bu nasıl bişeeydir !

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
sevgılımle 1.5senedır beraberız.gecen gun benı aradıgında yanlıslıkla mesgule attım sonra benı arayıp neden mesgule attın dıye bagırdı cagırdı dınlemedı kapattı yuzume.kackere msj attım cvp vermedı 3gun oldu aramadı bugun yıne msj attım cvp yok feystekı ılıskı durumuz duruyo ama sızce napmalıyım ben ıcım acıyo

açıkcası bana bahane aramış bulmuş gibi geldi. açıklayıcı bi msj at sonkez yanlışlıkla meşgule attığını onun yaptığı tribin gereksiz olduğunu sonrada ne ara ne sor. araması gerekir çünkü sen açıklama yaptıktan sonra aramazsada bahane aradığını anlarsın kafan karışmaz yol verirsin gider.

kulağı ile teli kapatabilen biri olarak ve teli çantasında kendiliğinden arayan biri olarak bu tür durumları biliyorum.yanlışlıkla olur bu durumlar.gerçekten çok abartmış.tavır yapılacak bir durum yok ortada.

Durumu açıklayan bir mesaj at ve o seni arayana kadar arama.

Ben bu tarz durumlarda kendimden eminsem sadece bir kez açıklama yaparım, üst üste açıklama yapman erkek arkadaşına senin haksız olduğunu ve kendini ispatlamaya çalıştığını düşündürebilir.

tatlım bende erkek arkadasının bahane aradgını dusunuyorum.mesgule atıldı diye 3gun aramayan bir erkek görmedim açıkçaası.bence olaylari akısına bırak rahat ol...

bencede çok saçma bi ndn..ya bahane yada başka bişeye kızmıştı. btn acısını senden çıkardı..

daha önce tartışmadınız mı hiç?
sinirli asabi tavrıyla karşı karşıya
kalmadın mı? bir söz vardır; "birinin
nasıl olduğu asıl kavga da belli olur ."diye..
bazen karşımdaki insanı çileden çıkarıyorum bilerek..
sırf bu konuda ki tavrını ölçmek için...:ssz:

3 gündür mesaj atmıyor. Mesajlarına rağmen... Hem de saçmasapan bir sebepten ötürü....
Ne diyebilirim ki; Direk ayrıl !

Son düzenleme:
daha önce tartışmadınız mı hiç?
sinirli asabi tavrıyla karşı karşıya
kalmadın mı? bir söz vardır; "birinin
nasıl olduğu asıl kavga da belli olur ."diye..
bazen karşımdaki insanı çileden çıkarıyorum bilerek..
sırf bu konuda ki tavrını ölçmek için...:ssz:

kavga ederken cok kırıcı davranıyo sonra pısman oluyo dedıklerıne

ya hanı belkı vardır ya belkı hersey duzelır o kadar yasanmıslık var dıyosun ılıskıyı bıtıren taraf olmak ıstemıyosun.ama ayrılmamak mesela suan gurursuzluk ayrılsamda kotu cok ıkılemdeyım

ya hanı belkı vardır ya belkı hersey duzelır o kadar yasanmıslık var dıyosun ılıskıyı bıtıren taraf olmak ıstemıyosun.ama ayrılmamak mesela suan gurursuzluk ayrılsamda kotu cok ıkılemdeyım

Canım bak, hiçbiri düzelmiyor bunların. Yaşanmışlıklara gelince, o düşünmüyorsa sen niye düşüneceksin ? İlişkiyi bitiren taraf zaten sen değilsin. O böyle yaparak bitiriyor. Gurursuzluktansa onsuzluk çok daha iyidir emin ol canım.​

Canım bak, hiçbiri düzelmiyor bunların. Yaşanmışlıklara gelince, o düşünmüyorsa sen niye düşüneceksin ? İlişkiyi bitiren taraf zaten sen değilsin. O böyle yaparak bitiriyor. Gurursuzluktansa onsuzluk çok daha iyidir emin ol canım.​

cok doru tek kelımeyle

Facedeki iliski durumuna aldanmayin derim, belki bu durum sadece size aciktir ve siz gorebiliyorsunuzdur
ve sizin disinizda butun arkadaslarina kapalidir..

Birde 3 gun aramamak ne demek yaa.
Egosu baya tavan yapmis bunun,
ya sizi yeterince sevmiyor, senin uzulmenden keyif bile aliyor.
Ya da basina bisey geldi o yuzden sesi cikmiyor..

bence ruh sağlığı pek yerinde değil erkek arkadaşının..kim bu kadar uzatır yanlışlıkla meşgule atma olayını başka ya..
desek ki meşgule atmışsın 1 saat sonra cevap vermişsin..böyle bi durumda bile önce dinlenir insan..belki o an açamayacak cevap veremeyecek bir durumdasın..anlayışsızlık bu resmen..

Erkek arkadaşın bahane aramış gibi geldi banada.
Tamam o duruma belki sinirlenebilir fakat açıklamanı dinleyip olayı anlardı yani bunun için 3 gün aramamazlık tuhaf geldi bana.

napıcam artık bılmıorum kızlar arayasım var ama ole davranana bırını bn nıe arıorum

belırsızlık cok yıpratır sızı bence arayın yada mesaj atın yanlıslıkla kapattıgını bu kadar kucuk bı sebepten sızı terkedıp terketmıycegını sorun kararı o versın sızınde her ıkı durumda da pısmanlıgınız olmasın ama ustune gıdıcek sekılde yapmayın bunu

Back
X