Bu nasıl bir ucuzluk ?

ben sevgilimi ekşi sözlükten buldum, aha bu pazar sözlendik. sorun sanalda değil yani.
Mutluluklar pricee :)
Ama bence ayni sey degil ya, adam swarmdan bulmus kizi. Gittigi mekanlarda hemen hangi kizlar burada diye bakip rastgele kimi gorurse ekleyen heriflerden belli ki, kim düşerse yani.

Mutluluklar pricee :)
Ama bence ayni sey degil ya, adam swarmdan bulmus kizi. Gittigi mekanlarda hemen hangi kizlar burada diye bakip rastgele kimi gorurse ekleyen heriflerden belli ki, kim düşerse yani.

teşekkürler :))

ya sanal diye genelledikleri için ben örnek verdim. yoksa tinder'dan koca bulacak değiliz.

Öyle

Muhtemelen benzer şekilde devam edecek. Beraber olduğumuz insanları hayat bize rastgele göndermiyor. Biz bir şekilde farkında olarak veya olmayarak onları kendimiz seçiyoruz. Bu yaşadıkların seninle ilgili az çok fikir sahibi olmamızı sağlıyor. (Tanışma şekli, ilişkinin ilerleyişi ve bitişi vs. )
Kendinle ilgili köklü değişimler yapman lazım. Önce kafa yapısı değişmeli tabi. Yoksa benzer şeyler yaşamaya devam edersin

Önceki konularını da hatırladığım için yazabileceğim şeyler var da kaldıramazsın diye korkuyorum , yaşın da küçük.
Yalnızca değerini bil diyorum.

kız bırak he rşeyi boşver bi tatile daha çıkaçılırsın, sanal olsun reel olsun kısmetin nerden geleceği belli olmaz şekerim benim tavsiyem çok kaptırma fedakarlığı hayatından çıkart akıllı ve cesur ol hayatta hep kazanırsın çok gençsin kendine gel

Evet beni bulunca vazgeçer sanmistim

konu başlığı ve konun nasıl bittiği olayı özetliyor.

Ayrılınca takip bırakılıyor mu nasıl oluyor sanal aşklar. Ayrıca realde erkek mi kalmadı ki bence sanali aşk için kullanmamakla başlayabilirsiniz yüz yüze tanış bundan sonra.

Valla ya ben çok geri kafaliyim ya da iyice yaşlandim.
Ablacim belli ki yaşın küçük. Yani umarım küçüktür. Bırak sosyal medyadan tanışma işlerini. Okuyor musun? Sınava mi hazırlanıyorsun? Ne yapiyorsun bu hayatta? Güzel insanlarla karsilasmak için kendine ne katıyorsun? En son ne kitap okudun? Ne film izledin?
Oku güzel kardesim oku. Bir meslek edin. Paranı kazan. Sonra bakarsin iliski ask sevgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…