Bu nasıl mesaj

müge ne yaptın canım? ben bişey merak ettim bu mesaj olayından önce eşinin davranışları nasıldı eve geliş saati vs

Son düzenleme:
adamdaki sorumsuzluğa, yüzsüzlüğe bakarmısınız yahu... Hem suçlu hem güçlü...

Daha çok gelip özür dileyeceği, yalvaracağı (gerçi artık faydası yok ama) yerde bir de dün akşam eve gelmiyor...

Haa birde güya annemde kalacağım diyor ki bu bence de kesinlikle KOSKOCA bir YALAAN!!!!!

Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın...

müge ne yaptın canım? ben bişey merak ettim bu mesaj olayından önce eşinin davranışları nasıldı eve geliş saati vs

Canım dün gece eve gelmedi aslında gelmemesi bir yana iyi oldu Annesine kimbiliri niçin gitti değerli annesinin fikirlerini almayada olabilir onun dolduruşuna gelmeyede. Vallahi kızlar dayanacak güçüm yok kararımı ailemle konuşacağım ve en kısa zamanda o evden ayrılıp kendime yeni bir yaşam kuracağım. Paylaştığım herkes aynı şeyi söylüyor 1 kere affedersen eyvah.... Yani bende insanların dediklerini kulak arkası etmiyorum etmeyeceğimde o görsün bak beni aldatmak nasılmış eşşekten düşmüşe cevireceğim...

adamdaki sorumsuzluğa, yüzsüzlüğe bakarmısınız yahu... Hem suçlu hem güçlü...

Daha çok gelip özür dileyeceği, yalvaracağı (gerçi artık faydası yok ama) yerde bir de dün akşam eve gelmiyor...

Haa birde güya annemde kalacağım diyor ki bu bence de kesinlikle KOSKOCA bir YALAAN!!!!!

Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Amin canım. Şunu anladım adamın umrunda değilim ben...! ona 10 senemi verdim ben 15 yaşında tanıştım onunla, ilk sevdiğim adamdı ilk elimi tutan ama değmiyormuş ne yapsan ne etsen değmiyormuş yazıklar olsun ona yazıklar...!

Amin canım. Şunu anladım adamın umrunda değilim ben...! ona 10 senemi verdim ben 15 yaşında tanıştım onunla, ilk sevdiğim adamdı ilk elimi tutan ama değmiyormuş ne yapsan ne etsen değmiyormuş yazıklar olsun ona yazıklar...!

İşte bu yüzden kaybediyoruz... Değerlerinden fazlasını onlara verdiğimiz için bütün bunlar bizim başımıza geliyor...

Allah yar ve yardımcın olsun hiç kolay bir süreçte değilsin şuanda... Ama kararlarının arkasında ol... Dik dur ve Sakın ama Sakın ona üzüldüğünü hissettirme lütfen....
Anlasın neler kaybettiğini...Aslında kaybedenler onlar bizler değiliz canım....

günaydın kızlar..canım merak ettim seni nasılsın yaazdıklarını okudum üzüldüm ne yazsamda boş .burda bişeyler yazıpta aklını karıştırmakta istemiyorum açıkçası.ama sende biiyorsunki sağlıklı karar verebilmen için önce beynini boşaltman lazım..bu erkekler neden bukadar manmun iştahlılar anlayamıyorum..ya bir yanım boşanma şans ver derken dün gece ,şimdi boşan tutma bu adamı diyor.eşinin yaptıkları çok saçma aklı sıra kendini naza çekiyor .eğerki afedecek olursanda sakın onun tuzaklarına düşme canım.erkek beyni bukadar çalışmaz ve emin ol okadın yönetiyordur onu şuan..eğer gerçekten bitirmek istiyorsan bir an önce ailenle konuş bitir nediyeyim .ama içinde hala sevgin varsa nefretinin yanında işin çok zor canım.yolun açık olsun inşallah..

günaydın kızlar..canım merak ettim seni nasılsın yaazdıklarını okudum üzüldüm ne yazsamda boş .burda bişeyler yazıpta aklını karıştırmakta istemiyorum açıkçası.ama sende biiyorsunki sağlıklı karar verebilmen için önce beynini boşaltman lazım..bu erkekler neden bukadar manmun iştahlılar anlayamıyorum..ya bir yanım boşanma şans ver derken dün gece ,şimdi boşan tutma bu adamı diyor.eşinin yaptıkları çok saçma aklı sıra kendini naza çekiyor .eğerki afedecek olursanda sakın onun tuzaklarına düşme canım.erkek beyni bukadar çalışmaz ve emin ol okadın yönetiyordur onu şuan..eğer gerçekten bitirmek istiyorsan bir an önce ailenle konuş bitir nediyeyim .ama içinde hala sevgin varsa nefretinin yanında işin çok zor canım.yolun açık olsun inşallah..

Canım içimdeki şeyin ne olduğunu bilmiyorum aslında acımı öfkemi yenilgimi... Anlamıyorum nasıl bu kadar rahat anlayamıyorum...! Şimdi işyerinden aradı nasılsın falan diye sanande deim baparak ve telefonu üstüme kapattı benim uzun uzun düşünmem gerek çok uzun.

Şimdiye kadar bakmadım diye rahat davrandı sanırım sanırım aynu isimle kayıtlıyızki bana yanlış mesaj atmış. Ben bu adamı affedemem afetmeyeceğimde en kısa zamanda gerekeni yapacağım.

sana öncesinde mesaj attısa senin ismin çıkmıştır yada teli yeni aldı dedin galiba en son senle konuştuğu için telefonun özelliğinde direk göndere basarken senın ısmın varsa farketmeden hızlı mesaj atayım derken onaya basmıştır bence ısmınız aynı değildir o daha çok hata yapmasına sebep olur

sana öncesinde mesaj attısa senin ismin çıkmıştır yada teli yeni aldı dedin galiba en son senle konuştuğu için telefonun özelliğinde direk göndere basarken senın ısmın varsa farketmeden hızlı mesaj atayım derken onaya basmıştır bence ısmınız aynı değildir o daha çok hata yapmasına sebep olur

Olabilir canım bende öyle düşündüm. Allah'ın sevdiği kulu olduğum için allah bana gösterdi gerçek yüzünü ama unutmayacağım bana yağılanı asla unutmayacağım...!

Merhaba Arkadaşlar.

Ben 1,5 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok dün çok acı bir şey yaşadım kısaca anlatacağım.

Dün iş çıkışı arkadaşımla alışveriş yapalım dedik eşime eve geçgeleceğim söyledim tamam dedi saat 21,30 gibi ben eve dönmeden aradım bir şey istiyormusun diye hayır dedi canım nerdesin dedi 5 dakikaya evdeyim dedim ve arabayı garaja koymak üzere garaj kapısını açtım bide baktımki eşimden mesak mesajı olduğu gibi yazıyorum.

5dk. sonra geçici olarak servis dişiyim... :(
sende 2 gün servistesin... :( 2 gün
sonra görüşmek dileğiyle sevgi kelebeğim...! :)

Şaşırdım anlam veremedim noloyor dedim o hışımla eve girdim bu ne demek oluyor dedim bana mesaj attığını bilmiyor tabi tekrar tekrar sordum ve telefondaki mesajı gösterdim rengi kızardı bozardı görmeniz gerek nasıl kıpkırmızı oldu anlatamam açıklama olarakta arkadaşına yazmış falan falan akşam kapımı kilitledim ve uyudum sabah işe geldim aradı ama cevap vermedim sizce ne yapmam gerek nasıl acı çekiyorum anlatamama...!

ya varya......ne desem bilmiyorum....ben olsam Asla diyorum asla affetmem...askımdan ölsem gebersem de affetmem...Allah'a büyük konusmak istemiyorum ama su an ki düsüncem o...senin yerinde parcalamıstım onu kesin...Allah yardımcın olsun...düşün tasın...bebeğin de yok henüz...bence affetmek bi kez daha yapmasına göz yummak gibi bişey..karar senin ama balım...çok üzüldüm çokkkk :5::5::5::5:

Senin sevgi kelebegine de, geçici olarak servis dışı olmana da...:47:

ne kadar acı bir durum değil mi? ne kadar gurur kırıcı, onur kırıcı bir durum:2: sevdiğin, aşık olduğun bir insan başka birine sevgi kelebeğim diyor:2: Allahım allah kimseyi böyle zor bir duruma düşürmesin işin gerçekten çok zor:2: Allah yardımcın olsun canımmm:14:

ne kadar acı bir durum değil mi? ne kadar gurur kırıcı, onur kırıcı bir durum:2: sevdiğin, aşık olduğun bir insan başka birine sevgi kelebeğim diyor:2: Allahım allah kimseyi böyle zor bir duruma düşürmesin işin gerçekten çok zor:2: Allah yardımcın olsun canımmm:14:

Amin canım çok zor inanın pazartesi gecesinden beri başımda bir ağrı ölecekmişim gibi. işe bile gelmek istemiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok.

Amin canım çok zor inanın pazartesi gecesinden beri başımda bir ağrı ölecekmişim gibi. işe bile gelmek istemiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok.

Allah korusun saçmalama senden kıymetli mi sakın sakın bu hatayı etme kendine:(( güçlü dur sakın yenilgi durumunda olma korkut hatta onu öldürme süründür yani:47: kimse senden kıymetli değildir bu Dünya' da..Annen seni el için üzül öl diye doğurmadı, o kadar sıkıntı kim çeker?? biri gider biri gelir o yaptığı hatayla kalır

Allah korusun saçmalama senden kıymetli mi sakın sakın bu hatayı etme kendine:(( güçlü dur sakın yenilgi durumunda olma korkut hatta onu öldürme süründür yani:47: kimse senden kıymetli değildir bu Dünya' da..Annen seni el için üzül öl diye doğurmadı, o kadar sıkıntı kim çeker?? biri gider biri gelir o yaptığı hatayla kalır

Haklısın ama inan elimde değil keşke elimde olsa hiç üzülmesem ama inan durumum çok kötü şimdi.

Çok üzüldüm...

Ben de aldatıldığımı maillerden öğrenmişdim e boşandım..

2 tane de çocuğum var ...

Hayat devam ediyor,hiç pişman olmadım boşandığıma ama şunu bilin onlar aldattıklarına çoooooooooook pişman oluyorlar ,sürünüyorlar...

Biliyorum yaşadım o acı çok zor ama bilin ki geçiyor...

çok zor bir durum allah yardımcın olsun aldığın kararı çok iyi düşünerek al çocuğunun olmaması çok büyük şans senin için çünkü çoğu kadın çocukları var diye katlanıyorlar böyle durumlara

Back
X