Bu nasıl mutsuzluk 😭

O işsiz ve bekar insanların sorunu bişey diyemem. İşinin olması yetmez bana göre işinde mutlu olmak da önemli. Üç kuruş kazanıp mutsuz olmak değil hedefim. Eş de önemli ama kafa yapın uyuşmuyosa onla da mutlu değilsen bi sıkıntısı olmasına gerek yok mutsuzsan bitmiştir zaten eşim ve işim var ozaman tamam mutlu olmam lazım kafası yok bende. Bunlara sahip olup mutlu olanlara çok özeniyorum ama. Belki ben mutsuzluğa odaklanmışımdır mutluluk çıkaramıyorumdur hayatımdan bilemiyorumki.
Bu sartlarda mutsuzsaniz o zaman hem istifa edin hem de bosanin madem. Belki o vakit mutlulugu bulursunuz bekar ve issiz olarak.

Nedir sizi bu kadar üzen ?
Genel bi mutsuzluğum vardı zaten uzun zamandır. Yalnızlık hissediyodum sürekli işteyken kafam dağılıyodu ama terfi alınca işime karışılmaya başlanınca çalışma saatlerim değişince çalışma düzenim personelim değişince ayaklarım geri geri gitmeye başladı işe. Bi işte teselli buluyodum o da bitti

Genel bi mutsuzluğum vardı zaten uzun zamandır. Yalnızlık hissediyodum sürekli işteyken kafam dağılıyodu ama terfi alınca işime karışılmaya başlanınca çalışma saatlerim değişince çalışma düzenim personelim değişince ayaklarım geri geri gitmeye başladı işe. Bi işte teselli buluyodum o da bitti
İş değiştirme şansınız yok mu?

Kamu mu özel mi ?

bence kendinize her gun sorun

- bugun kendin icin ne yaptin?

belki bu sekilde farkindaliginiz artar ve kendiniz icin bir seyler yapip mutlu olmaya calisirsiniz.

Insan olumu dusunuyorum dedigi noktada bence can havliyle kendi ile ilgilenmeye baslamali. Sizin biraz daha dayanayim demeniz bana o yuzden degisik geliyor. Kim var sizden onemli hayatinizda.

Back
X