ailem görücü usulü ile biriyle tanıştırdı kaç aydır kararsızdım tam tamam dedim bu sefer de onlar problem çıkarmaya başladı annem bu çocuk benim kızıma layık değil diye tutturdu sanki daha önce hiç görmemiş gibi babam kız kendini yaktı deyip duruyo kız kardeşim yakışmıyo deyip duruyo ben zaten evlilikten korkan bi insanım ailemin böyle bi tavrı varken nasıl bişeylere adım atıcam(( nefes alamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ailem görücü usulü ile biriyle tanıştırdı kaç aydır kararsızdım tam tamam dedim bu sefer de onlar problem çıkarmaya başladı annem bu çocuk benim kızıma layık değil diye tutturdu sanki daha önce hiç görmemiş gibi babam kız kendini yaktı deyip duruyo kız kardeşim yakışmıyo deyip duruyo ben zaten evlilikten korkan bi insanım ailemin böyle bi tavrı varken nasıl bişeylere adım atıcam(( nefes alamıyorum
Hem ailen tanistirdi hrm istemiyorlar mi ne tuaf bisi kitu bi yönü falan mi var neden istemiyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanıma yakışmıyomuş dış görünüşle ilgili yani ki benim annem normalde beni hiç beğenmez çocuğu da iki kere falan da görmüşlerdi isteme günü millet gittikten sonra kıyamet koptu resmen psikolojim çok bozuk annem gece layık değil layık değil diye ağlıyodu bana nesini sevdin diye bağırdı
yanıma yakışmıyomuş dış görünüşle ilgili yani ki benim annem normalde beni hiç beğenmez çocuğu da iki kere falan da görmüşlerdi isteme günü millet gittikten sonra kıyamet koptu resmen psikolojim çok bozuk annem gece layık değil layık değil diye ağlıyodu bana nesini sevdin diye bağırdı
Ailen böyle bir şey söylüyorsa bir bildikleri vardır eminim iyi düşün.genelde babalar böyle şeylerde zorluk çıkarırlar diye biliyorum ama bu farklı gibi .ailenin onayını almak çok önemli inşallah hayırlısıyla hallolur sıkıntın.
sürekli kararını ver kararını ver diyolar ya ben kararımı vermiştim diyorum susun kötü şeyler söylemeyin diyorum yok şurası şöyle burası böyle cilt problemi var bilmem ne
ben bu kadar saçma ve kötü bişey görmedim bi insan kızının yanına yakışmayan adamı tek görüşte anlamaz mı görüşme kızım yakışmaz demez mi son gün böyle olay çıkarılır mı vallahi bıktım kendi hayatımdan sıkıldım ben bağlanmadan önce söyleselerdi ya ben şimdi ne diyim çocuğa napim zaten korkak bir insanım insanın ailesi arkasında yokken böyle bi yola nasıl çıkar
dua edin yalvarırım
Bence ailenizin sonradan öğrenip size söylemediği şeyler olabilir.Üstü kapalı bahaneler gibi geldi birazda.Ama yine de çok şanlısınız hala çok geç değil.kalbinizi ferah tutun. Allah yardımcınız olsun acele etmeyip beklerseniz her şey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?