Bu nasıl bir üslup ya ?

K.valide kişisiyle samimi degiliz mesafeliyiz geçmişte yasanan şeylerden dolayı zaten buraya cok konu açmışlıgım var bilenler leyloş dedin mi heh şu kaynanasi olan kadin dimi der yani.1 saat kadar önce beni aradı bu actım efendim dedim direkt "hüma uyanik mi karnı tok mu ona eşya hazırla bez koy halasına gidicez" dedi 1 2 saniye falan kal geldi bana ne dedigini idrak edemedim... pardon ? dedim.Halasına gidicez döneriz 1 2 saate dedi 15 20 dk mesafede bu arada arabayla "daha 3 gun once halasındaydık uyku saati geliyor hiç bir yere gidemez" dedim. "Izin almadim çocugu hazırla dedim zaten" dedi.Ben de bir yere gitmiyor babaannesi hadi iyi aksamlar dedim.O arada eşim geldi dedim annen böyle böyle diyor ne işi varmış taa orada cocuğun ayrıca sana gel beraber gidelim demiyor da cocugu mu istiyor bırak halleri gelmiş onun dedi.Az once bana sesli mesaj atmış yedik çocugunu sanki diye.Ne bu şimdi 🙄 normalde gitmez arada esimle beraber giderler babannesine donerler ya da ücümüz gideriz yeni dogum yapınca salakligimdan kavga çikmasin diye sustugumdan 1 ay kadar götürdü emzirme saati gelince getirdi hayatimın hatasıydı kavgalarla cözdük mevzuyu.. uzun zamandan beri yalnız bile kalmadilar neyin cesareti bu ?
Delimi ne

Ben insanlardaki bu kabaligi anlamiyorum.. karsidakini kirdiin noldu yani? Cani skliyo bence verin bi ise calissin, cani cikarsa belki gereksiz bulasmayi keser😐😂

Ben de ona takıldım.
Dese ki kızım biz halasına gideceğiz istersen alalım biz de özledik sen de bi dinlen. Belki canınıza minnet verirdiniz bir seferlik uyku saatini düşünmediniz de. Ama izin istemedim ne demek edepsizlik
Kendisi 17 18 yasında anne olmus k.validesi ne dese onu yapmış esimle beraber büyümüş zannediyor ki onun da öyle yapmasi lazim ama atladıgı bir detay var ben 28 yasında kocaman insanim cocuk değilim

Canı sıkılmış eğlence arıyor kendine drama queen 😂 bi tığ bi top da ip al babannesi bebek üşüyo hadi bi şeyler ör de oyalansın kafan rahat eder bikaç gün
Ahahah onu da yapamaz gecen bana watsaptan fotograf atmış annene söyle bunu örsün hümaya diyor dedim senden tek igne görmedik sen ör siparis verecegine 🤣

Asıya gittik geldik çikmadan önce eşimi arıyor leyloşa söyle de nereden leyloşuysam ben onun leyla demiyor da cocuğa calpol versin ası ateş yapnasın diye söyle bak versin diyor ben de aşının amacı ateşi yükseltip savunma mekanizmasinı geliştirmek ben neyin ne oldugunu biliyorum zahmet etmesin dedim duydu heralde eşim de biraz sert oldu sanki bu ya dedi ee dedim ananın saygısizlıgi yaninda bir hiç bu

En güzelini yapmışsınız.
Deli mi ne?
Kızım sen yorgunsundur bende kızıma gidiyorum istersen çocuğu da götüreyim dese ne olurdu yani. Nasıl bir tavır bu?
Kızim 9 yaşında halası 2 sene önce gel bende kal halacım dedi kızıma ona bile bozuldum bize sormadan çocuğa niye söylüyorsun diye. Kaldı ki böyle davranacaklar valla yüzünü göremezler. Sanki bakıcı var karşısında talimat veriyor şuursuz.

'İzin almadim hazirla dedim' dedigi an sinirlenmezdim bana cidden gülme gelirdi 🤣🤣 komedi çünkü. Bak olaya boyle bakinca sinirden aglamazsin. Hani gercek olamayacak kadar komik 🤭🤭🤭🤭
Kaç gun oldu ses yok iyi tıktım lafi 😅

şükür ki altta kalmamışsınız ve eşinizde anamdır yapacaksın değil neyse ki
Ilk zamanlar hic karismıyordu kendi aranizda cözun diyordu şimdi arkamda duruyor ay ona da cok guvenemiyorum ikili oynamadıgi ne malum yanında birileri kavga çiksa ay bana bulaşmasınlar diye kaçar o biraz nasıl desem basıni ağrıtmayı sevmeyen biri

En güzelini yapmışsınız.
Deli mi ne?
Kızım sen yorgunsundur bende kızıma gidiyorum istersen çocuğu da götüreyim dese ne olurdu yani. Nasıl bir tavır bu?
Kızim 9 yaşında halası 2 sene önce gel bende kal halacım dedi kızıma ona bile bozuldum bize sormadan çocuğa niye söylüyorsun diye. Kaldı ki böyle davranacaklar valla yüzünü göremezler. Sanki bakıcı var karşısında talimat veriyor şuursuz.
Öyle dese ciddiyim yollardım sonucta el değil babaannesi ama bizimkinde uslup sorunu var

Back
X