Bu nasil bir terbiyesizlik !!

Bizim de bir keresinde boyle bir sey oldu. Sonra ogrendik ki annemin yakin arkadasi bunlari arayip gun iptal oldu demis anneme de bir sey dememis hatta kendi bile gelmemisti ..... nokta yerlere küfür ettim hehheeh. Berbat bozulmustuk onca hazirlik masraf... .... bu noktalar da küfür o kadına heheh

Haklisin vallahi.. artik annemede dedim bir daha davet filan yok onlara dedim..
E iste insan yerine koyup adamdan sayiiyoruz boyle kisileri sonuc kocaman bir hic uguruna sifir oluyor malesef.
Annemin yorgunlugumu desem, ablalarimla bizim hazirliklarmi desem.. napalim bizde oturduk bi guzelde yedik.. yerkende hala onlari bekliyoruz.. acaba gelirlermi diye olaya bak.. sinir olmamak mumkun degil
bende kufur etcemde banlanirim kesin.. hazirlik, yorgunluk, stres.. demekki iyilik yaramiyor bazilarina..

Geçen gün benim başıma geldi.. komşumla sözleştik bana gelcekti ertesi gün.. hazırlığımı yaptım çayı demledim gelen giden yok.. en son ziline bastım.. demez mi "kız sen neden hazırlık yaptın benim işim var " diye.. gözlerimi kocaman açıp sen gelicem demedin mi bana sözleştik ya dedim.. ayy kusura bakma diyo hey Allahım.. bari yarım saat uğra dedim bi sürü bahane.. ısrar etmiycem bidaha bana ortalıkta görünmüyosun deme sakın dedim kapattım kapımı.. nasıl asabım bozuldu anlatamam..

Davet etmeyin tabi ki bidaha.. ve yaptıkları ayıbı ne kadar kırıldığınızı belli edin ki utansınlar yaptıklarından.. ben sinir oldum burdan ya

Bizede derler buyrun gelin vs.. bir daha isim olmaz zaten.. senin komsunun yaptigida aynisi.. bu insanlar neden boyle anlamis degilim.. ziline basarsa acma bile .. daveti hafife aliyorlar resmen.. insan haber vermezmi ya gelemiyorum diye.. sinir olmamak mumkun degil..

Aynı şeyi annemin komşuları yapmıştı tüm apartman gelecez dedi. Hazırlık yaptık bekle bekle gelen yok. Bunlar ertesi güne ertelemişler kendi kafalarından herkes birbirine güvenmiş kimse bize haber vermedi. Akşamüstü biri gelmiş biz yarın gelcez demeye kapıyada ben çıkmıştım gelin dedim. Bizimde o gün düğün vardı çalıp çalıp gitmişler. Gerçekten insan çıldırıyor sinirden.

Davete soz verip
Icabet etmemek buyuk saygisizlik..
Bir daha degil onlara yemek yapmak
Yagmurlu gunde bir bardak su vermem ..

Ya bu ne saygisizlik, üstelik annenize yazik ya...annemgile de bir akrabamiz yapmisti iftarda. Megersem oruc bile tutmuyorlarmis bosu bosuna da bekledik onlari oruclu halimizle. Birdaha selami bile kestik.

iyi yapmissiniz

Daha once boyle bir sey yapmadilarsa bir seferlik mazur gorulebilir. Kavga etmis olabilirler evde. Daha once boyle bir sebepten davete katilamadigim oldu cunku. Kavga ettik biz gelemiyoruz da denmiyor.

gerçekten çok büyük görgüsüzlük.. bencede almasın artık yemeğe falan yazık nasıl bir aileye kız vermişsiniz..

Kızımın dogumgununde yaşadık bunu..
20 kişi gelecek sanıp 6 kişi nin geldiğini görünce :))) 25 kişilik pastayı 1 hafta yedik..
Ben yüzde 1 bile gelemeyeceksem mutlaka uyaririm ev sahibini.. bi de siz aramissiniz pes yani haber vermek çok mu zor..

Sinirlenmekte haklisiniz.. Bende kizlarimin dogum gununde eltimi ve bir aileyi davet etmistim.. Diger misafirim geldi , bekle de bekle.. Nerde kaldiniz diye aradik, biz gelmiyoz yemeye dendi.. Saat 22.00 da geldiler pasta yemeye.. Kendimi zor tutum.. Artik zor bekler .. Olan cocuklarima oldu, cocuk sabirsiz nerde kaldilar deyip durdu..

kesinlikle davet etmeyin, eğer sizi davet ederlerse de gitmeyin.. rezalet bence yazık anneciğin ne yorulmuştur, günah yahu..

çok sinir bozucu haklısınız
ama nasıl hepsi birden gelmiyor ve hiçbiri haber verme gereği duymuyor?
kalabalık bi gruptan bahsediyorsunuz sonuçta.
bilinçli yapılmış gibi.

Bende eşimin amcası ve karısını çağırmıştım. şehir dışındalar onlar. buraya gelmişlerdi yengenin annesinde kalıyorlardı.

eşim aradı yemeğe çağırdı. bende hazırlık yaptım 1 gün önceden başladım yemeğe gelecekler diye. sabah erken uyandım vs. akşam oldu 8 gelen yok. 9 oldu gelen yok. eşim aradı amca nerdesiniz, şimdi çıkıyoruz dediler. gelene kadar 10 oldu.

masa kurulu bekliyor biz açız. neyseki saat 10 gibi teşrif ettiler, kurulu masayı görünce de aa siz yemek yemediniz mi dediler.

Eşim dedi amca sana söyledim ya yemeğe gelin diye Amca da ya evet dedin de biz de evde yedik kayınvalide yemek yapmıştı dedi.

Biz eşimle oturduk yedik. Onlarda oturdu bizi bekledi. Sofrayı topladık çay içtik gittiler. Bir daha yemek yaparmıyım onlara hayır. Eşimde çok kızdı. Benimde işime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…