- 27 Şubat 2013
- 6.231
- 15.031
- 498
Sevmemiş işte, gayet soğuması için açık bir sebep.Konu o değil dedim ya alisiyor. Ama sebepsiz yere haber vermeden .. Şöyle diyordu hani beni sevmedigini soylesin yalandi desin kullandim seni desin ama bisey desin ki bende soguyayim
Bir erkek evli olsa bile eğlenmek istiyor mu ? Evlenelim der. Öbürünü başka türlü yürütür, diğerini başka türlü yürütür. Hatta annesini bile dolduruşa getirip bu tip erkekler annesinin kafasına tüfek dayayarakta ''kızla tanıştırayım inansın bana..'' der. Çok şizofrenik insanlar var bu yazdıklarım her ne kadar size saçma gelse de emin olun gerçekten çok şahit oldum.
Çok varlıklı olmayıp marka ve lüks içinde yaşayışı zaten kişiliğini ortaya koyuyor bu tipler son derece hastalıklı ve kompleks olurlar. Hayatları yalan üzerine kurulu olur.
Utanmadan ''Annene söyle'' ''istemeye geleceğiz lafları'' ederek ve son anda durup dururken kıza böyle yapması afedersin ayrı bir kanı bozukluk..
Telefonu yüze kapatmak ana avrat sövmekten daha beterdir.
Velhasıl kelam, bir saniyesini bu tiplerle geçirmesin bi' zahmet.
- Birini bulmuştur veya elektrik alıp hoşlanmıştır ona yönelmeye çalışıyordur. (Bu tarz kişilerin alevleri çabuk söner ve göz birşeyi görmez)
- Arkadaşınız varlıklı herşeyi var fakat şu yönden düşündünüz mü ? ''Ben bu kızı herşeyiyle kendime bağlayıp, ne kadar kızlarla olursam olayım beni bırakamasın sonuçta herşeyi var.'' diye düşünüp yedek olarakta saklayabilir buna dikkat edin.
muhtemelen buluşacağı gün işler değişti... daha alımlı ve çalımlı..... bir bayandan onay aldıysa onu tercih etmiştir....
zengin birini gözüne kestirmiştir...hesabı takip edin bi kaç haftaya çıkar kokusu..
Inanmıyorum ya yazıklar olsun sen bir insanın duyguları ile oyna o insanı kandır isteme olaylarına kadar getirip insanları umutlardır sonra sebepsiz nedensiz bir telefon ile haber vermeyecek kadar değersiz gör insanları yazıklar olsun umarım k...pekler gibi pişman olur !!!!!!!!!
KARA VİCDANMerhabalar..
Benim derdim değil ama ablam gibi gördüğüm birinin başına gelene birebir şahidim ve tanidigimiz hickimse buna bi neden bulamiyor
Altı ay önce biriyle tanisti hatta bende tanimasini iyi birine benzediğini söylemiştim tanistilar çok iyi ve hizli gelişti herşey adam kendini cok beğenen çok varlikli olmamasina rağmen marka ve lüks takilan bi tipti.. Bahsettiğim anlamla gorusurler sik sik mesajlasirlardi terketmeden birgün önce bulusmayi teklif etmişti ona ertesigun adam ortada yok mesajlara aramalara cevap yok kadin napacagini bilmiyor artik aradan 4gun geçtikten sonra işyerini aradi ve onu istedi neden cevap vermiyorsun merak ediyorum dedi verdigi cevap bu; Cevap vermem gerekirse veririm ve teli yüzüne kapatti yine yazdi yine cevap yok uç haftadan fazla oldu adam geziyor tozuyor ama hic sesi cikmiyor ??
Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?