Valla ben yedi düvele duyururum
Sessiz kalındığı, aman kendileri bulsun belasını dedikçe
Bu pislikler artıyor, cesaretleniyorlar sanki
Nişanlın sana dönmek isteyince evli sevgilisi olaya el koyup senle konuşmaya kadar getirdiyse işi, demek ki yasak ilişkilerinin ortaya çıkmasından korkmuyor..
yani sen herkese anlatırsın kocası öğrenir falan kadında korku yok demek ki?
Bence kadın gözü kara..
Dikkat et.
Evet ar namus dümdüz derler bizde böylesine
Evet canım kadın korkusuz gibi.Normalde de zaten öyle.
Açıkcası çok haklısın.Bende başıma bela almak istemiyorum.
Kendimi geçtim,ben önemli degilim ama ailemi üzerler falan diye çekiniyorum.
Söyledigin çok mantıklı..Bir erkege aratabilirim.kocasını.
Ama inanmaz diye düşünüyorum.Yine de çaresiz kalırsam bunu yapabilirim.tesekkür ederim.
Kadının çocuğu var mı? Varsa kaç yaşında?
Kocası inanmaz diyorsan bence hiç girme..sen bilirsin yine de..
Ama aratacaksan mutlaka erkek sesi ve asla bulunamayacak bir telefondan, belki sokaktaki rastgele bir büfeden falan..
işi sağlama almak lazım..yoksa kadın bulur seni bela olur..kocası da belki inanır evine kadar gelir yüzleşmeye iş uzar gider.
Evet 3-4 yasında bir çocugu var.
Ama kadının dedigine göre bir kaç yıldır varmıs ilişkileri ..bu zamana kadar yakalamamıssa bundan sonra hiç yakalamaz bence.
Çünkü kadın çok uyanık biri.
Canım, sen o insanın senin için doğru insan olmadığını bir şekilde anlamışsın, Allah sana göstermiş, hayatından çıkarmışsın. Aklı selim, mantıklı bir insanın yapması gereken de geçmişi geride bırakmaktır. Evli bir kadınla ilişkisi olması tabii ki de yanlış ancak bu olayı ortaya çıkarırsan kazandığın hiçbir şey olmaz, sinirin-öfken geçsin diye öfkeyle kalkarsan kaybın bile olur. Değmeyecek insanlar için başın ağrır. Kadının çocuğunun hiçbir suçu yok. Eğer aldatma olayı ortaya çıkarsa bundan elbette ki küçücük çocuk da etkilenir. Ha öylesi daha mı iyi olur, orasını bilemeyiz. Ancak bunun sorumluluğunu almak büyük bir yüktür ve bana kalırsa bu işi ortaya çıkaracak kişi sen değilsin, olmamalısın. Bir yıl sonra onun kiminle ilişkisi olduğu umurunda bile olmayacak, belki aldığın bu büyük sorumluluk için pişmanlık bile duyacaksın çünkü ortada küçücük bir çocuk var.
Ar damarının çatlak olması ne zaman uyanıklık olmuş.. Bence uğraşma bu insanlarla Şeytanlarından bulsunlar. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda belasını bulur. Sen söylesen ne olucakki işleri kolaylaşır eski nişanlınla evlenir bayan
çocuk doğmadan önce de eski nişanlınla ilişkileri var mıymış? biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?