• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl dostluk?

ilginçmiş valla ne desem bilemedim ya canı çok sıkılıyormuş o dönemde ya da psikolojik bi sıkıntısı varmış demek ki
bence psikilojik baya sıkıntısı varmış

Merhaba kızlar. Size çok tuhaf bir olayı anlatmak istiyorum. hala aklıma geldikçe kendimi çok aptal biri olarak hissediyorum. okulda 2 yakın arkadaşım vardı. bir tanesi e.g -isim vermek istemiyorum- bir tanesi ç.y. e.g isimli arkadaşım bana bir arkadaşı olduğunu beni begendiğini tanışmak istediğini falan söyledi. tamam dedim sadece internet üzerinden konuştuk. görüntülü konuşalım ya da telefondan konuşalım dediğimde numaramı kapattırdım kameram bozuk falan hep böyle geçiştirdi. ha tabi bizim konuşma yerimizde o e.g adlı arkadaşımın hesabına girip öyle konuşurduk. ve sonra konuşmayı kestik. ama ben görmediğim sesini bile duymadığım bi insana kapılıp gitmiştim. aradan yıllar geçti yaklaşık olarak 5 yıl ve ben hepsinin yalan olduğunu öğrendim. aslında benim konuştuğum kişi tamamiyle hayaliymiş artık kimin hayali bilmiyorum. kimle konuştuğumuda bilmiyorum. ya da e.g adlı çok değer verdiğim arkadaşımın bana bunu neden yaptığınıda bilmiyorum. hiç sormadım ona neden yaptın diye. paylaşmak istedim bunu çünkü e.g benim çok yakın arkadaşımdı. aynısını ç.y adlı arkadaşıma da yaptı. hayali insanlarla konuşmuşuz ve şimdi canımı onlar acıtmasa da arkadaşımın bunu bana yapması çok acıtıyo
görüntülü konuşalım ya da telefondan konuşalım dediğimde numaramı kapattırdım kameram bozuk falan hep böyle geçiştirdi.....şu sözlerden anlıyorumkii bu oyunu sana oynayan o arkadaşın senle dalga geçmiş..bakalım erkeklerle nasıl konuşuyor neler yapacak diye..böyle arkadaş olmaz..dost görünen sinsi düşman derim böylesine..belikde erkek ağzı ile konuşup seni konuşturup etrafa adını çıkaracak seni rezil edecekti..

1.arkadaşınızın ruh sağlığı bozuk, mitoman, senaryo yazmayı seviyor vs.
2.karakteri zayıf, yaşına göre hareket etmiyor, çocuk çocuk işler peşinde.

iki ihtimal de bu arkadaşlığı bitirmek için gayet yeterli sebepler...

Koskoca 5 yıl işletmiş mi şoklardayım:KK57: siz bunu nasıl farketmediniz yaaa imkansız inan 5 yaşındaki çocuk bu işin içinde birşey olduğunu birsüre sonra farkederdi

Back
X