Bu nasıl mesaj

bir kaç gün önce elmayra rumuzlu arkadaşın yaşadıklarına şahit olduk,şimdi de bu..2 yıl önce eşi aldattığında affetmişti ve geçen gün yine aldattığını öğrendi ve o zamankine göre çok daha büyük bir acı yaşadı..emeklerine acıdı..şimdi siz de affederseniz yine yapmayacağının garantisi olmadığını söylemek istiyorum.sakin kafayla çok iyi düşünüp öyle karar vermek gerekiyor..

işte sorun orda belki bekarım diye kandırdı ki yüksek ihtimalle öyle ama bekarım dese bu kadın 5 dk sonra servis dışıyım diyen birine neden diye sorar bence biliyor evli olduğunu

bende aynı seyı dusundum kesınlıkle bılıyordur,evlı oldugunu bıle bıle ılıskı yasıyor,ey guzel ALLAHIM ne gunlere kaldık:50:

bir kaç gün önce elmayra rumuzlu arkadaşın yaşadıklarına şahit olduk,şimdi de bu..2 yıl önce eşi aldattığında affetmişti ve geçen gün yine aldattığını öğrendi ve o zamankine göre çok daha büyük bir acı yaşadı..emeklerine acıdı..şimdi siz de affederseniz yine yapmayacağının garantisi olmadığını söylemek istiyorum.sakin kafayla çok iyi düşünüp öyle karar vermek gerekiyor..

evet o kadar etkilendim elmeyra hala aklımdan çıkmıyor...

yeni evliymişsiniz buda neyin nesi üzüldüm .peki sordun mu bu olayı ne dedi sana ne açıklama yaptı ?

Acıklama arkadaşına atmış eşim işe servisle gidip geliyor arkadaşı 2 gün hastaymış srvisle gelemeyecekmiş arkadaşlarıyla kendi aralarında böyle konuşuyorlarmış büyütek bir şey yokmuş anlayacağın saçmalık dünde aynı şeyleri söyledi peki öyle olsun dedim ama öyle olmayacak ben kaderim deyip oturmayacağım.

Acıklama arkadaşına atmış eşim işe servisle gidip geliyor arkadaşı 2 gün hastaymış srvisle gelemeyecekmiş arkadaşlarıyla kendi aralarında böyle konuşuyorlarmış büyütek bir şey yokmuş anlayacağın saçmalık dünde aynı şeyleri söyledi peki öyle olsun dedim ama öyle olmayacak ben kaderim deyip oturmayacağım.

günaydın canım nasılsın bugün

hey Allahım bizim hiç birşey yapmamıza gerek kalmadan önümüze tepsiyle sunduruyorsun bu heriflerin yaptıklarını..,
Canım umarım aldatmıyordur diycem ama hiç birine güvenmiyorum.. Allah yardımcın olsun..eğer aldatıyorsa o da Allahından bulsun

günaydın canım nasılsın bugün

Canım çok sağol daha iyiyim bu zaman gerçekten çok iyi bir ilaç daha mantıklı davranacağım.

Bi kere affedenleri görüyorum sonunda yine aynı şeyleri yaşayıp bir çocuk olduktan sonra boşanıyorlar haftasonu ailemle net konuşacağım ve kararımı bu adama açıklayacağım.

Ben anladım bu erkek milletini affettiğin zaman aynı şeyi tekrar tekrar yapıyor.

hey Allahım bizim hiç birşey yapmamıza gerek kalmadan önümüze tepsiyle sunduruyorsun bu heriflerin yaptıklarını..,
Canım umarım aldatmıyordur diycem ama hiç birine güvenmiyorum.. Allah yardımcın olsun..eğer aldatıyorsa o da Allahından bulsun

Aldatılıdığım bariz belli canım bunu kime anlattıysam herkes aynı şeyi söyledi, yani kararımı verdim gibi birde ailemle konuşacağım.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun canım.

bitanem bu benim yorumum değil bazen eşim benim profilden böyle konuları okur .bir erkek olarak onun yorumu şu: kesinlikle aldatıyo ve bunu bi kere yapan bi erkek kesinlikle tekrar yapar.nasıl olsa affediliyorum mantığıyla.sana tavsiyem affetme ayrıl.yuvasını başka bi kadın için kaybetmeyi göze dahi almış bi erkek bi daha ıslah olmaz. dedi. aynı fikirdeyim canım çok zor biliyorum ama kes at daha fazla acı çekme..

cnm peki hiç adamakıllı konuşamadınız mı? sen kesinlikle aldatıyorsun bir de yalan söylüyorsun gibi şeyler konuşmadınız mı?

Son düzenleme:
cnm peki hiç adamakıllı konuşamadınız mı? sen kesinlikle aldatıyorsun bir de yalan söylüyorsun gibi şeyler konuşmadınız mı?

İnan sakin sakin kaç kere konuşmayı denedim ama kesinlikle kabul etmiyor kesinlikle yani aslında konuşacak bir şey kalmadı onu affedeceğimi sanıyor ama yanılıyor.

cnm peki hala aynı evdemisiniz? takip ettiğim kadarıyla bir kere annesinde kalmıştı sonrasında geldimi eve yüzyüze geldiniz mi? Ne konuştunuz?

cnm peki hala aynı evdemisiniz? takip ettiğim kadarıyla bir kere annesinde kalmıştı sonrasında geldimi eve yüzyüze geldiniz mi? Ne konuştunuz?

Dün akşam geldi hiç bir şey olmamış gibi nasıl bu kadar rahatsın diye sakin sakın sordum yeminler ediyor arkadaşıma attım diye nasıl yeminler anlatamam dedim yalan yere yemin etme diye çarpılacaksın diye oonun haricinde bir şey konuşmuyoruz konuşmuyor abartıyorsun diyor yani ona göre aldatmıyor ben abartıyorum yani odun gibi bir adam

İnan sakin sakin kaç kere konuşmayı denedim ama kesinlikle kabul etmiyor kesinlikle yani aslında konuşacak bir şey kalmadı onu affedeceğimi sanıyor ama yanılıyor.

aslında kararın netse ayrılmaksa ayrılacağını söylesen belki o zaman itiraf yoluna girebilir... dürüst adamı oynar son dakikalar

aslında kararın netse ayrılmaksa ayrılacağını söylesen belki o zaman itiraf yoluna girebilir... dürüst adamı oynar son dakikalar

Aslında daha fazla duymak istemiyorum canım acıyor yazıklar olsun onun için ailemi karşıma aldım neler neler çektim hiç değmezmiş hemde hiç.

Dün akşam geldi hiç bir şey olmamış gibi nasıl bu kadar rahatsın diye sakin sakın sordum yeminler ediyor arkadaşıma attım diye nasıl yeminler anlatamam dedim yalan yere yemin etme diye çarpılacaksın diye oonun haricinde bir şey konuşmuyoruz konuşmuyor abartıyorsun diyor yani ona göre aldatmıyor ben abartıyorum yani odun gibi bir adam

bide böyle yalan yere yemin etmezmi bu erkekler..
moda oldu, yalan yere cocuklarinin üzerine, anasinin üzerine, herkesin üzerine yemin ediyorlar, ama yalan iste !!!
bukadar kolaymi ya böyle yemin etmek,
hic seref kalmamis bunlarda,
sakin inanma canim, yemin edene bile inanmicaksin bu zamanda

Back
X