Evet yazar yani. Garip. Her halde iyiyim yazsa yapışıp kalacağımı mı sanıyor nedir.
İlişkisi vardır büyük ihtimal seninde numaranı silmiyor cevapta vermiyor yedekte tutuyor gibi birşey bende yaşamıştım aynı durumu bir araEvet yazar yani. Garip. Her halde iyiyim yazsa yapışıp kalacağımı mı sanıyor nedir.
Yedekte tutuyor gibi de değil. Hani öyle olsa kuru bir iyiyim derdiİlişkisi vardır büyük ihtimal seninde numaranı silmiyor cevapta vermiyor yedekte tutuyor gibi birşey bende yaşamıştım aynı durumu bir ara
Teşekkür ederim. Yukarıda bir üyenin yaptığı yorum durumu özetledi herkes gerçek yüzünü gösteriyor ayrılıncabu kişinin kendi terbiyesizliği. bence kesinlikle bir şey daha yazmamalısınız. hatta numarasını da silin durumlarınızı da görmesin. değmez, değmiyor.
İyi de ben de olsam bu mesaja cevap vermek istemem çünkü bu ara çok aklıma düşüyorsun demek hala seni unutamadım demek gibi bir şey. Ya yanlış ifade seçmişsiniz ya da bu kişiyi hala unutamamışsınız.Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım.
Sizi tanımıyorum onu da tanımıyorum ama kişisel düşüncem sizden nefret etmiyordur. Bazı kişiler bir ilişki bittikten sonra iletişim sürdürmek veya iletişim kurmak istemezler her ne kadar insancıl olsa da. Siz o konuşmayı yapmış olsanız da olmasanız da bir şey değişmeyecekti onun açısından. Siz iyi düşünüyorsunuz, önemli olan bu, artık onun ne düşündüğünün de bir önemi yok, ki bana öyle geliyor ki kötü düşünmüyordur. Eğer o iletişim kurmak istemiyorsa bırakın öyle kalsın.Merhaba, 26 yaşındayım. Öncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şöyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, içinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım çok şükür iyi oldu Allah karşıma güzel insanlar çıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.
Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gürültü olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız güzel günlerin hatırına son kez güzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hiç birşey paylaşmamışız gibi hiç cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay geçti. Üç gündür rüyamda onu görüyorum, ve hep kötü bir şekilde görüyorum sebebi ne bilmiyorum çok üzgün uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Görüldü bile yapmadıhiçbirşey yazmadı. Hikaye attım whatsaptan girdi baktı. Bir gün geçti. Bende insancıl bir mesajdı yanlış anladın sanırım yazdım. Yine görüldü yapmadı whatsapa girdi çıktı.
Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hiç mi umursamıyor? Halbuki gerçekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki düşman mı olduk ayrıldık diye
Haklısınız ama şöyle düşünün, karşınızdaki kim olursa olsun size kötülüğü olmamış bir insan. İnsnai bir şekilde nasıl olduğunuzu soruyor neden bir iyiyim demez ki. Neyse garipSizi tanımıyorum onu da tanımıyorum ama kişisel düşüncem sizden nefret etmiyordur. Bazı kişiler bir ilişki bittikten sonra iletişim sürdürmek veya iletişim kurmak istemezler her ne kadar insancıl olsa da. Siz o konuşmayı yapmış olsanız da olmasanız da bir şey değişmeyecekti onun açısından. Siz iyi düşünüyorsunuz, önemli olan bu, artık onun ne düşündüğünün de bir önemi yok, ki bana öyle geliyor ki kötü düşünmüyordur. Eğer o iletişim kurmak istemiyorsa bırakın öyle kalsın.
Nefret etmiyorum, sevmiyorum da değil ama yeniden olamayacağımızı biliyorum.İyi de ben de olsam bu mesaja cevap vermek istemem çünkü bu ara çok aklıma düşüyorsun demek hala seni unutamadım demek gibi bir şey. Ya yanlış ifade seçmişsiniz ya da bu kişiyi hala unutamamışsınız.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir şey yaşadım ben de ve bana da garip gelmişti ama artık gelmiyor. Bazı kişiler için böyle. Siz içinizi ferah tutun, kötü düşünmüyordur, iyi niyetinizi de anlamıştır sadece onun da ayrılıkla başetme şekli ya da düşüncesi böyle demek ki. Bence üstüne düşmeyin. Siz önünüze bakın, size parlak bir gelecek ve ileride mutluluklar dilerim; Allah karşınıza değerinizi bilecek iyi insanlar çıkarsın.Haklısınız ama şöyle düşünün, karşınızdaki kim olursa olsun size kötülüğü olmamış bir insan. İnsnai bir şekilde nasıl olduğunuzu soruyor neden bir iyiyim demez ki. Neyse garip
Çok teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir şey yaşadım ben de ve bana da garip gelmişti ama artık gelmiyor. Bazı kişiler için böyle. Siz içinizi ferah tutun, kötü düşünmüyordur, iyi niyetinizi de anlamıştır sadece onun da ayrılıkla başetme şekli ya da düşüncesi böyle demek ki. Bence üstüne düşmeyin. Siz önünüze bakın, size parlak bir gelecek ve ileride mutluluklar dilerim; Allah karşınıza değerinizi bilecek iyi insanlar çıkarsın.
Merhaba, 26 yaşındayım. Öncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şöyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, içinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım çok şükür iyi oldu Allah karşıma güzel insanlar çıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.
Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gürültü olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız güzel günlerin hatırına son kez güzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hiç birşey paylaşmamışız gibi hiç cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay geçti. Üç gündür rüyamda onu görüyorum, ve hep kötü bir şekilde görüyorum sebebi ne bilmiyorum çok üzgün uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Görüldü bile yapmadıhiçbirşey yazmadı. Hikaye attım whatsaptan girdi baktı. Bir gün geçti. Bende insancıl bir mesajdı yanlış anladın sanırım yazdım. Yine görüldü yapmadı whatsapa girdi çıktı.
Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hiç mi umursamıyor? Halbuki gerçekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki düşman mı olduk ayrıldık diye
Ölürse ölsün hiçbir insan için diyebileceğimi sanmıyorum. Ama biraz kin tutabilmek isterdim yalan yok.Sil telini instasını sil egolu manyak kendilerinize bunu niye yapıonuz yaaa ölürse ölsün de
Ölürse ölsün hiçbir insan için diyebileceğimi sanmıyorum. Ama biraz kin tutabilmek isterdim yalan yok.
Teşekkür ederimBöyle insanlara yakışan bi terim kimse sizden değerli değil kendi değerinizi bilin
Demi yaYedekte tutuyor gibi de değil. Hani öyle olsa kuru bir iyiyim derdi
Şey olabilir o kadar önemsemiyorum ki telimden bile silmiyorumDemi yakafalar karışık
Şey olabilir o kadar önemsemiyorum ki telimden bile silmiyorum
Yakasına yapışmadım ki ne ilginçBi düş artık yakamdan ya , dediğini duyar gibi oldum çocugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?