Bu nasıl cahillik ya

bidaha hamile kalırsa 9 ay 40 gün evden çıkmasın, doğumunu da evde menapozlu bir ebe yaptırsın, maazallah hastanede falan regli olan bir kadınla karşılaşabilir :KK53:

Doğum yaptığımda ,yanımda bebeği karnında ölen bir kadın vardı,ölü doğum yapmıştı.Kvsi bayağı kültürlü bir kadın gibi gözüküyordu.Gelinine bir konuda kızdı .Dedi ki;O çocuk hamileyken çekirdeği çok yedin,akşam saatinde kapıyı süpürdün ,o yüzden öldü.Kadın zaten lohusa.Saatlerce üzülüp ağladı bu yüzden.Böyle hurafelere inanan çok var ne yazık ki.Allah uzak eylesin bizden.
Bana dicek oyle bisey s...git der bi daha gorusmezdim oyle biriyle yazik ya gercekten yazik bi de muslumaniz diye geciniyolar

Konu başlıklarına regl'im işareti koysunlar da neye tıkladığımı bilelim madem.
Forum kuralı olsun bence bu.. :KK58:
Ahaha:KK70::KK70:
Kiz kazene sole bu fikirden de telif hakki al zupermis:KK71:

Zaten su adet goren kadina kirli, kirlendin mi vs tarzi ifadelerden oldum olasi hazetmemisimdir:KK12:

Bir nevi temizlik halbukisi nerden ciktiysa kirlenmekmis pehh:KK45:

Hakikaten bu nasıl bir cahillikmiş anlamadım?
Ben olsam o görümceyle aslaaaaa görüşmezdim.
Manyak mıdır nedir?
Fiziksel/hormonal bir sorunu var ki 3 kez bebeği düşmüş.
Falcıya gidene kadar keşke kadın doğum uzmanına görünseymiş.
Birde kuzeniniz her görümcesine gittiğinde ben regl oldum mu diyormuş?
Nerden bilmiş ki yani aaaa içim şişti :mad::KK47::KK67:

hahahaha :KK70:yaa bak bunu anlattığın iyi oldu ben de hamile kaldığımda evimin dış kapısına yazı asayım ''dikkat hamile var regl olan giremez'' :KK70:e o görümcesinin gittiği kadın madem bunu bilmiş regl olanın kim olduğunu da söyleseymiş ya madem :KK70: bence sen kuzenini çağır bizim yorumlarımızı okut da üzüleceğine, görümcesinin rezilliğini hep birlikte dalga konusu yapıp gülelim bence canım :KK14:

Şok oldum :KK57:
Demek ne kadar çaresiz ki bu safsatalara inanmış
Allah yardımcısı olsun hiççç takmasın kuzeniniz

Ahaha:KK70::KK70:
Kiz kazene sole bu fikirden de telif hakki al zupermis:KK71:

Zaten su adet goren kadina kirli, kirlendin mi vs tarzi ifadelerden oldum olasi hazetmemisimdir:KK12:

Bir nevi temizlik halbukisi nerden ciktiysa kirlenmekmis pehh:KK45:

Kazen'i etiketleyecektim de utandım. Erkek sonuçta kadınsal mevzulara çekmeyelim adamı dedim. :KK22:

hahahaha :KK70:yaa bak bunu anlattığın iyi oldu ben de hamile kaldığımda evimin dış kapısına yazı asayım ''dikkat hamile var regl olan giremez'' :KK70:e o görümcesinin gittiği kadın madem bunu bilmiş regl olanın kim olduğunu da söyleseymiş ya madem :KK70: bence sen kuzenini çağır bizim yorumlarımızı okut da üzüleceğine, görümcesinin rezilliğini hep birlikte dalga konusu yapıp gülelim bence canım :KK14:

O hocaya söyleyelim de nasıl ki vampirler davet edilmeden evlere giremiyorlarsa öyle bir büyü yapsın bize.
İçeri giremesinler pis regl olanlar. :63:

bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan:KK48:

Aynen bende geçen arkadaşa gitmedim o yüzden. Ay hasta filan olurlar üstüme kalır diye :D

Yahu bebekler doğduğu andan itibaren kaç adetli hemşirenin, doktorun elinden geçiyorlar kim bilir. Bunun aşısı var, kontrolleri var.... Eve gelen adetli misafire sıra gelene kadar ohooo...
Yok kırkı çıkmadan sokağa çıkarmamalar, yok adetlilere göstermemeler... Saçmalığın salaklığın daniskası...
Doktorlara da desinler bakalım kirliysen bakma çuçuğuma diye.

Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya :eek:
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim:cry:
Seninki iyiymiş ben sağ yumurtalik tan erkek sol yumurtaliktan kız çocuğu oluyormuş diyen duydum hatta öyleki tek yumurtalıgi olan kadın için onunkini aldılar daha oğlu olmaz demişti

Cahillik paçadan akmış görümcede o akıntıda boğulmuş. Bence görüşmemek en faydalısı. Hani derlerya düşmanın bile akıllısı lazım diye. Bellili kızda düşüğe neden olan otoimün bir hastalık yada hormonal bir durum var. Bu kadar basit.
Aa olur mu hiç? Bilim ne ki böyle safsatalar varken?

Back
X