- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Yok anacım zaten 6 dan sonra başlıyor bu belirtiler hamilesin tabiki bir daha ne zaman gideceksin doktoraBak düşüncem ne biliyor musun.
Tek belirtim adet gecikti. ir hafta önce 237,6 cikti tahlil.
Şimdi hiç belirtim olmayinca acaba değil miyim diyor insan
Aynı ben ogrenmeye gittigim gün iki kere kustum başka yok.Ben ilk hamileliğimde 1 gün kustum sadece o günde gebe olduğumu öğrendim. Bidaha ne kusma ne bişey yaşadım. Sadece karnım büyüyordu çokta güzel geçirmiştim. Bi 5. Aydı zeytin aşermiştim o kadar.
Evet 4 yildir kullanıyorum zaten. Doktora bayramdan gelince gidiyim diyorum. Ay yarın gitsem kese gorunmez mi ya. Görüp öyle gitmek istiyorum bayramaama cok erken daha unutman normal ben hareketleri hissedikce dedim tamam hamileyim:) troid icin ilac kullaniyorsun dimi
Bilmem ne zaman gidiyimYok anacım zaten 6 dan sonra başlıyor bu belirtiler hamilesin tabiki bir daha ne zaman gideceksin doktora
Ben ilk hamileliğimde 1 gün kustum sadece o günde gebe olduğumu öğrendim. Bidaha ne kusma ne bişey yaşadım. Sadece karnım büyüyordu çokta güzel geçirmiştim. Bi 5. Aydı zeytin aşermiştim o kadar.
ilaca devam zaten bende kullaniyorum..ben 4.5 haftalikken keseyi gordumEvet 4 yildir kullanıyorum zaten. Doktora bayramdan gelince gidiyim diyorum. Ay yarın gitsem kese gorunmez mi ya. Görüp öyle gitmek istiyorum bayrama
Sen doktora gittin sana folik asit verdimi bir daha ne zaman gideceğini soylemedimi yani sana doktor demedimi tekrar test yapalım diye sen karambole mi duruyorsun kizzzBilmem ne zaman gidiyimyarı gitsem kese görünür mu
Ya banane banane bende görmek istiyorum. Yarın gidiyim mi ya. Kese yi görüp öyle gitmek istiyorum bayramailaca devam zaten bende kullaniyorum..ben 4.5 haftalikken keseyi gordum
Ya ben sağlık ocağına gitti.Çok tahlil yaptırıp geldim. Doktor herif bişey de demedi bana ya.Sen doktora gittin sana folik asit verdimi bir daha ne zaman gideceğini soylemedimi yani sana doktor demedimi tekrar test yapalım diye sen karambole mi duruyorsun kizzz
Gitsene bir kadın dogumcuya ne kadar sakinsin görünür kese bir hafta önce 200 se baya yükselmiş olması lazım iki günde bir iki katı çıkması lazım maşallah sende bir gideyim dememissinYa ben sağlık ocağına gitti.Çok tahlil yaptırıp geldim. Doktor herif bişey de demedi bana ya.
Yarin gitsem görür muyum
Aynen bende sizin gibi ilkinde hiç bir sıkıntı yaşamadım ve bir kere yeşil zeytin cekmişti canım :)
İkincisi beni mafetti su bile içemiyorum
Kız ne biliyim ya. Güldüm valla okuyunca.Gitsene bir kadın dogumcuya ne kadar sakinsin görünür kese bir hafta önce 200 se baya yükselmiş olması lazım iki günde bir iki katı çıkması lazım maşallah sende bir gideyim dememissin
Aynı ben ogrenmeye gittigim gün iki kere kustum başka yok.
Anca gaz sancim var ishallik var
Bir kac gün önce et aserdim. Halbuki etin hiç bir türlüsü nu yemem. Kiyma falan yerim en fazla.
Hepsi geçti. Sap sap dolaniyorum ortalikda
Aynı benimde yeşil zeytin çekmişti o da 1 kere oldu ama şimdi kızım yeşil zeytin hastası bayılıyor. Bu hamileliğimde de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.
Erken değil üstelik senin troidin varmış test falan yapar ilacını düzenler başka testler var yapılacak git yarın bence sen troid önemli hamilelikteKız ne biliyim ya. Güldüm valla okuyunca.
Ya bende diyorum erken gitmek icin. Yarina randevu aliyim o zaman.
Kız doktora gitmemiş hiç dahaEn güzeli işte. Ama ishal çok devam ederse doktoru ara tehlikeli gebelik için. Onun dışında süper işte hareketlenmeye başlayınca bi hareketlerini hissedersin. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ne güzel canım yaa maşallah. Hiçç mi bel ağrım da mı yok. Benim hala adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var. Sürekli değiş tabi, geliyorum, gidiyor.benim de son adet tarihim 22 Mayıs daha doktora gitmedim. Yarın gidecem inşalllah.Arkadaşlar son adet tarih başlangıcım 17 mayıs. 1 hafta önce hamile oldugumu ogrendim. 1 hafta önce 237,6 çıktı tahlilde .
Benim hiç belirtim yok ya.
Her gün ishal halim var. Ne aş eriyorum ne midem bulanıyor ne halsizim.
Bir kac gün önce oldu 2 gün falan sürekli uyuma . Oda geçti.
Ben nasıl hamileyim Allah aşkına.
Çok mu sabirsizim ya. Ne zaman kese görünecek ne zaman kalp atışı duyulacak bilmiyorum.
Hamile olduğum aklıma bile gelmiyor.
Şimdi ben normal miyim yaaaaa
Hamilelik farklı oluyor canımm sen naz yap çekecek mecburBenimki o kadar düşünceli değil ya. Ya i al deyince alıyor. Gerçi ilk öğrendiği gün meyve falan doldurup gelmiş sağolsun.
Yine de kilo almayım diye . Almayim ya. Gece falan kalkip makarna yapıp yiyorum
Tamam aldım randevu.Erken değil üstelik senin troidin varmış test falan yapar ilacını düzenler başka testler var yapılacak git yarın bence sen troid önemli hamilelikte
Tamam o zaman bugunden tezi yok basliyorumHamilelik farklı oluyor canımm sen naz yap çekecek mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?