Bu nasil nişanlilikkkk ????

Gereksiz detaylara takilir beklentiye girersen daha mutsuz olursun once bunu not etmelisin hayatinin her anina . Ve yilbasi da gereksiz detaylardan biri.

Sizce nişanli birileri yilbasini ayri mi gecirmeli bu mu doğru olan ?

Lise 2nin aonunda tanistik ve ben yaşımdan buyyk gosteriyorum çokta olgunum o daha çocuksu kalabiliyor bazi konularda unv 2 senelik okudum bu sene bitti ve adini koymak icin nişan yaptik. Bizim cok guvene dayali ve cok bağlı bir iliskimiz vardi beni sevdiginden vazgecemeyeceginden cok emindim her sekilde hissediyordum sevgisini gösterriyordu ama artik hissedemiyorum:KK43:
başka sıkıntıları var mı peki
ailevi arkadaşsal iş gibi

Sizce nişanli birileri yilbasini ayri mi gecirmeli bu mu doğru olan ?
kendini böyle şartlandırma 2 sene önce bende nişanlı olarak nişanlımla ayrı şehirlerde girdim yılbaşına o önemli değil
geçen sene arkadaş kazığı yedik evde pijama terlik öyle girdik

Hayır hic bir sorunu yok. Bence gercekten bana karşı sevgisi ilgisi kalmadi :(

kendini böyle şartlandırma 2 sene önce bende nişanlı olarak nişanlımla ayrı şehirlerde girdim yılbaşına o önemli değil
geçen sene arkadaş kazığı yedik evde pijama terlik öyle girdik

Ya demek istedigim en azindan bisey soylesin ayri olsakta olur isim var desin evde olalim desin ama her konuda boyle hic bir sekilde adim atmiyor bana

Ya demek istedigim en azindan bisey soylesin ayri olsakta olur isim var desin evde olalim desin ama her konuda boyle hic bir sekilde adim atmiyor bana
peki ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz normal zamanda
sürekli mesajlaşma konuşma durumları falan var mı aranızda

Her haftasonu gorusuyoruz normalde ama onlari bile ben soruyorum artik goruscekmiyiz yarin diye

Yilbasi ozel bir gece degil ki. Normal de her geceyi beraber gecirmiyorsaniz o geceyi de beraber gecirmenize gerek yok :KK47:
Altini ciziyorum ki yilbasi herhangi bir gece

Normal bir gece ama siradan bir gece olarak gecirilmiyor illaki farklılık duyuluyor ve nişanliyiz birseyler demesi gerekli evde olsak bile

ne olmuş sanki beyfendinin gözü açılmış, pişman olmuş uzak duruyor gibi geldi bana. :/
bence sen ne yılbaşı mevzusunu aç ne de görüşme günlerinizi sor. o arasın sorsun görüşelim edelim diye. sen de ona göre yolunu çizersin çünkü sadece senin görüşelim edelim demenle olmaz.

Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya :KK43:((
Bu bir gelenek :)
Erkekler hediye almayi sevmez
Ozel gunleri sevmez
Avm gezmez
Evde oturur ps oynar akilli telefon ve tv sever bilgisayar sever
Sen daha ne gordun ki hele evlen esas film o zaman basliyor bu sadece fragman;)

Valla benimki uc bi ornek ama. Bosandigim sahis nisanliyken benimle vakit gecirmek icin ugrasmazdi hic. Yanima gelmez geldiginde de bahane bulur giderdi. Evlendik yine yalniz kalmamak icin elinden geleni yapti cunku cinsel sorunlari vardi. Karisina basim agriyo diyen bir erkekti. Dedigim gibi benimki uc bir ornek.

Back
X