bu nasıl bir şey?

Ya size karşı hiç ilgisiz siz hareketlerini yanlış yorumluyorsunuz ya da bir sosyal fobi gibi bir şeyi var istese bile yaklaşamıyor beceremiyor utanıp sıkılıyor bence

Ben de ilk önceleri uydurma adam seni sevmiyor diyordum. Tam dediğime inanıyorum. Alıyor eline bilgisayarını odama geliyor onu ilgilendirmeyen benim branşımla ilgili sorular soruyor. Başka bir gün elinde bir sınav şuraları anlamadım bana anlatsana diyor. Ailemi soruyor aylar önce bir yerde konuşurken ailemle ilgili anlattığım çok ufak detaylı bir şeyi bana hatırlatıyor unutmadım der gibisinden. Bilmiyorum belki ben gene yanlış anlamışımdır.

Whattodonow tebrik ediyorum nasıl anladınız şaşırdım valla. Şu an uzun anlatmak istemiyorum ama o kadar çok çocuksu hareketleri vardı ki ben gene aptal aşık kız ayağıyla tüm bunları sempatik olmaya çalışıyorla yorumladım. Kafasını çevirmeden gözünün kenraıyla bana bakıyor mu diye beni kontrol etmeye çalışmalar, koridorda sırıtarak yanımdan geçmeler....

Galiba kendince onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordu. Umarım okuldaki başka hocalara da anlatıp dikkat edin bakın gözlerini benden alamıyor espirisi yapmamıştır. :(

Bakar bakmaz anladim cunku bende de aynisindan vardi :) Bu aksam ya da yarin sabah olunca sana ayrintili hikayeyi ozel mesaj olarak atarim :)

canım benim bi öğretmen olarak sana tavsiyem iş ortamında bu tür olaylarda cok temkinli davranman.. şu anda koşarak gittiğin okul sonrası için cehennem gibi gelebilir aman dikkat!! bahsetiğin erkek tipi tehlikeli tiplerdendir(tamamen kendi fikrim)..hergün karşılaşılan bi ortamda 10 ay cok uzun bi süre..erkekler istediklerini elde etmek için o kadar sabır göstermezler..işin içinde başka bi iş vardır mutlaka..naçizane öneride bulunayım bi süre o yokmuş gibi davran;))sonucun değiştiğini göreceksin:)

Bence de bir süre yok say bakalım ne yapacak.Seninle mi uğraşacağım ya ben havası ver bir bakalım :34:

Zaten şu an kendileri benimle ilgilenmiyor. Belli ki bir yerde kız bulmuşlar buna. Belki diyorum 10 ay boyunca uzatmasının sebebi kendisinin buralı olup benim tayin isteyip gideceğimi düşünmesi mi acaba? Çünkü son zamanlarda bu konuları çok açıyordu ama başka kişilerin yanında açtığı için senin için kalırım diyemedim sonra da hevesime tükürdü zaten.

Bence ilginizden sözlü olarak bahsedip risk almanıza gerek yok, böyle dengesiz davrandığı bir zaman gidin yanına senin derdin ne böyle bir gün iyisin bir gün kötü ilkokul çocukları gibi olduk deyin. Bakın cevaplarına eğer nokta koyarcasına konuşursanız ve size ilgisi varsa gelip ciddi ciddi konuşmak zorunda kalır ama yoksa bu konuşmayı sadece bir arkadaş olarak yapmış gibi davranın zaten duygularınızı açık edecek birşey söylemiyorsunuz, oynadığı kaç kovala oyununu artık oynamayacağınızı söylemiş oluyorsunuz. İki türlü de kaybınız olmaz bence..

Koç burcu. Affedemediğim bir şey de benim yanımda annem bana kız bakıyor. Bu Ocakta gidip kız isteyeceğim diyor ondan sonra da daha ortada bir şey yok ama düşünüyorum diyor. Daha sonra odama gelip odadaki hocalara hani şu eczacı kız var ya gibisinden havalar. Acaba diyorum adam hava atmıyordu da bak benim hayatımda başka birisi var ben onu düşünüyorum benimle uğraşma diye mesaj mı veriyordu. :(

Oo canım benim Koç'un da İkizlerden geri kalır yanı yoktur hani :) Aşırı bir özgüven ve bencillik vardır. Kendini dünyanın en mükemmel varlığı sanır. Sana umut verir bir gün ilgilenir ertesi gün hiç yokmuşsun gibi davranır ve hiçbir zaman bir ilişkiye hazır hissetmez kendini. Ne zaman ki sen ona karşı ilgini kestin hatta başkalarıyla ilgilendin afedersin ama kapında köpek olur,tecrübeyle sabit :) Hiç uğraşma be canım boşver,karşına daha doğru daha düzgün bir insan elbet çıkacaktır.

Hiç uğraşma be canım boşver,karşına daha doğru daha düzgün bir insan elbet çıkacaktır.

Bundan hic emin degilim, adamlarin hepsi fena, hepsi cakal olmus vallahi.
Ben de ayni seyi kendime soyleyip duruyordum ama yas 25 oldu, yuzume bakan bir kisi bile yok.

Bundan hic emin degilim, adamlarin hepsi fena, hepsi cakal olmus vallahi.
Ben de ayni seyi kendime soyleyip duruyordum ama yas 25 oldu, yuzume bakan bir kisi bile yok.

Gerçekten de öyle. Hiç beni seven bana değer verecek bir insan karşıma çıkmayacakmış gibi düşünüyorum. Biraz aklın başındaysa bişeyelre yorum yapabilieyorsan güçlüysen seni istemiyorlar. Salağı ve biraz terbiyesiz olacak "veren" tipleri seçiyorlar. Sen de yaşlanıp kalıyorsun. Ben güya genç annelerden olacaktım. :(

Kızlar hepinize tek tek zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

arkadaşım bana kalırsa bu adamdan sana hayır gelmez.10 ay olmuş hala umutla bekliyorsun.evlenmeye gönlü olsa,ya da seni sevse böyle saçmasapan hareketler yapmazdı.en sinir olduğum erkek tipi.sen ben genç anne olacaktım diyorsun ama hayat bazen bizim planladığımız gibi gitmez.yaşın kaçtı acaba?şimdi bu anlattıkların kadarıyla bu arkadaşla ilgili sana hissettiklerimi söyliim:

1)koç burcu diyorsun;bu adam koçun dengesiz,çocuksu,tutarsız ve nerde ne yapacağını bilmeyen özelliklerini gösteriyor.ayrıca koç erkekleri evlilik konusunda çok hevesli deillerdir.evliliğe pek sıcak bakmazlar.flört etmeyi severler.üstüne düşen,kovalayan kızlardan hoşlanmazlar ama ilgiyi de severler.böyle dengesizdirler yani.(istisnalar vardır muhakkak)senin burcun neydi bu arada?

ayrıca ;öyle bir çevrede erken evlilik yapıyorlar diyorsun.bu 30 yaşında hala bekar.bu da bir işaret.tabi 30 yaş çok geç değil ama o çevrenin kültürünü almış bir insan için şüphelendirici bir durum.

2)zengin bir ailenin oğlu olduğuna göre,paranın verdiği bir şımarıklık var gibi hissettim.ayrıca muhtemelen bunda araba düşkünlüğü de vardır.:)baksana arabada artistik hareketler falan.koçlar hava atmayı,trip yapmayı pek severler.biraz kibirlidirler.kendilerini bi şey zannedip herkesi de beğenmeyebilir bu beyefendi.

3)tipik koç bencilliğini hissettim.sen bir sıkıntı yaşamışsın.bir hal hatır bile sormadı diyorsun.buradan da belli.bir de koçlar sabırsız olurlar,10 ay geçip de harekete geçmemesi hiç normal değil.oyun oynamayı seven,düşüncesiz bir yapısı var.ve belli ki öyle yoğun bir his beslemiyor sana karşı,sadece yüksek koç egosunu tatmin etmek onun derdi.

umarım açıkça hislerimi yazdığım için,senii ya da koç burçu sevdiği olanları incitmemişimdir.(iyi koçlar da var)
bir de öğretmen olarak okuldaaki hayatına dikkat etmeni öneriyorum.çünkü öğretmenlerin her yaptığı izlenir.sanıyorum bir ilçede çalışıyorsun,öyle tahmin ettim.öyle yerde dedikodu çok olur.senin gbi ailesinden uzakta bekar bayanı üzecek bir durum olmasın.sana hayırlısını dilerim.bi durum olursa gelişmeleri yaz bize:)

Yorumun için teşekkürler. Tahmin ettiğin gibi ilçede çalışıyorum ve herkesin gözü benim üstümde. Komşular okula giriş çıkış saatimi ezberlemiş durumdalar. Bu arada ben akrep burcuyum 25 yaşındayım.

Son düzenleme:
Şimdi de işim zor. Sizin dediğiniz gibi temkinli oldum ve ilgilenmedim. Aval aval ağzımı açıp insanların dikkatini çekecek şekilde gözlerimi dikip ona bakmadım. Koridorda görürsem de resmi bir şekilde selam verdim. İlk önce şaşırdı. Hocalarla kendi aralarında konuştukları bir konuda durup dururken değil mi hocam diyip soruyu bana yönlendirmeye başladı. Alışmıştı tabi her lafını ağzım açık dinlememe bu sefer ilgilenmeyince şaşırdı hatta ilk defa açık açık şaşırmış bir ifadeyle tabiri yerindeyse tip tip bana baktı. Kısacası bu aralar egosunu tatmin etmediğim için sinirli. Ama sevmediği kesin.Kim olsa karşısına alıp çoktan konuşmuştu.

Son düzenleme:
Gerçekten de öyle. Hiç beni seven bana değer verecek bir insan karşıma çıkmayacakmış gibi düşünüyorum. Biraz aklın başındaysa bişeyelre yorum yapabilieyorsan güçlüysen seni istemiyorlar. Salağı ve biraz terbiyesiz olacak "veren" tipleri seçiyorlar. Sen de yaşlanıp kalıyorsun. Ben güya genç annelerden olacaktım. :(

Aynen. Benim arkadaşlarım da bana şöylesin, böylesin, hoşsun, iyi eğitimlisin vs. diyor, adamlar yaklaşmaya çekiniyor diyor ama bence ben üzülmeyeyim diye söylüyorlar. Kendimizi avutuyormuşuz gibime geliyor.

25 nedir ki ya.Üzülmeye değmez..O yaşlarda olsam var ya,daha ne..Başka limanlarda demir atarsınız,takmayın..

Şimdi de işim zor. Sizin dediğiniz gibi temkinli oldum ve ilgilenmedim. Aval aval ağzımı açıp insanların dikkatini çekecek şekilde gözlerimi dikip ona bakmadım. Koridorda görürsem de resmi bir şekilde selam verdim. İlk önce şaşırdı. Hocalarla kendi aralarında konuştukları bir konuda durup dururken değil mi hocam diyip soruyu bana yönlendirmeye başladı. Alışmıştı tabi her lafını ağzım açık dinlememe bu sefer ilgilenmeyince şaşırdı hatta ilk defa açık açık şaşırmış bir ifadeyle tabiri yerindeyse tip tip bana baktı. Kısacası bu aralar egosunu tatmin etmediğim için sinirli. Ama sevmediği kesin.Kim olsa karşısına alıp çoktan konuşmuştu.

sevgili almuma,o yalnız kendini seviyor.egosunu tatmin etmek onun derdi.niyeti ciddi olan,seven erkek onun gibi yapmaz.ayrıca sen öyle yaptın diye hırs yapıp,seninle ilgilenebilir.ne de olsa o kibirli bünyesini tatmin edemedin.ama ilgilense bile güvenme derim.sağı solu belli olmaz.sen bence bu güzel yaşının kıymetini bil.farklı kısmetlerini değerlendir.seni üzmeyecek birini bulmanı dilerim.

Gayet aklı başındasın ve konuyu oldukça iyi analiz etmişsin, ben ilk mesajını okur okumaz o insandan uzak durman gerektiğini düşündüm, bu tipler tabiri caizse sorunlu tiplerdir, hadi hasbel kader ilişkiye başladınız hatta evlendiniz diyelim, bu adam seni üzer arkadaşım, bence uzak durmalısın, umarım kalbine söz gecirebilirsin ve mantığınla hareket edrsin..
gercekten yaşın çok genç, Allah karşınıza layık olabileceğiniz ve sizlere layık olacak kısmetler çıkartsın inşallah.

Ben şunu gördüm ilk başta nasılsa hep öyle oluyor huyu..Bu adam nane molla bir adam,yorar..

Son düzenleme:
Back
X