Bu nasıl mesaj

allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum aldatılmayı gectimde adamın şu sakın tavırları insanı daha çok çileden çıkartıyor çok yazık ya ne biçim insanlar catıyor bizlere
allahtan bebegin yokmuş

arkadaş en güzelini açıklamış

Aynen öyle yalanları dinleyecek durumum yok içim acıyor.

Nasıl zor şeyler yaşadık nasıl zor birleştik nasıl benim yapmış olduğum fedakarlığı görmez üzüldüğüm şeyler o kadar çok ki ve içim o kadar acıyorki anlatamam.

canım ya çok kötü bi durum cidden peki ne karar verdin konuyu açtığın günden beri bir kaç ay geçti.

Canim ya boyle seyleri okudugumda okadar uzuluyorumki, allah boyle erkeklerin ve evli erkeklere beraber olan kadinlarin belasini versin. Rabim bize boyle serefsizliklerden uzak tutsun. Buyuk konusmaya cok korkuyorum canim, oyuzden daha fazla bisey demicem, ama bu aci seyi ben her yerde okuyorum goruyorum, ama benim tek bildigim ve anladigim sey bir erkek bikere aldatiysa ve onu af edersen yine ayni seyi yaparmis.. :( ztn af edilecek gibi bisey degil. Senin icin cok cok uzuldum canim

eyvah herşey ortada tabi şok oldum ve çok üzüldüm senin adına
aldatma mesajı bariz elbette allah yardımcın olsun tatlım

:50: üzüldüm Allahtan böyle bir adamdan bebişin olmamış

bu kadar aşikar olan mesaja ne bahaneler sunsa da kurtarmaz onu

Hele ben çıldırdım neye uğradığı şaşırdım. off ya allahım hak edecek ne yaptım acaba?

kimse aldatmayı haketmez sakın böyle düşünerek kendını suclamaya yönelme Allahım yardımcın olsn ne diyecegımı bılemedım boşan desek demesı kolay sürdür desek daha ılk yıldan boleyse çoluk cocuk olunca hıc dusunemıyorum Allah yardımcın olsn verecegın karar ıns hakkında en hayırlısı olur

Back
X