Bu nasil nişanlilikkkk ????

Aslbrs20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
21
2
1
Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya ((

Beraberde oturabilirz sonucta neden benimle zaman gecirmek istemiyor en azindan evde olalim diyebilir

Ayni sehirdeyiz eskiden bu kadar ilgisiz degildii muhendis ve son bir senedir yurtdışına cikip tekrar geliyor her ay is gereği

Konu yılbaşı degil yakin tarihte o var diye söylüyorum ve sonucta yılbaşıda siradan bir gece olarak gecmiyor

birlikte zaman geçirmek için sen fırsat yarat yada neden böyle davrandığını sor şimdiden böyleyse ilerisi için daha zor işin

Değer vermesem nişanlanmazdik sacmalama diyip hep konuyu kapatiyor ben ne yapabilirim insan baskasina akil verebiliyor ama kendi boyle bir durumdayken gerçekten mantikli olarak dusunemiyor

kısa kısa cevaplar vermeseniz daha kolay iletişim sağlanabilir
mesela ne kadar zamandır berabersiniz
nişanlanalı ne kadar zaman oldu
sevgiliyken de ilgisizmiydi
aynı şehirde misiniz
ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz
yaşlarınız kaç vb.

Ben 20 yasindayim o 26
5 senedir beraberiz 7 aydir nişanlıyz arkadaşlar ilk zamanlar cok ilgiliydi sonra azaldi şuandada bu durumdayiz 0 ilgi

Ben 20 yasindayim o 26
5 senedir beraberiz 7 aydir nişanlıyz arkadaşlar ilk zamanlar cok ilgiliydi sonra azaldi şuandada bu durumdayiz 0 ilgi
5 sene uzun bir zaman ve sizin için çocuk yaşta başlamış bir ilişki.
kusura bakmayın yanlış anlamayın benimde eşimle aramda 6 yaş var ama ben 15 yaşındayken 20 21 yaşındaki insanlara abi derdim kaldı ki sevgili gözüyle bakayım. bana tuhaf geldi kusuruma bakmayın.

yaşın çok genç okuyor musun ya da çalışıyor musun bilmiyorum
ilk zamanlarla sonradan tabiki farklılık olur ama uç noktalarda değil. acaba sevgisini hissediyor musun beni seviyor diyebiliyor musun yoksa onun için alışkanlık mı oldun hayatında. o yüzden mi başbaşa kalmak ya da bir şeyler yapmak ona cazip gelmiyor.

Konu yılbaşı degil yakin tarihte o var diye söylüyorum ve sonucta yılbaşıda siradan bir gece olarak gecmiyor
Gereksiz detaylara takilir beklentiye girersen daha mutsuz olursun once bunu not etmelisin hayatinin her anina . Ve yilbasi da gereksiz detaylardan biri.

Lise 2nin aonunda tanistik ve ben yaşımdan buyyk gosteriyorum çokta olgunum o daha çocuksu kalabiliyor bazi konularda unv 2 senelik okudum bu sene bitti ve adini koymak icin nişan yaptik. Bizim cok guvene dayali ve cok bağlı bir iliskimiz vardi beni sevdiginden vazgecemeyeceginden cok emindim her sekilde hissediyordum sevgisini gösterriyordu ama artik hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…