Bu nasıl insanlık ?.....

Hımm kadının sana attığı mesajlarla olmazki açığa çıkarsın
Başka delil olmalı
Beraber fotoğraf, adamı bunları takibe yönlenjrecek bir dost gibi

Evet ben inanmaması ve bana iftiracı demeleri ihtimalini düşünüyorum ama elimde delillerim var,mesajları yani.
Bu durumda yine inanmayabilir mi sizce?..

Bence soylemelisiniz. Bildiginiz dogruyu saklamakta yalan sayilmaz mi? Hem o adamada yazik. Ama delilleriniz olsun. Yoksa iftira atiyorsunuz sanmasinlar (ayrilik sonrasi fln)

Bence soylemelisiniz. Bildiginiz dogruyu saklamakta yalan sayilmaz mi? Hem o adamada yazik. Ama delilleriniz olsun. Yoksa iftira atiyorsunuz sanmasinlar (ayrilik sonrasi fln)

Evet canım çok haklısın. Hemde peygamberimizin şöyle bir sözü vardır ya" haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diye.
Ben söylemeyi,onu uyarmayı çok istiyorum ama sonrasında suçlu çıkarmıyım diye de çok düşünüyorum.

Valla canım adamlarında tıyneti değişti bu devirde
Yutup oturanıda gördük
Açığa çıkmanı tavsiye etmem
Güvendiğin bir erkek akrabana yada arkadaşını yönlendirebilirsin

Yani bunları okudukça napçağımı şaşırıyorum erkeklere karşı. Resmen evlenmemeyi düşünüyorum artık ya. Ne biçim insanlar var. Kadınıda erkeğide aynı. Bu ne iğrençlik ya. Okurken içim yandı resmen

Valla canım adamlarında tıyneti değişti bu devirde
Yutup oturanıda gördük
Açığa çıkmanı tavsiye etmem
Güvendiğin bir erkek akrabana yada arkadaşını yönlendirebilirsin

Evet canım haklısın..
Baska birine inanma konusunda ise tereddütteyim çünkü en yakın arkadasının bunu yapacagını düşünmez,yalan söylediklerini düşünür.Eger baska bir insana söyletsem.

Yooo nişanlın tarafından diye düşünme
Bunları farkeden ve kocaya insanlık vazifesi yapan biri olarak düşün
Adamın adını vermesin direk karısını tanıyormuş gibi davransım
Mail atsın internet kafeden , izinide bulamaz

Çok haklısın canım..O kadar zor ki...
Bir insanı sevip onunla hayatını birleştirmek istiyorsun ama o dünyanın en ucuz, en adi insanı çıkıyor.
Açıkcası bende ömrüm boyunca evlenmeyi düşünemem artık.Çok yıkıcı şeyler yasadım.
Bu devirde erkek olsun kadın olsun birine güvenmek çok çok zor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Niye söyleme gereği duyuyosunuz anlamıyorum bırakın ne halleri varsa görsünler

bnce söle ama kendini belli etme başına bela alma
gt bi internet kafeye çakma mail adresi al adama at
yada delilleri adamın işyerine postala

Bunca zamandır ilişkileri varsa belki kocası da bişeyler seziyodur da sessiz kalıyodur . Artık neler duyuyoruz valla her türlü şey geliyor insanın aklına.

Valla ben yedi düvele duyururum
Sessiz kalındığı, aman kendileri bulsun belasını dedikçe
Bu pislikler artıyor, cesaretleniyorlar sanki

Bunca zamandır ilişkileri varsa belki kocası da bişeyler seziyodur da sessiz kalıyodur . Artık neler duyuyoruz valla her türlü şey geliyor insanın aklına.

Bende görmeyecek kadar kör degildir diye düşündüm ama görse sessiz kalmazdı sanmıyorum.
Arkadas oldukları için çok samimiler sürekli birbirlerinin evindeler bu yüzden belki gözüne çarpmamıstır diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…