Benim kızım da yeşil zeytin hastası :)
Cinsiyetiniz belli olmuştur şimdi ki kız mı erkek mi ? Bende iştahsız olduğum için acaba bu sefer kız değil mi diye düşünüyorum
Bende tam tersi geçiyor diye erkektir dedim kızım geliyor :)))
Var başka bir tahlil igm var igg var toksoplazmaya bakıyorlar ateşli hastalık geçirip gecirmedigine bakıyorlar git bir test yaptır bi baksın ultrasonlaTamam aldım randevu.
Yarın gidiyorum. Ne gibi tahliller yapiyorlar canim
Hahaha belli olumuyor yani :)
sağlıklı doğsunlar inşallah
Kız doktora gitmemiş hiç daha
Daha düzenli arttığı bile belli degilOkumamıştım diğer yazıları. Hemen gidilmesi gerekiyor aslında. Kan tahlilleri falan yapılır çok önemli. Konu sahibi neyin bekliyorsun ki acaba.
Ahahhh başla ama şimdilik fazla abartma ağırdan al ki çakmasınTamam o zaman bugunden tezi yok basliyorum
Ilk 6 haftaya kadar bulanti falan olmadı sadece goguslerim çok hassasti ama sonra bir başladı bi haftada 6 kilo verdim mutlu olmuştum bulantim olmuycak diye şimdi 11 haftaligim 2 ay 2 seneden fazla geldi bi daha çocuk dusunmeyecegim bile dediğim olduArkadaşlar son adet tarih başlangıcım 17 mayıs. 1 hafta önce hamile oldugumu ogrendim. 1 hafta önce 237,6 çıktı tahlilde .
Benim hiç belirtim yok ya.
Her gün ishal halim var. Ne aş eriyorum ne midem bulanıyor ne halsizim.
Bir kac gün önce oldu 2 gün falan sürekli uyuma . Oda geçti.
Ben nasıl hamileyim Allah aşkına.
Çok mu sabirsizim ya. Ne zaman kese görünecek ne zaman kalp atışı duyulacak bilmiyorum.
Hamile olduğum aklıma bile gelmiyor.
Şimdi ben normal miyim yaaaaa
Saçmalama sakin bulanti falan isteme ben 74 kiloyla hamile kaldım boyum 164 kiloluyum zayiflarim derim çok pişman oldum gece 5 te hastanelik oluyorum çok zor geciyo çocuktan bile soguyosunIşte benim zihniyet midem bulanirsa yiyemem kilo veririm inşallah. Zaten azicik kiloluyum. Bende aş ermiyorum.
Hayır sorun ne biliyor musun. Unutuyorum hamile oldugumu o derece
Ooo bende 77 ile başladım. 78 imSaçmalama sakin bulanti falan isteme ben 74 kiloyla hamile kaldım boyum 164 kiloluyum zayiflarim derim çok pişman oldum gece 5 te hastanelik oluyorum çok zor geciyo çocuktan bile soguyosun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bana öyle bisey demedi ama hap ictikce de korkuyorum bisey olur bebisime die bugün icmedim ama çok kotuyum aksama kadar dayanmaya caliscam serum taktircam hiç bisey yiyemedim bugün bende acim gündüz de surekli eşimi işten çağırmak istemiyorum dayanmaya çalışıyorum sende bol bol yat dinlen tehliken varmış mademOoo bende 77 ile başladım. 78 im
Ben de s.lak gibi neler demisim.
Aynı senin gibi gece hastanelik oldum
Oturup agliyorum açım diye. Her şeyi ama herseyi çıkarıyorum.
Kalp atislarini da duydum teyzesi ama düşük tehlikem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?