Bu nasıl bir psikoloji?

sizi gözden çıkarmış, umut vermek istemiyor aklı sıra, ama gün gelir de lazım olursanız diye noyu da silmiyor. ben de yedekte tutulma durumunu düşünüyorum. yazdıklarınıza göre iyi niyetli olgun birisiniz, buna bir de güçlüyü eklemek için numarasını silin. Aklınızdan bilinçaltınızdan rüyalarınızdan silin, yolunuza bakın, biten biter olgunum hal hatır sorarım edasından çıkın yoksa karşı tarafın gözünde hep ezik duracaksınız. farketmez ama gerek yok

Yüzsüzlüğünde bu kadarı.. Pes doğrusu! Hem mesajlara cevap verecek kadar saygısı yok adamın hem de numaranı silmiyor, utanmadan hikayelere falan bakıyor. Kuzum prim verme boylelerine. Sil, engelle gitsin. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Belli ki cok da naifsin. Ya insan konusmak istemiyorsa bile " iyiyim tesekkurederim, konusamayacak kadar yogunum" der, ne bileyim kibarca reddeder. Böyle birini kafana takmaya bile degmez.

Teşekkür ederim, öyle sanırım kafalar farklı demek ki

Açıkçası ben olsam öyle yapardım bana bir zararı dokunmamışsa karşımdakinin umut vermeden düzgünce konuşurdum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Sizi umursamayan adama mesaj atmayın.sadece egosunu beslersiniz.ayrıldınız o insan sizin için öldü.bu şekilde düşünün daha az üzülürsünüz.çok fedakar,iyi niyetli olmak iyi birşey değil herşeyi altın tepside sunarsanız insanlar alışır kıymetiniz bilinmez.

boşver nazlanıyor .
ya da şöyle benim eşimde öyleydi çok kavga ederdik.. ayrılan taraf olduğumda.
madem ayrılmayı sen istedin ayrılalım.
ayrıldık neden msj atayım kafası oluyor.(sevgılıne gore sen daha ıyı tanırsın .gerçi ben evlenınce anladım ne kadar mantıklı düşündüğünü ve ciddi olduğunu.tipik oğlak burcu işte)

Nazlanacagı bir durum yok ben onun peşinden koşmuyorum ama öyle algılıyor sanırım

Zamanında bende ayrıldıktan sonra sürekli rüyamda görüyordum iyi misin diye yazmıştım ama unutamıcak mısın beni dedi egoya bak öyle bir unutmuşumki evlenince bana yalvar yakar helallik mesajı atınca hatırladım hiç mutlu olmamışta bilmem ne salak bu tipler valla bak hiç kendini üzme gül geç yenilere yelken aç

Ayrılırken konuşma gereği bile görmemiş şu an tabii yazmaz.
Ona göre bir "yüksünüz" siz.
Siz kendinizi hatırlattıkça o kendini kötü hissediyor bu yüzden cevap vermiyor ama kendini gördüğü seviyeden dolayı da sizi silip, engelleyip "kötü" olan kişi olmak istemiyor.
Yani sizden bağımsız o kişinin kendi karakterinden dolayı böyle davranıyor.
Ama siz de yazmayı bırakın artık.
İnsanlar 2 ay içinde yeni sevgili bile yapabiliyor.
Sizin doğal olup, taktiksiz olmanız onun ayrılık sonrası nasılsın mesajını hak ettiğini göstermez.

Kendini gördüğü seviyeden dolayı mı beni silmiyor? Nasıl yani bu kısmı anlamadım?

Ben yeniden bir ilişki Yaşarız diye yazmadım ama o tamamen silmiş beni. Tanımadığın numara bile arayınca yanlış oldu deriz o bana tek bir cevap vermedi
Ya salak bu erkek milleti...askıntı olacaksın, kurtalamıcam diye düşündüğünden işte.

Ben asla yazmazdım, bitti gitti dedikten sonra yazarsan %99 u böyle düşünür...he 6 ay yazma, o zaman da beni ne kolay unuttu diye derd edebilir. Hangisi daha iyi?

Niye kendinize bahaneler yaratip duruyorsunuz ki aramak icin. Yok ruyamda gordum yok kotu ayrilmadik vs vs. Bitmis gitmis. Konusmak istemeyen eski sevgiliye bu kadar mesaj atmak ustune dusmek bana ters geliyor. Ne gerek var ki?

Ve muhtemelen onu unutamadiginizi en ufak bir yesil isik yaksa kosa kosa gideceginizi dusunuyor. Ve ne yazik ki burdan da ayni oyle gorunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…