Bu nasıl bir ucuzluk ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba benden ve konularımdan bıktınız biliyorum ama burası benim için bir nevi iç dökme..

Burda herkesin açtığım her konuda kötü yorumlar yaptığı 4 ay önce beni cafede gören swarm uygulamasından adımı bulan sonra instadan ekleyen buluşup ilişkimin başladığı erkek arkadaşım ile olan ilişkim bitti...en son bodrum da tatildeydi en son eklediği kizi nerden tanıdığını sordum " sen çeşmede onla bunla kaynatırken benden ne bekliyorsun seni alakadar etmez tatile geldim moralimi bozdun bunu yapmana gerek yok fake hesaplar ile beni takip edecek kadar ıssizsin böyle biri ile ben ne konuşayım " vs

Inanın ki gideceği yeri kendisi söyledi ınstagram hesabı zaten açık stalk etmeme gerek dahi yok ?? Bende özet olarak " baştan beri biseyler değişir umudu ile devam ettim sen vereceğim sevgi ve değere hazır değilsin benim ilişkiler konusunda tecrübem yoktu kendi önceliklerimi belirledim bu benim için kabul edilebilir değil değerli ve özel olduğunu dusunuyorum sana kızmadım sende bana kızma hoscakal " yazdım " senin canın sağolsun kıymetlisin çok kendine dikkat et " yazdı ve böylece bitti

Bende oturup bu kez ciddi biçimde duygularımı analiz ettim ona karşı hissettiğim şeyin gerçekten sevgi olmadığına ve bir ınstagram abazası olduğuna karar verdim bu kadar değersiz hissetmeme sebep olmasına izin verdiğim için kendime kızdım

Ex kişisi her gün barlardan clublardan storyler attı yetmedi yarı çıplak fotoğraflar attı tonlarca kız ekledi bu sabah da arkadaşım bir sürü takipçi satın almis senin ex diye mesaj atmış :)

Ben bundan sonraki ilişkilerimde böyle şeyler ile karşılaşmamak için neler yapmalıyım??

sen çeşmede onla bunla kaynatırken benden ne bekliyorsun seni alakadar etmez
Öncelikle sana şu tarz konuşan kişilere düzelir diye şans verme.
Fake hesap açıp deneme
Önce iyice tanı
Sonra sevgili ol
İlk hatasında defet ki bir darbe daha alma
Sen hep şans veriyorsun millete
Şans bankası gibisin
Bunu yapma.

Evli erkekler bile sanalda cirit atarken senin eski sevgiline yaptiklarini cok gormemek gerek.

Sanaldan tanisip ciddi iliski yasayan var mi var ama nadirdir.

Once bu sahsi engelle , sonra onun hakkinda haber getirip goturenleri...

Zaten adamı hiç tanımıyormuşsunuz ki. 4 ay nedir? Daha tanışma evresindeymişsiniz. Adam da çürük yumurta çıkmış. Çok şaşırmamak lazım. Bence hayal kırıklığına uğramamak için yapacağınız şey yeni tanıştığınız insanlara fazla güvenmemek, fazla umut edip, hayal kurmamak.

Bir de hiç muhabbeti olmamasına rağmen, tanımadığı bir insanı, sırf görüp beğendiği için sosyal medyadan ekleyen tipleri avcı olarak görüyorum. O yüzden sizden sonra başkalarını eklemeye devam etmesi şaşırtıcı gelmedi, zira adamın alışkanlık gibi bir şeyi bu. Zaten verdiği cevaplardan da sizin o av yelpazesi içinde herhangi bir kız olduğunuzu açıkça ifade etmiş odun kişisi. Özel biri olsanız, kaybetmemek için çabalardı.

Merhaba benden ve konularımdan bıktınız biliyorum ama burası benim için bir nevi iç dökme..

Burda herkesin açtığım her konuda kötü yorumlar yaptığı 4 ay önce beni cafede gören swarm uygulamasından adımı bulan sonra instadan ekleyen buluşup ilişkimin başladığı erkek arkadaşım ile olan ilişkim bitti...en son bodrum da tatildeydi en son eklediği kizi nerden tanıdığını sordum " sen çeşmede onla bunla kaynatırken benden ne bekliyorsun seni alakadar etmez tatile geldim moralimi bozdun bunu yapmana gerek yok fake hesaplar ile beni takip edecek kadar ıssizsin böyle biri ile ben ne konuşayım " vs

Inanın ki gideceği yeri kendisi söyledi ınstagram hesabı zaten açık stalk etmeme gerek dahi yok ?? Bende özet olarak " baştan beri biseyler değişir umudu ile devam ettim sen vereceğim sevgi ve değere hazır değilsin benim ilişkiler konusunda tecrübem yoktu kendi önceliklerimi belirledim bu benim için kabul edilebilir değil değerli ve özel olduğunu dusunuyorum sana kızmadım sende bana kızma hoscakal " yazdım " senin canın sağolsun kıymetlisin çok kendine dikkat et " yazdı ve böylece bitti

Bende oturup bu kez ciddi biçimde duygularımı analiz ettim ona karşı hissettiğim şeyin gerçekten sevgi olmadığına ve bir ınstagram abazası olduğuna karar verdim bu kadar değersiz hissetmeme sebep olmasına izin verdiğim için kendime kızdım

Ex kişisi her gün barlardan clublardan storyler attı yetmedi yarı çıplak fotoğraflar attı tonlarca kız ekledi bu sabah da arkadaşım bir sürü takipçi satın almis senin ex diye mesaj atmış :)

Ben bundan sonraki ilişkilerimde böyle şeyler ile karşılaşmamak için neler yapmalıyım??
Kusura bakmayın ama peki Swarm’dan bir abazanla sevgili olmak nasıl bir ucuzluk? Önce bunun üzerine bir düşünürseniz bir daha böyle hatalara da düşmezsiniz.

Yıllardır tanıdığımız gözümüzün önündeki insanlara bile güven kalmamışken
siz kız tavlama oyunu oynayan birinden ne bekliyordunuzki :işsiz:
Bunu bir kez yapıp sizi bulunca vazgeçtiğinizi sandınız :işsiz:

İnternetten birini bulmana karsı değilim lakin sevgili hemen olma tanıma süresini uzat emin ol ulasılmazı oynadıkca daha degerli olucaksın

Yavrum dur nefes al bi hemen biri bitmiş bundan sonraki ilişkim diye soru sormuşsun. İlk yapacağın şey kişisel gelişimine önem ver erkeksiz ilişkisiz de yalnızkende insan mutlu olabiliyor. Her önüne gelene gönül verme. İnce ele sık doku. Senin gönlün basit mi öyle her geleni ağırlayasın dimi. Sanala karşı temkinli ol. Mümkünse Kişiler arkadaşının arkadaşı filan olsun

Back
X