Bu nasıl mesaj

Olabilir canım bende öyle düşündüm. Allah'ın sevdiği kulu olduğum için allah bana gösterdi gerçek yüzünü ama unutmayacağım bana yağılanı asla unutmayacağım...!

Sana derhal tüm gerçekleri açıklayacak,öyle kaçmak yok...
Bunu aynen söyle.
Ve bir süre ayrı evlerde kalıp(tabi ki o gidecek,sen evinde kalacaksın) evliliğiniz hakkında ikinizin de düşünmesi ve sağlıklı karar vermeniz gerektiğini söyle..
Seni bir süre hiç görmemeli,sen de onu..
Birbirinizi de aramayın..
1,2,3 ay kaç ay olursa,bu süreçte birarada kalmamalısınız..
Eğer seni seviyorsa,aklı başına gelir,diğer kaçamaklarından vazgeçer,tamamen sana döner..
Eğer bu ayrılık onun kaçamaklarına devam ettirirse ,zaten bu evlilik yürümez ve biter..
Ama kesinlikle ara verilmeli ve ayrı kalınmalı bence...

Canım çok sağol daha iyiyim bu zaman gerçekten çok iyi bir ilaç daha mantıklı davranacağım.

Bi kere affedenleri görüyorum sonunda yine aynı şeyleri yaşayıp bir çocuk olduktan sonra boşanıyorlar haftasonu ailemle net konuşacağım ve kararımı bu adama açıklayacağım.

Ben anladım bu erkek milletini affettiğin zaman aynı şeyi tekrar tekrar yapıyor.

canım benim allah yardımcın olsun ozaman tek yol ayrılmak :(daha sonradan yazdıklarınıda okudum kabul etmiyosa bunu tekrar yapmaya devam edicek.ben bu olayı ilk okuduğumda dedim herhalde eşi itiraf eder sana sözler verir ama o seni bile umursamamış anlaşılan.bu şekilde çok zor evliliği yürütmen .oyüzden bencede en kısa zamanda ailenle konuş.ya sana tavsiyede bulunmak istemiyorum aslında çünkü böyle bir olay başıma gelse ben ne yapardım hiç bilmiyorum .ama şunu öğrendimki hiç bir zaman ilişkide kalbinin sesini dinlemiyceksin mantığınla hareket ediceksin.zaten çoğumuz evlenmek için ailelerimizle karsı karsıya geldık zamanında.kalbimizi dinledik ama evlenince öğrendik mantıklı olmamız gerektiğini.mantığının götürdüğü yere git bundan sonra emin ol kalbinin götürdüğü yerden bin kat daha iyidir canım .sende üzme kendini ayakta dimdik durman lazım .o seni kaybetti sen sadece onun için harcadığın yıllarını.umarım hakkında hayırlısı olur bitanem .:(((

Allah sabır versin yaa, çok zor bir durum, Allahım ferahlığını versin inşallah.....:31:

bir erkek yakalanıpta nasıl bu kadar umursamaz davranır anlamadım ????? acaba gerçekten bir kıza değilde bir arkadaşınamı yazdı diye düşünüyorum .....

Madem arkadaşına yazmış o zaman sevgi kelebeğim cümlesinin açıklamasını sor. İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ya gerçekten erkeğe gönderdiyse diye...Buda bir ihtimal neler duyuyoruz.

arkadasım senı kaybetmekten evını,yuvasını kaybetmekten korkmamıs bır adamı sakın sende kaybetmekten korkma cunku sen kaybtmeyeceksın her ne kadar su an sana oyle gelsede ayrıca bız kadınların aptalca bır huyu var ne kadar sıkıntılı uzuntlu donemlerdende gcsek aıllerımıze bırsey bellı etmemeye calısıyoruz aslında bence cok yanlıs aılene sımdıden soylekı ınsanlar daha sonra bırden duyunca şok olmasın ama erkekler her burnu b..ka batınca her olayda hemen aılelerıne anlatır hatta benmkı yetınmezdı anlatmakla telefonu elıme tutusturmaya calısır al al onlarada soyle dıye sen zaten soyluyosun salak ben nıye soylım bı daha.. hatta hıc unutmam bır aynısını yıne yaptı gorumceme verdı al al ablamada soyle dıye tam ben alırken tel. gorumcem kardesıne soyledıgını sanarak aman bosan gıtsın o zaman dedıgını duydum bende ona bosanması o kadar kolaysa senın kocan sureklı senı boynuzluyor sende ortalıkta gezıyosun sen bosasana kocanı dedım.. kestı bu arada kendısı aldatıldıgını bıle bıle devam edıyordu evlılıgıne

bence bu iş ortada ama en emin olacagın şey o hattın dökümanını incelemek ozaman emin olacaksın işte...

allah yardımcın olsun arkadasım .hala senı nasıl uyuturumun yollarında eşin.kadınlar ınanırya hemen senı denıyor aklı sıra.umarım saglıklı bır karar verırsın.hakkında herseyın hayırlısı olsun canım

arkadasım senı kaybetmekten evını,yuvasını kaybetmekten korkmamıs bır adamı sakın sende kaybetmekten korkma cunku sen kaybtmeyeceksın her ne kadar su an sana oyle gelsede ayrıca bız kadınların aptalca bır huyu var ne kadar sıkıntılı uzuntlu donemlerdende gcsek aıllerımıze bırsey bellı etmemeye calısıyoruz aslında bence cok yanlıs aılene sımdıden soylekı ınsanlar daha sonra bırden duyunca şok olmasın ama erkekler her burnu b..ka batınca her olayda hemen aılelerıne anlatır hatta benmkı yetınmezdı anlatmakla telefonu elıme tutusturmaya calısır al al onlarada soyle dıye sen zaten soyluyosun salak ben nıye soylım bı daha.. hatta hıc unutmam bır aynısını yıne yaptı gorumceme verdı al al ablamada soyle dıye tam ben alırken tel. gorumcem kardesıne soyledıgını sanarak aman bosan gıtsın o zaman dedıgını duydum bende ona bosanması o kadar kolaysa senın kocan sureklı senı boynuzluyor sende ortalıkta gezıyosun sen bosasana kocanı dedım.. kestı bu arada kendısı aldatıldıgını bıle bıle devam edıyordu evlılıgıne

Canım ablama anlattım ailem istanbul dıiında balıkesirde bu akşam yola çıkacağım sabaha orda olurum annem hayatta değil babam var sadece ablam ve benden küçük erkek kardeşim ablam durumdan haberdar ben gitmeden babama önden anlatacak hayırlısı bakalım. Şunu öğrendim 1 kez aldatılan sonra yine aldatılıyor.

Son düzenleme:
çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. bence gençliğini heba etme daha fazla.

ben de ilk evlilik kararı aldığım insanla yaşamıştım böyle bir şey. malesef ben kör gözle bakmışım. ve kızla konuştum biliyor musun? çok acıydı. ayrıldık ve evlenmemiştik iyi ki. ama ssonra herşey güzelleşiyor. bunu sana gösteren Rabbim seni uyarmış. güzel günlerin geleceğine umut vermiş. hiç korkma, evlilik kadar ayrılık da normal birşey. bu senin en tabii hakkın.

hakkında herşeyin hayırlısını dilerim.

çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. bence gençliğini heba etme daha fazla.

ben de ilk evlilik kararı aldığım insanla yaşamıştım böyle bir şey. malesef ben kör gözle bakmışım. ve kızla konuştum biliyor musun? çok acıydı. ayrıldık ve evlenmemiştik iyi ki. ama ssonra herşey güzelleşiyor. bunu sana gösteren Rabbim seni uyarmış. güzel günlerin geleceğine umut vermiş. hiç korkma, evlilik kadar ayrılık da normal birşey. bu senin en tabii hakkın.

hakkında herşeyin hayırlısını dilerim.

Amin canım Allah hepimize yardımcı olsun.

madem eşin illa yok diyor kabul etmiyor o zaman hattın 1 yıllık dökümanını iste...böylece vicdanında rahat olur :))

hakkında herşeyin hayırlısı olsun :))))))))))

.

Canım nasıl oldun neler yaptın bu sürede. Bence de hat dökümanı istesin o kadar kendine güveniyor ise.

allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum aldatılmayı gectimde adamın şu sakın tavırları insanı daha çok çileden çıkartıyor çok yazık ya ne biçim insanlar catıyor bizlere
allahtan bebegin yokmuş

Konuyu baştan itibaren okudum çok geçmiş olsun Allah sabır versin
Ne durumdasın? Telefon hattının dökümünü istedin mi? Orada herşey açığa çıkar hangi numara kaç kere aranmış ne mesajlar atılmış. Böylece için rahat olur hem de elindeki deliller artar.

allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum aldatılmayı gectimde adamın şu sakın tavırları insanı daha çok çileden çıkartıyor çok yazık ya ne biçim insanlar catıyor bizlere
allahtan bebegin yokmuş

arkadaş ne güzel açıklamış

Back
X