Bu nasıl mutsuzluk 😭

Taşï herkes dertsiz sanır ama kimse bilmez taş en büyük derdi taşır. Ben böyle bir durumdane yapardım daha çok canımı acitirdim ama bu bı tavsiye değil çünkü hiç bir işe yaramıyor ve inanın geçiyor uyuyorsun uyanıyor sun uyuyorsun uyanıyor sun ve bı bakıyor sun bı yoldasin yürümek žorundasin bu gece sabaha kadar ağla uyandığında aynaya bak gördüğün kişiyi begenirsen ağlamaya devam et 🌼
Güvendiğim birinden de darbe yediğimi duyunca lanet ettim hayata. Ağlayınca çirkin oluyorum bi gözlerimin rengi değişiyo onu seviyorum ☺️

Sorumluluğum artınca bunaldım. İşime karışanlar çoğaldı. Eskiden de sorumluluğum fazlaydı ama müdür değildim müdürümün üstüne atıyodum bunaldığım konuları. Şuan direk muhatap kişi benim ve düzenimle oynuyo biraz patronum. Yoruluyorum beyin olarak. Bir aydır gerginim üzgünüm.
Welcome to iş hayatı. Pozisyonun yükseldikçe sorumluluk artar. Çalışan hata yapar ama üstten sorulur davalık bir şey olsa bile genelde üstten sorulur. Karar verme yetkisi de ondadır genelde.
Dirayetli duralim sorumluluk alalım ki her yerde üstlerde erkek idari amir, müdğ, Başkan falan görmeyelim. Ki kadınlar güçlüdür yani daha çok olmalı öyle yerlerde.

Zorlasam olabilir ama bilmiyorum kabul etmeyebilirler. Tek bildiğim şey hayatta genel anlamda mutsuz olduğum. Bayadır mutlu hissetmiyorum zaten ama dışarıya karşı mutlu göstermek yoruyo artık
Pskolojik destek alin cok daha uzamadan bence.

Welcome to iş hayatı. Pozisyonun yükseldikçe sorumluluk artar. Çalışan hata yapar ama üstten sorulur davalık bir şey olsa bile genelde üstten sorulur. Karar verme yetkisi de ondadır genelde.
Dirayetli duralim sorumluluk alalım ki her yerde üstlerde erkek idari amir, müdğ, Başkan falan görmeyelim. Ki kadınlar güçlüdür yani daha çok olmalı öyle yerlerde.
O erkek müdür gitti işte Allahın belası senelerce arkasını topla gittikten sonra kuyunu kazmaya çalışsın 😂 hayat çok değişikmiş ben bu dünya için fazla iyiymişim 😌

O erkek müdür gitti işte Allahın belası senelerce arkasını topla gittikten sonra kuyunu kazmaya çalışsın 😂 hayat çok değişikmiş ben bu dünya için fazla iyiymişim 😌
Olmayın iş hayatı ayrı ev hayatı ayrı sosyal hayat ayrı. Alın yetkiyi gereken yerlerde de çatır çatır kullanın. Gerektiği yerde doğru şekilde kullanın amirliğinizi. Herkes işini olması gerektiği gibi yaparsa sorun da çok azalır bunu da üst sağlar genelde

Olmayın iş hayatı ayrı ev hayatı ayrı sosyal hayat ayrı. Alın yetkiyi gereken yerlerde de çatır çatır kullanın. Gerektiği yerde doğru şekilde kullanın amirliğinizi. Herkes işini olması gerektiği gibi yaparsa sorun da çok azalır bunu da üst sağlar genelde
O yetkiyi çok sevdiğim arkadaşı gönderirlerken kullanamadım malesef. Tepkimi koydum ama patronun istediği oldu. İlerleyen zamanlarda nolacağını göreceğiz artık.

Terfi sorumluluk demek,milletin size hesap sormasi demek..
Mutsuz edecekti madem,keske kabul etmeseydiniz.
Esin ve evin hakkinda,su veya bu nedenden dolayi da mutsuzum seklinde yazmamissin..
Es mutsuz ediyorsa ayrilacaksin(veya izin veriyorlarsa kidem dus)..İsin gucun var,maddi imkanlarin el veriyor..
İs mutsuz ediyorsa ya kidem duseceksin,ya farkli bir is bakacaksin..
O kadar kapali yazmissin ki verilebilecek tek tavsiye bu oldu benden.

Evlisiniz, terfi aldiginiz muhtemelen iyi 1 isiniz var yine de mutsuzsunuz. Insanlarin nihai amaci bu degil midir zaten? Iyi 1 is, iyi 1 ese sahip olmak icin cabalamiyor muyuz yasam boyu? Issiz, bekar insanlar mutsuzluktan ölsünler mi bu durumda?

İş ve ev dışı biraz hareket katsanız hayatınıza , enerjinizi verebileceğiniz.
Yürüyüş ya da bir hobi edinmek gibi

Ben işini doğru ve iyi yapan herkesin yönetici olabileceğini daha doğrusu yöneticiliğe uygun olduğunu sanmıyorum.Mesela ben kendi alanımla ilgili de olsa yönetim kademesinde olmanın stresi ile başa çıkabileceğimi düşünmüyorum.Yaşıtlarım ya akademik kadroda ya yönetici pozisyonunda ..ama ben gerçekten o presleme ile başa çıkamadığım gibi çalışma arkadaşlarımla da dengeyi sağlayamam

Evlisiniz, terfi aldiginiz muhtemelen iyi 1 isiniz var yine de mutsuzsunuz. Insanlarin nihai amaci bu degil midir zaten? Iyi 1 is, iyi 1 ese sahip olmak icin cabalamiyor muyuz yasam boyu? Issiz, bekar insanlar mutsuzluktan ölsünler mi bu durumda?
O işsiz ve bekar insanların sorunu bişey diyemem. İşinin olması yetmez bana göre işinde mutlu olmak da önemli. Üç kuruş kazanıp mutsuz olmak değil hedefim. Eş de önemli ama kafa yapın uyuşmuyosa onla da mutlu değilsen bi sıkıntısı olmasına gerek yok mutsuzsan bitmiştir zaten eşim ve işim var ozaman tamam mutlu olmam lazım kafası yok bende. Bunlara sahip olup mutlu olanlara çok özeniyorum ama. Belki ben mutsuzluğa odaklanmışımdır mutluluk çıkaramıyorumdur hayatımdan bilemiyorumki.

Ben işini doğru ve iyi yapan herkesin yönetici olabileceğini daha doğrusu yöneticiliğe uygun olduğunu sanmıyorum.Mesela ben kendi alanımla ilgili de olsa yönetim kademesinde olmanın stresi ile başa çıkabileceğimi düşünmüyorum.Yaşıtlarım ya akademik kadroda ya yönetici pozisyonunda ..ama ben gerçekten o presleme ile başa çıkamadığım gibi çalışma arkadaşlarımla da dengeyi sağlayamam
Benim de bu tedirginliklerim vardı ve şuan tedirgin olduğum herşeyi yaşıyorum sanki birebir. Bisüre daha deneyeceğim belki alışırım

İş ve ev dışı biraz hareket katsanız hayatınıza , enerjinizi verebileceğiniz.
Yürüyüş ya da bir hobi edinmek gibi
Hiçbişeye vakit bulamıyorum kafam hep yoğun çok istiyorum ama yapamıyorum istemekle kalıyo. İki ay önce spora başlıcaktım hala başlıcam 😂

Back
X