- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Gorümcemin isteği degil o belli kendi uydurdugu bir şeyŞaşırdım bebeği özlediyseler sizi davet ederler bebeği alıp gitmek ne yahu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorümcemin isteği degil o belli kendi uydurdugu bir şeyŞaşırdım bebeği özlediyseler sizi davet ederler bebeği alıp gitmek ne yahu?
Ben istesem de basmıyor zaten süpürgesiyle bacadan giriyor ahahahahBende bendebana böyle konuşacak evin paspasına bastırmam
![]()
Ben bir halledeyim onuİşte bir süre sen ses çıkarmadın diye aranız iyi oldu ya. Kadının ayarları bozulmuş. Kalibrasyon zamanı gelmiş.
Ben bir halledeyim onu
Gerçekten bazen insanlarla telefonda konusurken kapatmak istiyorum :) böyle yarıda hemencikK.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdinormalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?
Eşinizden cesaret buluyor diyeceğim ama o da size hak veriyormuş. Ama sadece hak vermekle mi yetiniyor acaba? Tepkisini açıkça dile mi getirse?K.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdinormalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?
Emsin emmesin bana hiç fark etmez . Benim oğlum 22 aylık emzirmeyi yeni bıraktım şuan kimse ile bir yere yollamam ilerde de yollamam kusura bakılmasın çocuk benim çocuğum çok istiyorlarsa kendileri 1 tane daha doğursunTam 1 yasında ama emiyor
Genel olarak bu kvler torunlarını kendilerinin doğurduğunu falan zannediyor sanırım. Başka bir kızın kvsi de emzirmeye çalışmıştı. Allah akıl fikir versin bunlara.K.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdinormalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?
bu üslup karşısında çileden çıkardım valla ben , ağzımı hiç tutamam lafa bak aaK.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdinormalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?
Ruh hastasi kapiya dayanirGerçekten bazen insanlarla telefonda konusurken kapatmak istiyorum :) böyle yarıda hemencik
Eşime mesaj atip duruyor anasi yolamadi fotograf at bari diye dun gördü zaten ay vallahi manyak vallahibeni darlayacağını bilsen yersin de sen deseydin ahaha şaka şaka deme sakın eşin de arkandaymış hem
Bende de karaciğer yaglanmasi basladi dogumdan sonra hep stresten alt ast değerlerim borsa gibi mahvetti beni aynen ben de sizin gibi düsünuyorumBi daha dünyaya gelirsem, evlenme gibi hata yaparsam asla anası babası olanla evlenmem kesin ve net .6 senede beni üzüntüden şeker hastası yaptılar ,hep gülen neşeli cıvılcıvıldım şimdi tam tersi gülmem ,neşe desen yok,mutluluk kapıdan el sallıyor ahhh ahhh tüm kötü kaynanalar ölsün diycem Allahım ne olur kızma ,günah yazma .
Lafi uzatsak ben aslinda bir şeyler derdim de aman dedim uzatmabu üslup karşısında çileden çıkardım valla ben , ağzımı hiç tutamam lafa bak aa