Bu nasıl insanlık ?.....

bence hiç bulaşma Allahından bulsunlar zaten kadının kocasıda şüpheleniyordur muhakkak , hem sölesen sanada iftira felan atabilirler daha çok canın sıkılır

çocukları varsa onlara yazık günah bence. nasıl olsa kadının yediği naneler ortaya çıkar eninde sonunda senden bilinmesin.ama nişanlın konusunda çok düşünmen lazım huylu huyundan vazgeçmezzzzz bence sen ondan vazgeç.

Peki bunu nasıl yapabilirim.

örneğin facebookta yeni hesap alıp ordan mesaj atabilirsin, hatta hesabı internet cafeden alabilirsin, ya da isimsiz mektup gönderebilirsin eşine, tam olarak bilemiyorum nasıl ulaşabileceğini ama araya vakit koy muhakkak ki senin olduğun anlaşılmasın düşman sahibi olma

Midem bulanıyor artık böyle haberlerden, sen nişanlının kıymetini bilme git elin karısı ile ilişki yaşa.

Demekki neymiş en samimi arkadaşı da olsa evine erkekler bekar arkadaşlarını getirmemeliymiş.

Şükür Allaha eşimin öyle eve arkadaş getirme huyları yok, gelen eşi ile gelir, geçenlerde bir arkadaşı geldi bekar (Şehir dışından geldi ve yarım saat görmek istedi, eşiminde ayağında sorun vardı dışarı çıkamadı, mecburen eve davet etti) ve balkonda oturdular, ben sadece çaylarını verdim.

sen karışma.
o kadın zaten belli eder kendini,
çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali.
şuan onun kocasını aldatmasını ilgilendiren tek kişi yine kocası.
zannetmiyorum ki o da anlamasın,illa çıkar kokusu.
sende bu ahlak yoksunu adamla bir daha görüşme.

Son düzenleme:
Canım, bence de bulaşma bu pislik insanlara..., hala nişanlından bir beklentin olabilir mi ki? Ne kadar uzak dursan hepsinden o kadar iyi.

Olmadı rahatlamak için en fazla içindekini eski nişanlına anlat; ben bu kadarını sana konduramazdım, iğrenç ötesi, bir de arkadaş olacaksın, ya o adamın yerinde sen olsaydın, ne hissederdin, hiç mi empati yapamıyorsun falan de. Sen bilirsin ne diyeceğini, o kendi pisliğinin bir nebze farkına varır belki...

Bence söyleyin....Adam dinlesede dinlemesede en azından böyle kafanızı yormazsınız..Ama direkt gidip söylemek yerine bazı arkadaşların söyledği gibi , sahte facebook hesabından ( ama bu uyanık kadın kocasının facebook hesabınada hakimdir ) siz posta ile adamın işleyerine bir mektup gönderin (başka birinin el yazısı ile yada bilgisayar çıktısı olsun) .gerisi artık ona kalmış olur.

Yada sizin nişandan niye ayrıldığınızı soran olursa açık açık o bayanla ilişkisi olduğunu söyleyin..ne biliyim ben olsam öyle yapardım açıkcası ..

Ben böyle bir şey olduğunu bilsem bunu kanıtlar ve söylerdim. Sadece demekle olmaz sizde bunu kanıtlayabilirseniz söylemelisiniz bence. Adamı da saf yerine koymaya gerek yok bilsin nasıl bir oyun içinde olduğunu yazık yani.

Ağır şeyler yaşamışsın, hiç kolay değil. Allah'tan tekrar evet dememişsin o adama.

Bence kadının kocasının bilmeye hakkı var. Bazı yorumlarda "karısının ne olduğunu biliyordur" denmiş ama belki de adam gerçekten hiç kuşku duymadan güveniyordur. Adama kendinizi belli etmeden ulaşabilirsiniz ama "eşiniz sizi aldatıyor" tadında değil, adamın gerçeği kendisinin bulmasını sağlayacak bir şekilde olmalı. O zaman bulmak isterse bulur, doğrudan kadınla konuşursa büyük ihtimalle yanlış anladığına ikna edilir zaten.

Bir de haber vermeye karar verirsen bunu gerçekten iyilik amacıyla, temiz kalple yap. Ben böyle bir ihanete uğrasam bir insan evladı bana söylesin isterdim hakikaten. Yalnız içinde ufacık bile olsa intikam hissi varsa, o zaman yapma, en azından ertele. O zaman işin içine kötü niyet girer ve dönüşü de kötü olur.

O tip kadınlara hiç bir şey olmaz eşi anlamıştır vs deniyor hayatta anlamaz ki anlayan eş zaten durmaz şimdiye kadar kıyamet kopardı.

Sen söylersen yine sen kötü olursun elinde sağlam kanıtın olmalı yok ise senden beteri yoktur onlar için seni öyle bir hale getirir ki kendine şaşırsın.

Nişanlın müsvetttesini kandır konuşturmaya bak ses kaydı al mümkünse sana kanıt bu olur onun dışında bişey yapamazsan uzak dur bence.

Kanıtın varsa git söyle .
Kim ister kandırılmayı ?
Biri gelip sana baştan deseydi bunların ilişkisi var bu da ispatı daha güzel olmaz mıydı ?
Yıpranmadan bitirirdin .
Allah korusun .

sizi gerçekten ilgilendirmez
dava namus davası
karışmayın
sonra vicdanınızla başa çıkamazsınız

Bence ;
İşin içine girme kurtulduğunla kal boşver
Kocasına söyledin diyelim; belki inanmıyacak diyecek sana iftira mı atıyorsun
Sen kötü olursun asıl o zman
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz yalancının mumu yatsıya kadar
Elbet bir yerlerden patlak verecekler.

arkanı dön git canım
sakınnnn söyleme
dinimizde zinayı bile gözüyle gören 2 şahit olmadıkça suçlayamazsın
ilahi adalete güven hiiiiiç şaşmaz
sen zamanında kurtulduğuna dua et
kocası da fark etsin birzahmet
sen nasıl farkettiysen

Kızlar çok tesekkür ederim genel fikirleriniz söyleme idi,bende söylemedim şuan bişey yapmadım.
Kadınla az çok muhabbetim var.Ona yaptıgın yanlıs,tövbe et yuvana çeki düzen ver,kocanla aran iyi olsun dedim.
Yine de ben onun iyiligini istedim.Hataya düşmesin dedim.
Kadın önce haklısın falan dedi ama sonra ben onu seviyorum falan dedi.
Kaldıramıyorum artık bunları.Beni en basından kandırmıslar,oynamıslar benimle.
Nasıl sever aklım almıyor.
Napacagımı bilmiyorum.
Söylesem olmuyor söylemesem olmuyor

Destege ve fikire ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin arkadaslar.
Çok büyük iyilik yapmıs olursunuz.

Kızlar çok tesekkür ederim genel fikirleriniz söyleme idi,bende söylemedim şuan bişey yapmadım.
Kadınla az çok muhabbetim var.Ona yaptıgın yanlıs,tövbe et yuvana çeki düzen ver,kocanla aran iyi olsun dedim.
kadın önce haklısın falan dedi ama sonra ben onu seviyorum falan dedi.
Napacagımı bilmiyorum.

kadın önce haklısın falan dedi ama sonra ben onu seviyorum falan dedi.
Napacagımı bilmiyorum.

canım söylersin ama olay senin başına kalabilir bunlar senin iftira attığına inandırabilirler diğer adamı sonuçta aranızda bozulmuş bir nişan var. bence söyleme kimsenin yaptığı kimseye kalmaz onlar ahlaksızlıklarına devam etsnler. sen onlarla iletişimini kes uzak dur

Allahın sevgili kuluymuşsunn böyle bi adamla evlenmemişsin iyikiii
Olaya gelince bence delil topla kadının evini filan biliyosan onların tanımadıgı bi arkadaşından yardım isteyip bi şekilde fotograflarını çekin uzaktan evine girerken video falan illaki bulusurlar biyerlerde sonrada fake mail adresiyle ınternet kafeden adama gönder! mesajlarıda hatta!
Adamcağıza yazık böyle kandırılcağına boşansın daha iyi....
Bu kadın seytan belli cok dikkatli ol ama senden bilmesini engelleyecek şekilde hareket et.......
Ama bu sefer kadının ekmeğine yağ sürmüşmü olursun acaba? Hani boşanıpta eski nişanlınla evlenmeye kalkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…