Bu nasıl bir psikoloji?

Evet yazar yani. Garip. Her halde iyiyim yazsa yapışıp kalacağımı mı sanıyor nedir.
Evet yazar yani. Garip. Her halde iyiyim yazsa yapışıp kalacağımı mı sanıyor nedir.
İlişkisi vardır büyük ihtimal seninde numaranı silmiyor cevapta vermiyor yedekte tutuyor gibi birşey bende yaşamıştım aynı durumu bir ara

bu kişinin kendi terbiyesizliği. bence kesinlikle bir şey daha yazmamalısınız. hatta numarasını da silin durumlarınızı da görmesin. değmez, değmiyor.
Teşekkür ederim. Yukarıda bir üyenin yaptığı yorum durumu özetledi herkes gerçek yüzünü gösteriyor ayrılınca

Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım.
İyi de ben de olsam bu mesaja cevap vermek istemem çünkü bu ara çok aklıma düşüyorsun demek hala seni unutamadım demek gibi bir şey. Ya yanlış ifade seçmişsiniz ya da bu kişiyi hala unutamamışsınız.

Sizi tanımıyorum onu da tanımıyorum ama kişisel düşüncem sizden nefret etmiyordur. Bazı kişiler bir ilişki bittikten sonra iletişim sürdürmek veya iletişim kurmak istemezler her ne kadar insancıl olsa da. Siz o konuşmayı yapmış olsanız da olmasanız da bir şey değişmeyecekti onun açısından. Siz iyi düşünüyorsunuz, önemli olan bu, artık onun ne düşündüğünün de bir önemi yok, ki bana öyle geliyor ki kötü düşünmüyordur. Eğer o iletişim kurmak istemiyorsa bırakın öyle kalsın.

Haklısınız ama şöyle düşünün, karşınızdaki kim olursa olsun size kötülüğü olmamış bir insan. İnsnai bir şekilde nasıl olduğunuzu soruyor neden bir iyiyim demez ki. Neyse garip

Nefret etmiyorum, sevmiyorum da değil ama yeniden olamayacağımızı biliyorum.

Haklısınız ama şöyle düşünün, karşınızdaki kim olursa olsun size kötülüğü olmamış bir insan. İnsnai bir şekilde nasıl olduğunuzu soruyor neden bir iyiyim demez ki. Neyse garip
Sizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir şey yaşadım ben de ve bana da garip gelmişti ama artık gelmiyor. Bazı kişiler için böyle. Siz içinizi ferah tutun, kötü düşünmüyordur, iyi niyetinizi de anlamıştır sadece onun da ayrılıkla başetme şekli ya da düşüncesi böyle demek ki. Bence üstüne düşmeyin. Siz önünüze bakın, size parlak bir gelecek ve ileride mutluluklar dilerim; Allah karşınıza değerinizi bilecek iyi insanlar çıkarsın.

Çok teşekkür ederimBenim için dilediklerinizin daha fazlası size nasip olsun

Sil telini instasını sil egolu manyak kendilerinize bunu niye yapıonuz yaaa ölürse ölsün de

Bi düş artık yakamdan ya , dediğini duyar gibi oldum çocugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…