Bekliyoruz bekliyoruz gelen yok.. birde akraba guya.. gelemiyoruz diye haberde vermediler ...Çok haklısın davete uğrama bile olsa gidilmeli, gidilemiyorsa da erkenden haber verilmeli. Yol yordam bilmeyen çiğ insanlarmış demek ki.
Cok saygısızlık etmısler bende cok snirlenırsm o kdr hazırlık stres fln ınsanın sniri bozulur yeri gelnce bence bu konuyu acıp lafı gecırınMerhaba arkadaslar, ablamin kizinin dugunune iki hafta kaldi.. ve dugunu olmadan once, yakinlari yemege filan davet ediyor her neyse.. bugunde annem davet etti.. ve bir kac kisiyi daha davet etti.. hepsi geliriz dediler.. annem sabahtan bir suru hazirlik yapti.. kimse gelmedi.. sinirlerim bozuldu.. bu nasil bir terbiyesizliktir.. ariyoruz yok misafirlerim gelecek yok bilmem neler.. halbuki dunden soyledik.. geliriz dediler haberleri vardi.. annemde ona gore ayarladi kendini.. ablalarimdan haric kimse yoktu.. anneme dedim artik onlari yemege filan davet etmiceksin dedim.. haksizmiyim sinirlenmekte ??
Ki biz kendilerine gittik.. burun kivirmadik.. aynn cnm .. cayla idare etsinler artikKalitelerini öğrenmiş oldunuz.
Başka zaman gelirlerse kuru çaya talim olsunlar.
Bir daha kendi davetlerine gitmicem.. annemede dedim artik bisey yok onlara dedim.. kadin yoruldu ustelik..Cok saygısızlık etmısler bende cok snirlenırsm o kdr hazırlık stres fln ınsanın sniri bozulur yeri gelnce bence bu konuyu acıp lafı gecırın
Bizim akrabalar cnm.. halam, dayimin esi, kuzenlerimin esleri filan iste..Gelmeyenler kimler? Sizin akrbanjz mı karşı taraf mı?
Aynen bu saatten sonra davetin d'sini bile goremezler.. yemekten haric pastalar vs hersey vardi..Butun yemekler bana kaldi diye sevinirdim oncelikle.
Ikincisi davet edilen yere mazaret bildirmeden gelmemek buyuk saygisizliktir. Davet etmeyin davetlerine de gitmeyin.
Esimin ailesinden bana bu sekilde yapan bir grubu bir daha cagirmadim. Gelmek icin gun istediklerinde de "ben size haber veririm" dedim.
Benim çayım da bitmiş olurdu ...Kalitelerini öğrenmiş oldunuz.
Başka zaman gelirlerse kuru çaya talim olsunlar.
Oh cok iyi olmus.. boyleleri anca bundan anlar.. artik herkes ederi kadar..Esimin ailesinden bana bu sekilde yapan bir grubu bir daha cagirmadim. Gelmek icin gun istediklerinde de "ben size haber veririm" dedim.
Yok cnm ne acili.. birisi misafirlerim gelecek dedi.. misafirlerine ben davetliyim diyebilirdi.. haber bile vermediler.. annem aradi sonradan.. ki hadi diyelim birinin acil biseyi cikti digerlerinindemi cikti ! terbiyesizlikten baska birsey degil..Belki acil birşey çıktı
Zaten bir daha cidden evde gormek bile istemiyorum onlari.. bizde bekledik .. saatler gectikce kimse yok.. ablalarimla kala kaldik..Çok ayıp hakikaten ya.. siz böyle diyorsunuz da onlar anlar mı acaba asıl önemli olan o hatalarını da anlamıyor insanlar birşey söylesende senden kötüsü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?