- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
K.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdi
normalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?