- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
- Konu Sahibi veda_busem
Hangi sehirrr.sole belki burdasin.gelirim yaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazış seklındn sunu çıkardm ya kırşehır ya nevsehır ya da zor bır ıhtımal ama eskısehırdesn dogru mu
Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......
nasıl bir şehir? new york falan diyecek herhalde bekliyoruz![]()
Istanbulda bi katta 8 dairenin oldugu kocaman bi sitede 1+1de oturuyorum. Benim bile komsularim var. Arap kizlariyla bile arkadas oldum :) el isaretleriyle anlasiyoz :)
biz istanbulda yaşıyoruz-annem hiiiç sevmez konu komşu işlerini.
Çocukken mahalledeki ilk TVi onlar almış-konu komşu çıkmaz olmuşlar evinden.Elaleme hizmet etmekten gençliğini yaşayamamış :)
sanırım bunun etkisiyle ne gün mün komşu ziyareti gider-ne de gelinin ister.
Bense tam tersi.Yumurta bitmişse mesela çalmak isterim karşı kapıyı-bakkala gitmektense.
bu yüzden üni okuduğum küçükşehirde hep sıcak ilişkiler içinde oldum komşularımla.
Bence önemli bir sorun bu,ama madem onlar adım atmıyor siz neden hiç adım atmadınız?
mesela gelirken giderken göz teması-güleryüz kurabiilirsiniz.
varsa bira margarin alabilir miyim diye gidip ertesi gün kek götürebilirsiniz..Başlangıç olarak =)
sana bi iki cümle öğretebilirim dansmarue
Siniririni bozarlarsa BADRİBEK!! diyebilirsin mesela-döverim seni demek :)
kifek nasılsın-kifkon nasılsınız falan gibi :)
ay hala şehri bulamadık mı?
Çok merak ettim gerçekten, gözlerime uyku girmiyo :S