- 4 Ekim 2023
- 180
- 255
- 18
- Konu Sahibi dianaspencer
-
Kesinlikle öyle, tüm hayatıma mani olmayı ince ince planlamış resmen...Yerinizde kim olsa öfkesine yenilirdi bunları duyunca sakin kalınmaz ki. O sizin tüm hayatınıza mani olmaya çalışıyormuş siz sadece işine mani oldunuz bence çok görmeyin yaptığınızı.
Aileniz neden engellemiyor bu gerizekalıyı?Merhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
İş mevzusunda çok haksız ve pişmanım ama hâlâ barışıp beni ailemden uzaklaştırma derdinde olması bana normal gelmedi. Evet keşke işini aramasaydım ancak ablama anneme büyük hakaretler edildi dayanamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Onun ailesi bana dil uzatacak ben de hiçbir şey yapmayacağım, o biraz zordu. Dediğiniz gibi o iş bulur ama ben çok yıprandım psikolojik şiddetin bedeli daha ağır sankiMerak etme o bulur gene işini sen yat kalk dua et başının gözünün sadakası olsun
Amaaan tutturmuşsunuz bir vicdan azabı. Neyin azabını çekiyorsunuz? Adam demek ki orada da doğru düzgün durmuyordu ki sizin demenizle de atılmış. Örnek çalışan olsa atılmazdı. Siz değil o çeksin vicdan azabını. Abartmayın.Merhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
İş mevzusunda çok haksız ve pişmanım ama hâlâ barışıp beni ailemden uzaklaştırma derdinde olması bana normal gelmedi. Evet keşke işini aramasaydım ancak ablama anneme büyük hakaretler edildi dayanamadım. Sizce ne yapmalıyım?
O bana yaptiklari icin hic vicdan azabi duymuyor buna eminim zaten...Amaaan tutturmuşsunuz bir vicdan azabı. Neyin azabını çekiyorsunuz? Adam demek ki orada da doğru düzgün durmuyordu ki sizin demenizle de atılmış. Örnek çalışan olsa atılmazdı. Siz değil o çeksin vicdan azabını. Abartmayın.
İşini mükemmel yapıyor olsa sizin demenizle atmazlardı merak etmeyinİşine mani olmak vicdanımı rahatsız ediyor onun dışında haklı olduğumu düşünüyorum
Ailesi ve kendisi sorunlu leş erkeklerin hepsi karşı tarafın kızlarını doldurduğunu iddia eder, hiç şaşırmadım. Kendi aklı beyni yok çünkü insanların ve sizin iğrenç tipler olduğunuzu görme ihtimalleri de yok, aileleri size iftira atıp kızlarını size karşı dolduruyor, aynen(!)Merhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
İyi yapmışsınız boşverin. Canının istediği gibi davranıp hiçbir sonuç görmemeleri yeterince can sıkıcı böyle pisliklerin zaten. Bu sayede hiç olmadığı kadar samimi olmuş, sizin hakkınızda parlak fikirlerini ağzından döküvermiş.Merhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
Onun fikirleri şuan benim kafamdan çıkmıyor ve uyutmuyor bile... Şoku atlatmış degilim.İyi yapmışsınız boşverin. Canının istediği gibi davranıp hiçbir sonuç görmemeleri yeterince can sıkıcı böyle pisliklerin zaten. Bu sayede hiç olmadığı kadar samimi olmuş, sizin hakkınızda parlak fikirlerini ağzından döküvermiş.
Bulaşmaya devam ederse okulunla iletişime geçerim artık benimle ilgili her şeyi sil çıkar aklından diyin. O korkuyla iletişim kurmaz. İyi ki atmışlar işten ohBen okuluyla da iletisime gecmeyi dusundum ancak ailem meseleyi buyutmemem gerektigini soyluyor. Son dönemi kaldı ülkesine donmesi icin, ugrasmaya degmez kurtuldun diyorlar.
Ailenizden bir tane babayiğit çıkıp "Höst lan sen kimsin bizim çocuğumuzu terbiye edecek akıllandıracak, sen kendini ne sanıyorsun *t, evvel kendini ve o b*ktan aileni düzelt sonra benim aileme dil uzat lan p*zvnk. " demediği için böyle dili uzar da uzar tabi.Neler demedi ki... İlk gece elinden pasaportunu alacaktim, sizinle fazla telefonda konuşturmayacaktım, fazla konuşsa telefonuna hasret kalacaktı, ancak öyle akıllanır bu kız. Evimin bir anahtarını anneme verecektim ki evden çıkmak isterse önce benden sonra ondan izin alsın vs vs. akla hayale gelmeyecek şeyler. Benim ailem kötüymüş de, beni onlardan korumalıymış...
Ben sadece işine mani olduğuma üzüldüm, vicdan yaptım... Ama bir yandan da bu lafları duyan, onun ailesinden bile hakaret duymuş biri olarak öfkeme yenildim.
Onun fikirleri şuan benim kafamdan çıkmıyor ve uyutmuyor bile... Şoku atlatmış degilim.
Sizin suçunuz değil işten atılması, ben de olsam sapık bir zorbaya daha fazla ekmek vermek istemem, çoluk çocuğuma, aileme, çevreme bulaşmayacağını nerden bileceğim?Kurtuldum, kurtulduk... Pasaport mevzusunu da sinirle söylediğini benim onu işten attırmamın daha büyük bir suç olduğunu, benim yüzümden işsiz kaldığını, artık benden nefret ettiğini yazmış şimdi... İnstagramımı da kapatmam gerekecek sanırım.
Ailesinin yaptigi saygisizliklar sonrasi ofkeme yenilip aradim isini... O da bu olay sonrasinda daha da sardı bize.Sizin suçunuz değil işten atılması, ben de olsam sapık bir zorbaya daha fazla ekmek vermek istemem, çoluk çocuğuma, aileme, çevreme bulaşmayacağını nerden bileceğim?
Sebep her ne olursa olsun acı veriyor sanırımKurtulduğun için sevinmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?