sivridil Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2012 1.473 566 323 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sivridil #41 minik_oglum .!.: hayir canm nicin dalga geceym mantiksal bsy yapmaya calstm ama sanrm beceremdm yanls anlasldysam ozur dilerim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ben anlamlandıramıyorum su ara sadece:)
minik_oglum .!.: hayir canm nicin dalga geceym mantiksal bsy yapmaya calstm ama sanrm beceremdm yanls anlasldysam ozur dilerim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ben anlamlandıramıyorum su ara sadece:)
sivridil Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2012 1.473 566 323 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sivridil #42 sabahvesen .!.: bazen herşeye anlam yüklememek gerekir Genişletmek için tıkla... Haklısınız da bu durum bırden değişti aylar sonra. Belkı farklı problemleri var ya da baskasını buldu tabii ki bu da ihtimal.
sabahvesen .!.: bazen herşeye anlam yüklememek gerekir Genişletmek için tıkla... Haklısınız da bu durum bırden değişti aylar sonra. Belkı farklı problemleri var ya da baskasını buldu tabii ki bu da ihtimal.