• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir şehir !!!

Konu sahibi dikkat çekmeye çalışıyor gibi :)

Sony Xperia Z

yazış seklındn sunu çıkardm ya kırşehır ya nevsehır ya da zor bır ıhtımal ama eskısehırdesn dogru mu

Şikayet ettiklerinizin yaşadığınız şehirle bir ilgisi yok
Dünyanın her yerinde karşılaşılabilecek bir durum yaşadığınız...

yazış seklındn sunu çıkardm ya kırşehır ya nevsehır ya da zor bır ıhtımal ama eskısehırdesn dogru mu

Evet olabilir çok şehir gibi şehir demek istemiş. Bilmece gibi...

Şehirle alakası yoktur.
Tamamen çevreyle ilgilidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla çatlıyacam bende;kayıp şehir oldu iyice:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neresiymiş orası isim verse konu sahibi keşke o şehre tayin istiycem hemen :6:

Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......

bunun şehirle alakası yok canım bazı binalarda komşuluk yok.bende evlendikten 10 ay sonra hoşgeldine geldiler oda sadece üst komşu :1: 1.5 sene oldu taşınalı başka kimseyi tanımıyorum hatta apartmanda kim oturuyo ondan bile haberim yok.açıkcası ailem yakın olduğu için takmıyorum.ama seninkiler uzaksa laf edecek iki insana ihtiyaç duyuyorsundur haliyle.inşallah taşınınca daha iyi bir yer rastgelir.

birisi demiş ya, "karşı komşum beni görünce şeytan görmüş gibi oluyor".Benimki de öyle ya, neyapcaz. niye böyle bu insanlar.
"mesafeni koru" düsturunu abartmış bu insanlar

biz istanbulda yaşıyoruz-annem hiiiç sevmez konu komşu işlerini.
Çocukken mahalledeki ilk TVi onlar almış-konu komşu çıkmaz olmuşlar evinden.Elaleme hizmet etmekten gençliğini yaşayamamış :)
sanırım bunun etkisiyle ne gün mün komşu ziyareti gider-ne de gelinin ister.
Bense tam tersi.Yumurta bitmişse mesela çalmak isterim karşı kapıyı-bakkala gitmektense.
bu yüzden üni okuduğum küçükşehirde hep sıcak ilişkiler içinde oldum komşularımla.
Bence önemli bir sorun bu,ama madem onlar adım atmıyor siz neden hiç adım atmadınız?
mesela gelirken giderken göz teması-güleryüz kurabiilirsiniz.
varsa bira margarin alabilir miyim diye gidip ertesi gün kek götürebilirsiniz..Başlangıç olarak =)

Istanbulda bi katta 8 dairenin oldugu kocaman bi sitede 1+1de oturuyorum. Benim bile komsularim var. Arap kizlariyla bile arkadas oldum :) el isaretleriyle anlasiyoz :)

sana bi iki cümle öğretebilirim dansmarue
Siniririni bozarlarsa BADRİBEK!! diyebilirsin mesela-döverim seni demek :)
kifek nasılsın-kifkon nasılsınız falan gibi :)

Önceki konularından ve uçmuş kiradan bahsedınce Manısa oldugunu anladık.
Yat kalk şükret o şehre.Gelebilmek için Manısaya 5 sene harcadım ben dağın başında.Gerçi gele gele yine bir ilçesinin en uzak köyüne geldim ama şikayet ediyor muyum bak bana :1:

biz istanbulda yaşıyoruz-annem hiiiç sevmez konu komşu işlerini.
Çocukken mahalledeki ilk TVi onlar almış-konu komşu çıkmaz olmuşlar evinden.Elaleme hizmet etmekten gençliğini yaşayamamış :)
sanırım bunun etkisiyle ne gün mün komşu ziyareti gider-ne de gelinin ister.
Bense tam tersi.Yumurta bitmişse mesela çalmak isterim karşı kapıyı-bakkala gitmektense.
bu yüzden üni okuduğum küçükşehirde hep sıcak ilişkiler içinde oldum komşularımla.
Bence önemli bir sorun bu,ama madem onlar adım atmıyor siz neden hiç adım atmadınız?
mesela gelirken giderken göz teması-güleryüz kurabiilirsiniz.
varsa bira margarin alabilir miyim diye gidip ertesi gün kek götürebilirsiniz..Başlangıç olarak =)

sana bi iki cümle öğretebilirim dansmarue
Siniririni bozarlarsa BADRİBEK!! diyebilirsin mesela-döverim seni demek :)
kifek nasılsın-kifkon nasılsınız falan gibi :)

Yengenccim sagol cok isime yarayacak cunku genelde sinirimi bozuyolar kapilarina gidip yiyecek bisry goturuyorum. El isaretleriyle gurultu yaptiklarini anlatmaya calisiyorum ama yiyecekten sonrasini anlamiyolar :) cildiricam vallahi. Onlar da bana iadei ziyaret yapiyo ustune :)

Ama komsulardan hosgeldin beklentisine hic girmedim ben. Dha kucuk bi apartman olsa gerci girer insan ne biliyim apartmana yeni gelin geliyo. komsularin soyle ilk gunlerde bisey lazim mi diye kapi calmasi lazim. Yapmiyolarsa onlarin gorgusuzlugu tamamen. :)

Polis lojmani diye bir konum var yeni dertten bende muzdaribim...

ay hala şehri bulamadık mı?

Çok merak ettim gerçekten, gözlerime uyku girmiyo :S

Back
X