bu nasıl bir vicdan !!!

arkadaşının ters bişeyini görmüş olabilir mi?
hani bazen burdan birbirizime akıl veriyoruz. hiç bi açıklama yapmadan çek git falan diye?

U dönüşü yapmış resmen boşverin gitsin boyle dengesizle birlikte olsa.ne olacak ki

arkadaşının ters bişeyini görmüş olabilir mi?
hani bazen burdan birbirizime akıl veriyoruz. hiç bi açıklama yapmadan çek git falan diye?

yani sanmıyorum ama diyelim ki eski sevgilisiyle ilgili birşey duydu ınsan bişey demez mi o kadar laf etti ona bicevap bile vermedi

U dönüşü yapmış resmen boşverin gitsin boyle dengesizle birlikte olsa.ne olacak ki

ya insan birbirinden vazgeçer sevmeyedebilir ama demez mi olmadı yapamadım gibi gibi,
adamın umrunda degil ya bi kıza umut verip güven aşılayıp hiçbirşey demeden defolur mu ya

Burdan kim dese tahminden öteye gitmeyecek..
En iyi cevabı ilerleyen zamanlarda adam verecekk
Çok ilginç.. hiçbişey yokken laylaylom herşey.. adam tıssss

Burdan kim dese tahminden öteye gitmeyecek..
En iyi cevabı ilerleyen zamanlarda adam verecekk
Çok ilginç.. hiçbişey yokken laylaylom herşey.. adam tıssss

ya biliyor musun bi arkadaşı var onunla takılıyor sürekli oda bekar yedikleri sıçtıkları ayrı gitmiyor. Bide son zamanlarda kokusunda rahatsızlık duyurduğu için sigarayı bırakıyordu. Düşünsene hiçbişey yoktu ortada hersey harikulade nişanı çeyizi evi herseyı konusuyordu onla ve ona evlenmeyle gelmişti zaten. hadı dıyelim sevmedi istemedi bişey de ya sevmiyorum de allah kahretsin bırak peşimi de ama o sesiz kaldı paylaştığı resimler mekanlar... İnsanın canını yakıyor aptal yerine konulmak

Merakla bu adamın ne yaptığını.. ne yapmaya çalıştığını bekliyoruz.. Buraya yazarsınız....

altı aylık hızlı süreçte adam evliliği istemediğine karar vermiş,ayrılıktan başka çare yok

sebebini boşversin...birdaha görüşmesin arayıp sormasın adam aradığında açmasın...çocuk oyuncağımı bu...

o kadar mı vicdansız ya
bana kızacaksın belki ama kendimden örnek vereyim. Allah korusun sevgilim beni aldatsa mesela iki ihtimal var yapacağım. ya ikisinide yolarım ya da hiç bi açıklama yapmadan bana ulaşacağı kapıları kapatırım. o anki ruh halime bağlı. şimdi diyorum ki. arkadaşınızın ona ters gelen bişeyini duymuşsa, eskilerden bişeyler görmüşse, kaldıramayacağı bi lafını duymuşsa vs vs vs... bahsettiğim ikinci ihtimali yapıyor olabilir. ya da karaktersizin önde gidenidir. tanımadığım için bişey diyemedim objektif bakmaya çalışıyorum.

ya insan birbirinden vazgeçer sevmeyedebilir ama demez mi olmadı yapamadım gibi gibi,
adamın umrunda degil ya bi kıza umut verip güven aşılayıp hiçbirşey demeden defolur mu ya
Defolur canim benim..
bazi erkeklerin karakteri bozuk maalesef olmadi olmuyor demeyide beceremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…