- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi dianaspencer
-
Sizin tarafta da suç var, engelleyin gitsin niye hala iletişim kurup kaşıniyorsunuz...
Konuya geleyim patron da bıkmış belli ki elemanın manyaklıklarından , yine de işyeri ne alaka anlamadım dediğim gibi ayrıldın madem engelle gitsin
Bu sebebten atıldığını ne biliyorsunuz başka sebeplerden atılmıştır o işyerinden..buda aklınca bahane edip sizi suclamistirİşten atılmasına sebep olmamdan dolayı vicdan azabı çekiyorum. Bu sebepten soruyorum aslında. Aileme bunları söylemiş olması da zoruma gidiyor.
kaybetmeyi sevmeyen aşırı hırslı birazda takıntılı gibi Allah yardımcın olsunMerhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
İş mevzusunda çok haksız ve pişmanım ama hâlâ barışıp beni ailemden uzaklaştırma derdinde olması bana normal gelmedi. Evet keşke işini aramasaydım ancak ablama anneme büyük hakaretler edildi dayanamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Nolmuş beni niye etiketliyorsunuz??Nilu12 nin konularını okuyun, evlenseydiniz yaşayacağınız hayatın fazlası var eksiği yok.
O sizi eve kapatirken vicdani sizlayacak miymis? Bosverin.Öyle yapmaya çalışıyorum
İşten atılmasına sebep olmam vicdanımı rahatsız ediyor yalnızca.
Eski erkek arkadaşım Azeriydi. Üyelerden biri sizin konuları okumamı sizin de oralı olduğunuzu söylemişti sanırım bu yüzden etiketlediler sizi.Nolmuş beni niye etiketliyorsunuz??
Uzaklaştırma kararı aldır. Gsm de yasak olur. Seninle iletişime geçmemesinin tek yolu bu. Engelliyorsun hâlâ yazıyor utanmaz arlanmaz.Kurtuldum, kurtulduk... Pasaport mevzusunu da sinirle söylediğini benim onu işten attırmamın daha büyük bir suç olduğunu, benim yüzümden işsiz kaldığını, artık benden nefret ettiğini yazmış şimdi... İnstagramımı da kapatmam gerekecek sanırım.
Başlarda ablam arayı bulacağımızı düşündüğünden engellemedi. (Ben engelle dememe rağmen). İş büyüyünce engelledik tabi ki.Arkadaşım senin ablan niye hâlâ bu kişiyle görüşüyor ki? Te allam ya. Kardeşimin eski nişanlısı çıkacak bana yazı atacak bende konuşacam öyle mi? Ma aile bu kişiyi her yerden niye engellemiyorsunuz?
Ayrıca işten atılmasına üzülmedim. Sana söylediği şeyler için az bile. Sakın vicdan filan yapma karşındaki barzo yapıyor mu vicdan?
Bize ne demediler, cunku zaten patronun kardesiyle de kavgaliymis. Tuz biber oldu benim aramam da.O sizi eve kapatirken vicdani sizlayacak miymis? Bosverin.
Ama benim anlamadigim 1 telefonla nasil boyle isinden olabildigi. Is yeri neden bize ne demedi yani. O garip.
Tekrar iletişim kurmaya çalışırsa şikayetçi ol uzaklaştırma aldır.Başlarda ablam arayı bulacağımızı düşündüğünden engellemedi. (Ben engelle dememe rağmen). İş büyüyünce engelledik tabi ki.
Dün hastanelik oldum inanın yaşadığım psikoloji normal değil. Eminim duysa bilse umrunda olmaz zaten. Olmasın da o ayrı.
Bana kalsa okulunu da katardım işin içine ama ailem kesin bir dille uzatmak istemiyoruz diyor. Yaşadığım psikolojik şiddeti bir ben biliyorum ama elimden başka bir şey gelmiyor.
Bize ne demediler, cunku zaten patronun kardesiyle de kavgaliymis. Tuz biber oldu benim aramam da.
Evet)mesaj yaza bilirsiniz mesela)Nilu12 sizinle iletişime geçmemin bir yolu var mı?
Kötü çocuk mu çıktı?Eski erkek arkadaşım Azeriydi. Üyelerden biri sizin konuları okumamı sizin de oralı olduğunuzu söylemişti sanırım bu yüzden etiketlediler sizi.
Ben size mesaj yazmak istiyorum ama özel mesaj kismini bulamadim bana ulasabilir misiniz? Forumda yeniyim.Nilu12 sizinle iletişime geçmemin bir yolu var mı?
Kötü çocuk mu cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?