Bu nasıl hamilelik?

Bak düşüncem ne biliyor musun.
Tek belirtim adet gecikti. ir hafta önce 237,6 cikti tahlil.
Şimdi hiç belirtim olmayinca acaba değil miyim diyor insan
Yok anacım zaten 6 dan sonra başlıyor bu belirtiler hamilesin tabiki bir daha ne zaman gideceksin doktora

Aynı ben ogrenmeye gittigim gün iki kere kustum başka yok.
Anca gaz sancim var ishallik var
Bir kac gün önce et aserdim. Halbuki etin hiç bir türlüsü nu yemem. Kiyma falan yerim en fazla.
Hepsi geçti. Sap sap dolaniyorum ortalikda

ama cok erken daha unutman normal ben hareketleri hissedikce dedim tamam hamileyim:) troid icin ilac kullaniyorsun dimi
Evet 4 yildir kullanıyorum zaten. Doktora bayramdan gelince gidiyim diyorum. Ay yarın gitsem kese gorunmez mi ya. Görüp öyle gitmek istiyorum bayrama

Aynen bende sizin gibi ilkinde hiç bir sıkıntı yaşamadım ve bir kere yeşil zeytin cekmişti canım :)

İkincisi beni mafetti su bile içemiyorum

Bilmem ne zaman gidiyim yarı gitsem kese görünür mu
Sen doktora gittin sana folik asit verdimi bir daha ne zaman gideceğini soylemedimi yani sana doktor demedimi tekrar test yapalım diye sen karambole mi duruyorsun kizzz

Sen doktora gittin sana folik asit verdimi bir daha ne zaman gideceğini soylemedimi yani sana doktor demedimi tekrar test yapalım diye sen karambole mi duruyorsun kizzz
Ya ben sağlık ocağına gitti.Çok tahlil yaptırıp geldim. Doktor herif bişey de demedi bana ya.
Yarin gitsem görür muyum

Ya ben sağlık ocağına gitti.Çok tahlil yaptırıp geldim. Doktor herif bişey de demedi bana ya.
Yarin gitsem görür muyum
Gitsene bir kadın dogumcuya ne kadar sakinsin görünür kese bir hafta önce 200 se baya yükselmiş olması lazım iki günde bir iki katı çıkması lazım maşallah sende bir gideyim dememissin

Aynen bende sizin gibi ilkinde hiç bir sıkıntı yaşamadım ve bir kere yeşil zeytin cekmişti canım :)

İkincisi beni mafetti su bile içemiyorum

Aynı benimde yeşil zeytin çekmişti o da 1 kere oldu ama şimdi kızım yeşil zeytin hastası bayılıyor. Bu hamileliğimde de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.

Gitsene bir kadın dogumcuya ne kadar sakinsin görünür kese bir hafta önce 200 se baya yükselmiş olması lazım iki günde bir iki katı çıkması lazım maşallah sende bir gideyim dememissin
Kız ne biliyim ya. Güldüm valla okuyunca.
Ya bende diyorum erken gitmek icin. Yarina randevu aliyim o zaman.

En güzeli işte. Ama ishal çok devam ederse doktoru ara tehlikeli gebelik için. Onun dışında süper işte hareketlenmeye başlayınca bi hareketlerini hissedersin. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Aynı benimde yeşil zeytin çekmişti o da 1 kere oldu ama şimdi kızım yeşil zeytin hastası bayılıyor. Bu hamileliğimde de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.

Benim kızım da yeşil zeytin hastası :)
Cinsiyetiniz belli olmuştur şimdi ki kız mı erkek mi ? Bende iştahsız olduğum için acaba bu sefer kız değil mi diye düşünüyorum

Kız ne biliyim ya. Güldüm valla okuyunca.
Ya bende diyorum erken gitmek icin. Yarina randevu aliyim o zaman.
Erken değil üstelik senin troidin varmış test falan yapar ilacını düzenler başka testler var yapılacak git yarın bence sen troid önemli hamilelikte

Kız doktora gitmemiş hiç daha

Ne güzel canım yaa maşallah. Hiçç mi bel ağrım da mı yok. Benim hala adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var. Sürekli değiş tabi, geliyorum, gidiyor.benim de son adet tarihim 22 Mayıs daha doktora gitmedim. Yarın gidecem inşalllah.

Hamilelik farklı oluyor canımm sen naz yap çekecek mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…