Merhaba, 26 yaşındayım. Öncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şöyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, içinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım çok şükür iyi oldu Allah karşıma güzel insanlar çıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.
Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gürültü olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız güzel günlerin hatırına son kez güzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hiç birşey paylaşmamışız gibi hiç cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay geçti. Üç gündür rüyamda onu görüyorum, ve hep kötü bir şekilde görüyorum sebebi ne bilmiyorum çok üzgün uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Görüldü bile yapmadı

hiçbirşey yazmadı. Hikaye attım whatsaptan girdi baktı. Bir gün geçti. Bende insancıl bir mesajdı yanlış anladın sanırım yazdım. Yine görüldü yapmadı whatsapa girdi çıktı.
Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hiç mi umursamıyor? Halbuki gerçekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki düşman mı olduk ayrıldık diye