şuan biraz zorlansam da ömrümü kurtardım biliyorum...

Of kusura bakmayin da hem isten attirdim diye vicdan yapip hem de hala okulunu da katma pesindesiniz. Psikolojiniz gercekten iyi degil. Hem yerlerde surunsun bin beter olsun derdindesiniz ama bir yandan da bence icten ice size donsun ayaklariniza kapansin istiyorsunuz. Okul hayati ne alaka? Isyerini aramanin akliniza gelmesi bile ilginc hadi ona tamam ama okulu cidden ne alaka? Bence de abartmayin yapmayin. Adam sizi uzmus olabilir, manevi zarar verdiyse gidin manevi tazminat davasi filan acin ama sirf sizi uzdu diye adamin butun hayatini bu kadar ortaliga dokmek zorunda misiniz? Okuluna ne diyecektiniz merak ediyorum. Size yasatilanlarda son derece haklisiniz ama durmaniz gereken yeri de bilin artik. Gerekirse uzaklastirma alin ama siz de daha fazla kurcalayip durmayin bence.

Yeni ayrildigim icin saglikli dusunebildigimi sanmiyorum zaten. İs yeri mevzusu da goz dagi vermek icindi ama sonrasinda vicdan yaptim. Hem yapip hem pisman olmak bilemiyorum nedir ama insaniz robot degiliz sonucta. Okul meselesi de elimde tuttugum son kozum, sadece goz dagi verme aracim aslinda yapacagim bir sey degil. Ara ara çok öfkeleniyorum, ara ara yoluma bakmaliyim artik diyorum, çetrefilli, iki uçlu bir durum... Tek bir durum yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…