Bu nasıl cahillik ya

sessizsokak

Hayalleri evlatları olan kimsesiz anne..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
955
21.925
238
Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya :eek:
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim:cry:

Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya :eek:
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim:cry:
Oldu madem biz reglken yataktan çıkmayalım :KK57::KK57::KK57: Bu ne biçim bi cehalet şoktayımm :KK57::KK57::KK57:

Cahillik paçadan akmış görümcede o akıntıda boğulmuş. Bence görüşmemek en faydalısı. Hani derlerya düşmanın bile akıllısı lazım diye. Bellili kızda düşüğe neden olan otoimün bir hastalık yada hormonal bir durum var. Bu kadar basit.

Oha yani cuş bole sarlantanlara kizamiyorum gitmesinler onlara gore yolunacak kaz iste gorusmesin kesinlikle oyle dusunen biriyle kuzeniniz yazik ya acip okumazlar kitabi sarlatanlara inanirlar

Cahillik paçadan akmış görümcede o akıntıda boğulmuş. Bence görüşmemek en faydalısı. Hani derlerya düşmanın bile akıllısı lazım diye. Bellili kızda düşüğe neden olan otoimün bir hastalık yada hormonal bir durum var. Bu kadar basit.
Yok onu dedik kabul etmedi illa bu kadındaymış şifa.Hatta bunu da bi hemşire arkadaşı önermiş ona :KK57:

Back
X