Merhabalar..
Benim derdim değil ama ablam gibi gördüğüm birinin başına gelene birebir şahidim ve tanidigimiz hickimse buna bi neden bulamiyor
Altı ay önce biriyle tanisti hatta bende tanimasini iyi birine benzediğini söylemiştim tanistilar çok iyi ve hizli gelişti herşey adam kendini cok beğenen çok varlikli olmamasina rağmen marka ve lüks takilan bi tipti.. Bahsettiğim anlamla gorusurler sik sik mesajlasirlardi terketmeden birgün önce bulusmayi teklif etmişti ona ertesigun adam ortada yok mesajlara aramalara cevap yok kadin napacagini bilmiyor artik aradan 4gun geçtikten sonra işyerini aradi ve onu istedi neden cevap vermiyorsun merak ediyorum dedi verdigi cevap bu; Cevap vermem gerekirse veririm ve teli yüzüne kapatti yine yazdi yine cevap yok uç haftadan fazla oldu adam geziyor tozuyor ama hic sesi cikmiyor ??
Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi
evlidir.Merhabalar..
Benim derdim değil ama ablam gibi gördüğüm birinin başına gelene birebir şahidim ve tanidigimiz hickimse buna bi neden bulamiyor
Altı ay önce biriyle tanisti hatta bende tanimasini iyi birine benzediğini söylemiştim tanistilar çok iyi ve hizli gelişti herşey adam kendini cok beğenen çok varlikli olmamasina rağmen marka ve lüks takilan bi tipti.. Bahsettiğim anlamla gorusurler sik sik mesajlasirlardi terketmeden birgün önce bulusmayi teklif etmişti ona ertesigun adam ortada yok mesajlara aramalara cevap yok kadin napacagini bilmiyor artik aradan 4gun geçtikten sonra işyerini aradi ve onu istedi neden cevap vermiyorsun merak ediyorum dedi verdigi cevap bu; Cevap vermem gerekirse veririm ve teli yüzüne kapatti yine yazdi yine cevap yok uç haftadan fazla oldu adam geziyor tozuyor ama hic sesi cikmiyor ??
Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi
Baska biri vardir..Merhabalar..
Defolur canim benim..
bazi erkeklerin karakteri bozuk maalesef olmadi olmuyor demeyide beceremezler
bana kızacaksın belki ama kendimden örnek vereyim. Allah korusun sevgilim beni aldatsa mesela iki ihtimal var yapacağım. ya ikisinide yolarım ya da hiç bi açıklama yapmadan bana ulaşacağı kapıları kapatırım. o anki ruh halime bağlı. şimdi diyorum ki. arkadaşınızın ona ters gelen bişeyini duymuşsa, eskilerden bişeyler görmüşse, kaldıramayacağı bi lafını duymuşsa vs vs vs... bahsettiğim ikinci ihtimali yapıyor olabilir. ya da karaktersizin önde gidenidir. tanımadığım için bişey diyemedim objektif bakmaya çalışıyorum.
bu işin sebebini bilseniz ne bilmeseniz ne?
adam hiç bir açıklama yapmadan çekip gitmiş, sonuç bu
aramak, mesaj yazmak, sebep ne diye taciz etmek adamın totosunu kaldırmaktan başka bir işe yaramaz
ayrıca işin içinde senin bilmediğin konular da olabilir
olmasa bile, arkadaşın yoluna devam etsin
bu konuyu takıntı haline getirmesin, bu şekilde devam ederse akıl sağlığına zarar verir
karaktersizmiş, iyi ki gerçek yüzünü gösterdi desin ve kafasından silip atsın
birlikteyken de sürekli bu konuyu konuşup durmayın
Yok artık! !!! Böyle adamların daha nesini arıyor ablanız gerçekten hayret birsey
peki sadece şununlaydı eskiden le kalmadıysa söylenenler?hani bişey görme değilde 'şununlaydı eskiden' cümlesi dışında başka hiçbişey olamaz
peki sadece şununlaydı eskiden le kalmadıysa söylenenler?
Ya oldu bikere neguzel ki balığın baştan koktugunun farkına Varmıs.ya varmasaydi daha çok duyguları ile oynasaydi.aptal yerine konmak???
Ya oldu bikere neguzel ki balığın baştan koktugunun farkına Varmıs.ya varmasaydi daha çok duyguları ile oynasaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?