Bu nasıl hamilelik?

Benim kızım da yeşil zeytin hastası :)
Cinsiyetiniz belli olmuştur şimdi ki kız mı erkek mi ? Bende iştahsız olduğum için acaba bu sefer kız değil mi diye düşünüyorum

Bende tam tersi geçiyor diye erkektir dedim kızım geliyor :)))

Tamam aldım randevu.
Yarın gidiyorum. Ne gibi tahliller yapiyorlar canim
Var başka bir tahlil igm var igg var toksoplazmaya bakıyorlar ateşli hastalık geçirip gecirmedigine bakıyorlar git bir test yaptır bi baksın ultrasonla

Benim bat 18 mayıs öğreneli 9 gün oldu
Bende de belirti yok çok yeni daha o yüzden belirti olmuyor
Panik yapacak bişey yokki
9 ay nası dayanıcan sen :)

Herkeste belirti olacak diye birsey soz konusu degil ben hamile oldugumu 6haftalikken ogrendim o da sadece goguslerim cok sizliyordu. Aserme dedigin seyi 3.ayda seftali cok cekti canm kis oldugu icin bulunmasi zor oldu ama yedim. Baska bi aserme soz konusu bile olmadi. Sukredin bence rahatsizlik vercek belirtileriniz yok benim dogumdan 2 hafta oncesinde bi midebulantim basladi uyku uyutmuyordu zaten bebegimi de 2 hafta erken kucagima aldim sancim baslamis. Hayirli hamileliklerdilerim

Ilk 6 haftaya kadar bulanti falan olmadı sadece goguslerim çok hassasti ama sonra bir başladı bi haftada 6 kilo verdim mutlu olmuştum bulantim olmuycak diye şimdi 11 haftaligim 2 ay 2 seneden fazla geldi bi daha çocuk dusunmeyecegim bile dediğim oldu

Işte benim zihniyet midem bulanirsa yiyemem kilo veririm inşallah. Zaten azicik kiloluyum. Bende aş ermiyorum.
Hayır sorun ne biliyor musun. Unutuyorum hamile oldugumu o derece
Saçmalama sakin bulanti falan isteme ben 74 kiloyla hamile kaldım boyum 164 kiloluyum zayiflarim derim çok pişman oldum gece 5 te hastanelik oluyorum çok zor geciyo çocuktan bile soguyosun

Saçmalama sakin bulanti falan isteme ben 74 kiloyla hamile kaldım boyum 164 kiloluyum zayiflarim derim çok pişman oldum gece 5 te hastanelik oluyorum çok zor geciyo çocuktan bile soguyosun
Ooo bende 77 ile başladım. 78 im

Ben de s.lak gibi neler demisim.
Aynı senin gibi gece hastanelik oldum
Oturup agliyorum açım diye. Her şeyi ama herseyi çıkarıyorum.
Kalp atislarini da duydum teyzesi ama düşük tehlikem var.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bana öyle bisey demedi ama hap ictikce de korkuyorum bisey olur bebisime die bugün icmedim ama çok kotuyum aksama kadar dayanmaya caliscam serum taktircam hiç bisey yiyemedim bugün bende acim gündüz de surekli eşimi işten çağırmak istemiyorum dayanmaya çalışıyorum sende bol bol yat dinlen tehliken varmış madem

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

6+6 haftalik hamileyim. Ne bulantim var ne de baska bir sey. Bulantilari daha gec baslayanlar var mi? Istahim her zamanki gibi yerinde :) zaman zaman olan kasik agrilarim disinda net bi belirtim yok su an icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…