eşim beni sokak ortasında tartaklıyor tokat atıyor ben onun elinde kurtulmak için ellerini tırmaklıyorum kendimi savunmak için ama savcı banada dava açıyor...
bundan anladığım haklı olmam için o beni döverken hiçbişey yapmamam gerektiği kendmi savunmamam@@ çıldırmak üzerim .................:113:
eşim beni sokak ortasında tartaklıyor tokat atıyor ben onun elinde kurtulmak için ellerini tırmaklıyorum kendimi savunmak için ama savcı banada dava açıyor...
bundan anladığım haklı olmam için o beni döverken hiçbişey yapmamam gerektiği kendmi savunmamam@@ çıldırmak üzerim .................:113:
sende onu dava et
tvlerde bangır bangır bağırıyorlar kadına şiddete hayır diyee
bu ne pişkinlik ya
çok geçmiş olsun canım ..nasıl bir kocadırki bu sokak ortasında dayak atabilir..ne günlere kaldık ya rabbim..eşinizde sizden şikayetçi olmuş demekki.. ama bazı durumlarda savcının elinde davayı açmamak ..belki eşiniz çok ısrarcı olmuştur..
bağırıyorlarda ne oluyorki..hergün duyuyoruz ..
pardon o savcı makamındaki şahsiyet erkek mi?
evet canım erkek geçen eşya tespitine gittik mübaşrde vardı ... bizimki tabi masum ayaklarnda mübaşüir demiş ay ççok efendi çocuk yapana değil yaptırana bakıcaksın kafayı yicem nedir bu yaaa nedir yanii::QQQ
burda kendisi,eşi,kardeşi,evladı,anası babası savcı olan insanlar var ve bunları okuyorlar.erkek ve bayan olması kara kaplı kitapta yazanı değiştirmiyor.kadılık sistemi de yok kafasına göre yapsın.şikayet edilen kadınsa ay yazıkkkk buna dava açmayım kadın zaten şiddete uğramış deme lüksü de yokk!pardon o savcı makamındaki şahsiyet erkek mi?
kocanız da sızı şıkayet etmıs cok mu ıncınmıs acaba allahım ya ,vurmusken sızde ıyı vursaydınız barı
keske sizde darp raporu alsaydiniz .. sahidiniz falandami yok..?
acilan dava aleyhinize sonuclanmaz umarim..
eşinizde sizden şikayetçi olmuş.savcının suçu ne?sen şikayet hakkını kullanmışsın o da kullanmış.hukuka kızacağınıza sizi döven eşinize kızın.merak etmeyin büyük ihtimal takipsizlik alırsınız,ya da ceza alsanız bile sabıkanız yoksa ertelenir...geçmiş olsun
hayret bişi ya cümleye bak yaptırana bakkk
burdan da anlaşılacağı gibi ülkemizde erkekler ne yaparsa yapsın bi şekilde haklı çıkartılıyolar ama sen sakın yılma elinden ne geliyosa yap umarım hak yerini bulur.
Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm inş bir anca kurtulur kendi huzuruna kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?