- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi Hannah McKay
-
Araya mesafe koy biraz yani her sirrini verme!!!
ve eger diyorsan degeri var ama aslinda bu arkadasin benim icin o zaman acikca sor,nicin neyi iyi degilmis erkek arkadasinin.
zaten o kadar soğudum ki bunları öğrenince istemesem bile ki istiyorum mesafe koyacağım
onun erkek arkadaşıyla sorunları olduğunda hep yanındaydım çocuk bildiğimiz abaza ama bi gün de ne başkasına dedim ne de ona sadece uzak dur seviyeli ol diye uyardım ama onun yaptığı ne anlam veremiyorum kıskançlık sanırım başka bişey gelmiyor aklıma
aynen de öyle yüzüme gülüp vurduSen bosver kendini bil yeter.
hayatta malesef cok insan var insanin kötülügünü isteyebileck ama sen kendini bilirsin ancak,karsindaki yüzüne gülüp vurabilir.
aynen de öyle yüzüme gülüp vurdu
komik ama bu iki arkadaş da dedikodudan nefret ederler öyleydi güya :)
bu arada bu dedikoducuların biri kız diğeri ERKEK
merhaba arkadaşlar bugün beni çok şaşırtan bişey oldu en yakın arkadaım dostum sandığım kişi bizim uzatma sınıfından bi çocukla beni ve sevgilimi yerden yere vurmuşlar özellikle de arkadaşım sevgilimi hiç gözü tutmamış uyuz oluyormuş ben ne zaman saflıktan kurtulup da gözümü açacakmışım da onun bana göre olmadığını görecekmişim falan falan
hadi diyelim ki şimdiki sevgilim onun bahsettiği gibi biri olsun bu kız bundan önceki sevgilimi de hiç sevmezdi çocuk beni çok seviyordu emindim bana bence seni sevmiyor ilk günden anladım deyip durdu
ya ne garip insanlar ya var mı sizin de çevrenizde bu tip kişiler varsa nasıl davranıyorsunuz/davranıyordunuz?
malesef nedense en yakin kiz arkada$lar birbirlerinin sevgilisini kiskaniyor, neden ben en sevdigim en yakin arkada$imin sevgilisini kiskanayim aralarini bozayimki degilmi, arkada$imin mutlulugu benimde mutlullugum...benimde ba$ima geldi yillar önce, biri beni seviyormu$ bende farkediyordum ama bana sevdigini söylememi$ti, ama en yakin arkada$ima demi$ki ben ona açilacagim onunla konu$acagim, yani itiraf edicekmi$ fakat benim arkada$im sakin açilma çok kizar demi$, ne alaka anlamadim oda inanmi$ ve açilmadi bana, bunuda bana o arkada$im 1 yil sonra (belki daha fazla) söyledi böyle böyle oldu diye, i$ i$ten geçmi$ti adami hiç görmüyordum bile, arkada$imada bir$ey demedim, gelip geçti i$te..malesef oluyor böyle $eyler..
Ben İlişkim Hakkımda Kimseye Arkamdan Yorum Yapması İçin Taviz Vermedim..
Hiç Karşılaşmadım Öylesine İnsanlarla..
Sende Hiç Takma Böyle Şeyleri Kafana..
İt Ürür Kervan Yürür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?