Bu nasıl bir üslup ya ?

Daha ne istiosun esin iyi yapmış :) bence sinirlenmene gerek yok birak o kudursun. Deli midir nedir el kadar cocuk annesiz niye cikacak dışarı. Ne münasebet. Sen cariyesin sanki kendi hanedandan cocugu ver sen gelme dio densiz.
Izin istemedim zaten dedi ya ben ona bittim

Izin istemedim zaten dedi ya ben ona bittim
Pis huylu demek ki ya ne bicim konusuo kocaman kadin yarim asirdan fazladir dunyada nasil konusulacagini öğrenememiş boyleleri direkt yalnızlığı hak edio. Diyecek cok laf var da onun anlayacagini sanmiorum. Mumkun mertebe muhatap olmamak çözümü.

Inşallah sinirden ağlamaya basladım cidden benim sinirim kaldirmıyor böyle densizlikleri
Belli ki değmeyecek bir insan boşverin neden canınızı sıkıyorsunuz. Bebeğiniz de etkilenir
hiç umurunuzda bile olmasın lütfen.

Ha bu arada kizlar biz kızımın dogum gününü kutladik daha yeni kendi aramizda pasta kestik parti gibi degildi de bu bana sürekli dogum gunu yap yardım ederim ben sana dedi annemler falan da yap diyince yapmaya kalkistim benim kizın alerjik oldugunu huysuz bir bebek oldugundan bahsetmistim ben hazirlik yaparken bunu aradim dedim ki babannesi 1 2 saat gelip cocuğu oyalar mısın hazırlik yapıyorum.. bana ben alışverise gidicem dönünce gelirim dedi cocuk agladı kendini yerlere attı zor oyaladim tum hazırlıklar bitince geldi yaptiklarıma bakti gitti torunu falan umurunda değil maksat benim dediğim olsun

Pis huylu demek ki ya ne bicim konusuo kocaman kadin yarim asirdan fazladir dunyada nasil konusulacagini öğrenememiş boyleleri direkt yalnızlığı hak edio. Diyecek cok laf var da onun anlayacagini sanmiorum. Mumkun mertebe muhatap olmamak çözümü.
Muhatap olmayınca da ayni en son engelleyeceğim o olacak

Ha bu arada kizlar biz kızımın dogum gününü kutladik daha yeni kendi aramizda pasta kestik parti gibi degildi de bu bana sürekli dogum gunu yap yardım ederim ben sana dedi annemler falan da yap diyince yapmaya kalkistim benim kizın alerjik oldugunu huysuz bir bebek oldugundan bahsetmistim ben hazirlik yaparken bunu aradim dedim ki babannesi 1 2 saat gelip cocuğu oyalar mısın hazırlik yapıyorum.. bana ben alışverise gidicem dönünce gelirim dedi cocuk agladı kendini yerlere attı zor oyaladim tum hazırlıklar bitince geldi yaptiklarıma bakti gitti torunu falan umurunda değil maksat benim dediğim olsun
Pehhh ömür törpüsü işe yarayacagi zaman da arazi. Is luzumsuzluga gelince de nasi fedakar cocugu gezdirmeye cikartio guya falan :) Senin sabrini denio olabilir.

Yemedik dedigi yerde "Istesen bile yiyemezsin" derdim galiba. Keske herkes bir yerini bilse ya 🙄
yok bence bu kaynana cocugu yer
cok tatlıydı dayanamadım ne olacak bırdaha yaparsınız der
kaynanada o patansıyel var

Back
X