Bu nasıl dert bilmiyorum ama?!

Yanlış anlamayın ama sizin konularını zaten baktım siz de çoğunlukta sevgilim temalı konular acmissiniz. Elbette herkes istediğini anlatır paylasir banane ama gerçekten çok sinir oluyormussunuz

Yanlış anlamayın ama sizin konularını zaten baktım siz de çoğunlukta sevgilim temalı konular acmissiniz. Elbette herkes istediğini anlatır paylasir banane ama gerçekten çok sinir oluyormussunuz

dedim ya sinir oluyorum ama her hafta konu açmıyorum.
çözümleyemediğim sorunlarım sadece bu konular çünkü ilk ilişkim :)

yanı sıra iki yıl önce lisanstan mezun oldum ama her konuya çözüm maalesef bulamıyorum , kendimi telkin edebiliyorum sadece. arkadaşlarıma da anlatamıyorum maalesef :)

Olsun telkin ediyorsunuz sonuçta. Benim de ilk ilişkim yaptığım şaşkınlıkları görseniz valla şükredersiniz halinize

Benim.kafam bu matematiği kaldırmadi bundan üzerine alınacak ne var hala çözemedim bende bir problem var sanırım kafa basmıyor

Bence hiç takma gerek yok daha fazla kendini küçük düşürme barışmaya bile yanaşmaması geçtim evlilik ile söylediği şey çok çirkin bende erken evlendim bu tabi ki bana göre 22 yaşındaydım 1 sene oldu eşim çok olgun biri bazen derim ona çok sıkıcısın diye oda bana der sende çocuksun diye güler geçeriz bunu ciddi anlamda söylese git kendine göre birini bul der babamın evine giderdim heralde

ya canm kesin bu durum sana yazilmis baksana bi sen anldn kimse hic bsy anlamadi .. dolayisiyla whatsp da kimse anlamamistr anlayacak bir sen oldguna gore bu sana yazilms... yani durum × olsun sende y ol sevgilinde q olsn immmm soyleki q : y= x gibi bsy sanrm

P => Q değilse bu ifadeyi bir arama motoruna yazın, bir önermeymiş sanırım, nette yazılanları okuyarak bir sonuca varabilirsiniz sanırım.

Dalga mı geçtiniz:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…