Teşekkür ederim, öyle sanırım kafalar farklı demek kisizi gözden çıkarmış, umut vermek istemiyor aklı sıra, ama gün gelir de lazım olursanız diye noyu da silmiyor. ben de yedekte tutulma durumunu düşünüyorum. yazdıklarınıza göre iyi niyetli olgun birisiniz, buna bir de güçlüyü eklemek için numarasını silin. Aklınızdan bilinçaltınızdan rüyalarınızdan silin, yolunuza bakın, biten biter olgunum hal hatır sorarım edasından çıkın yoksa karşı tarafın gözünde hep ezik duracaksınız. farketmez ama gerek yok
Açıkçası ben olsam öyle yapardım bana bir zararı dokunmamışsa karşımdakinin umut vermeden düzgünce konuşurdum. Teşekkür ederim yorumunuz içinYüzsüzlüğünde bu kadarı.. Pes doğrusu! Hem mesajlara cevap verecek kadar saygısı yok adamın hem de numaranı silmiyor, utanmadan hikayelere falan bakıyor. Kuzum prim verme boylelerine. Sil, engelle gitsin. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Belli ki cok da naifsin. Ya insan konusmak istemiyorsa bile " iyiyim tesekkurederim, konusamayacak kadar yogunum" der, ne bileyim kibarca reddeder. Böyle birini kafana takmaya bile degmez.
Nazlanacagı bir durum yok ben onun peşinden koşmuyorum ama öyle algılıyor sanırımboşver nazlanıyor .
ya da şöyle benim eşimde öyleydi çok kavga ederdik.. ayrılan taraf olduğumda.
madem ayrılmayı sen istedin ayrılalım.
ayrıldık neden msj atayım kafası oluyor.(sevgılıne gore sen daha ıyı tanırsın .gerçi ben evlenınce anladım ne kadar mantıklı düşündüğünü ve ciddi olduğunu.tipik oğlak burcu işte)
Kendini gördüğü seviyeden dolayı mı beni silmiyor? Nasıl yani bu kısmı anlamadım?Ayrılırken konuşma gereği bile görmemiş şu an tabii yazmaz.
Ona göre bir "yüksünüz" siz.
Siz kendinizi hatırlattıkça o kendini kötü hissediyor bu yüzden cevap vermiyor ama kendini gördüğü seviyeden dolayı da sizi silip, engelleyip "kötü" olan kişi olmak istemiyor.
Yani sizden bağımsız o kişinin kendi karakterinden dolayı böyle davranıyor.
Ama siz de yazmayı bırakın artık.
İnsanlar 2 ay içinde yeni sevgili bile yapabiliyor.
Sizin doğal olup, taktiksiz olmanız onun ayrılık sonrası nasılsın mesajını hak ettiğini göstermez.
Ya salak bu erkek milleti...askıntı olacaksın, kurtalamıcam diye düşündüğünden işte.Ben yeniden bir ilişki Yaşarız diye yazmadım ama o tamamen silmiş beni. Tanımadığın numara bile arayınca yanlış oldu deriz o bana tek bir cevap vermedi
Yani o terk eden olma sorumluluğunu almak istemiyor. Kötü olan kişi olmak istemiyorKendini gördüğü seviyeden dolayı mı beni silmiyor? Nasıl yani bu kısmı anlamadım?
Önce ben ayrılmak istedim ben kötü kişi mi oldumYani o terk eden olma sorumluluğunu almak istemiyor. Kötü olan kişi olmak istemiyor
Erkeklerin büyük çoğunluğu ayrılmanın sorumluluğunu almak istemediğinden böyle saçmalıyor işteÖnce ben ayrılmak istedim ben kötü kişi mi oldumbu mantıktaysa gerçekten çok garip. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ne garip. Algılamakta zorluk çekiyorum her insan ayrı bir dünya işte :)Erkeklerin büyük çoğunluğu ayrılmanın sorumluluğunu almak istemediğinden böyle saçmalıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?