Bu nasıl bir karmaşa...

Yerinizde kim olsa öfkesine yenilirdi bunları duyunca sakin kalınmaz ki. O sizin tüm hayatınıza mani olmaya çalışıyormuş siz sadece işine mani oldunuz bence çok görmeyin yaptığınızı.
Kesinlikle öyle, tüm hayatıma mani olmayı ince ince planlamış resmen...

Aileniz neden engellemiyor bu gerizekalıyı?
Ablanız filan niye konuşuyor hala yahu?
Heryerden, herkesin hesabından engelleyin.
İşten attırmakla az bile yapmışsınız, ben polise gider tacizden şikayetçi olurdum.

Merak etme o bulur gene işini sen yat kalk dua et başının gözünün sadakası olsun
Onun ailesi bana dil uzatacak ben de hiçbir şey yapmayacağım, o biraz zordu. Dediğiniz gibi o iş bulur ama ben çok yıprandım psikolojik şiddetin bedeli daha ağır sanki

Amaaan tutturmuşsunuz bir vicdan azabı. Neyin azabını çekiyorsunuz? Adam demek ki orada da doğru düzgün durmuyordu ki sizin demenizle de atılmış. Örnek çalışan olsa atılmazdı. Siz değil o çeksin vicdan azabını. Abartmayın.

O bana yaptiklari icin hic vicdan azabi duymuyor buna eminim zaten...

Vicdan azabı çekmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Hak etmiş ve hak ettiğini bulmuş. Sakın alttan almayın. Bir biçimde size ve ailenize ulaşmaya devam ederse işten attırdığınız gibi okuldan da attıracağınızı hatta sınır dışı edilmesi için elinizden geleni yapacağınızı söyleyin. Vicdan azabı çektiğinizi fark ederse manipüle etmek içn uğraşacaktır. Sert ve dik durun. Verilmiş sadakanız barmış. Geçmiş olsun.

Kendinizi bosa suclamayin, isveren zaten onu isten atacakmis bahane etmis zira bir iscinin is zamani haricinde ozel hayatinda yaptigi ettigi sebebiyle isci isten cikarilamaz. Mutlaka isyerine veya ise yansimasi olmasi lazim. Simdi ise iade davasi acsa su anlattiklariniza zaten isine geri doner. Tabiki sizi is saatlerinde rahatsiz edip isini ihmal filan etmemisse. Ikincisi abartmayin vicdan yapmayi cunku sizden su vibeyi aldim. Ben de hata yaptim odestik barisalim goruselim. Sakin ola sakın. Ettigi sozler yenilir yutulur seyler degil. Ablaniz da engellesin niye hala tutuyor ki hesabinda o da bir ilgincmis dogrusu. Bu isten size hayır cikmaz bosuna desip durmayin.

O sana bunları yaşatırken vicdan yaptı mı? Bak ayrilmissin hala vicdandan bı haber.Cok güzel yapmışsın belki akıllanir da başkasını yakamaz.Sakın birleşme bu adamla

Ailesi ve kendisi sorunlu leş erkeklerin hepsi karşı tarafın kızlarını doldurduğunu iddia eder, hiç şaşırmadım. Kendi aklı beyni yok çünkü insanların ve sizin iğrenç tipler olduğunuzu görme ihtimalleri de yok, aileleri size iftira atıp kızlarını size karşı dolduruyor, aynen(!)
Ne terbiyesiz pislik bi şeymiş bu böyle, hâlâ ailene artist artist konuşma haddini nereden alıyor mesela?
Ablan da ailen de muhatap olup durmasın, ne münasebet yani?
Şükret, sadaka falan ver bence.

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız boşverin. Canının istediği gibi davranıp hiçbir sonuç görmemeleri yeterince can sıkıcı böyle pisliklerin zaten. Bu sayede hiç olmadığı kadar samimi olmuş, sizin hakkınızda parlak fikirlerini ağzından döküvermiş.

Onun fikirleri şuan benim kafamdan çıkmıyor ve uyutmuyor bile... Şoku atlatmış degilim.

Ben okuluyla da iletisime gecmeyi dusundum ancak ailem meseleyi buyutmemem gerektigini soyluyor. Son dönemi kaldı ülkesine donmesi icin, ugrasmaya degmez kurtuldun diyorlar.
Bulaşmaya devam ederse okulunla iletişime geçerim artık benimle ilgili her şeyi sil çıkar aklından diyin. O korkuyla iletişim kurmaz. İyi ki atmışlar işten oh

Ailenizden bir tane babayiğit çıkıp "Höst lan sen kimsin bizim çocuğumuzu terbiye edecek akıllandıracak, sen kendini ne sanıyorsun *t, evvel kendini ve o b*ktan aileni düzelt sonra benim aileme dil uzat lan p*zvnk. " demediği için böyle dili uzar da uzar tabi.

Sizin suçunuz değil işten atılması, ben de olsam sapık bir zorbaya daha fazla ekmek vermek istemem, çoluk çocuğuma, aileme, çevreme bulaşmayacağını nerden bileceğim?

Sizin suçunuz değil işten atılması, ben de olsam sapık bir zorbaya daha fazla ekmek vermek istemem, çoluk çocuğuma, aileme, çevreme bulaşmayacağını nerden bileceğim?
Ailesinin yaptigi saygisizliklar sonrasi ofkeme yenilip aradim isini... O da bu olay sonrasinda daha da sardı bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…