Gereksiz detaylara takilir beklentiye girersen daha mutsuz olursun once bunu not etmelisin hayatinin her anina . Ve yilbasi da gereksiz detaylardan biri.
Sizce nişanli birileri yilbasini ayri mi gecirmeli bu mu doğru olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gereksiz detaylara takilir beklentiye girersen daha mutsuz olursun once bunu not etmelisin hayatinin her anina . Ve yilbasi da gereksiz detaylardan biri.
başka sıkıntıları var mı pekiLise 2nin aonunda tanistik ve ben yaşımdan buyyk gosteriyorum çokta olgunum o daha çocuksu kalabiliyor bazi konularda unv 2 senelik okudum bu sene bitti ve adini koymak icin nişan yaptik. Bizim cok guvene dayali ve cok bağlı bir iliskimiz vardi beni sevdiginden vazgecemeyeceginden cok emindim her sekilde hissediyordum sevgisini gösterriyordu ama artik hissedemiyorum![]()
Yilbasi ozel bir gece degil ki. Normal de her geceyi beraber gecirmiyorsaniz o geceyi de beraber gecirmenize gerek yokSizce nişanli birileri yilbasini ayri mi gecirmeli bu mu doğru olan ?
kendini böyle şartlandırma 2 sene önce bende nişanlı olarak nişanlımla ayrı şehirlerde girdim yılbaşına o önemli değilSizce nişanli birileri yilbasini ayri mi gecirmeli bu mu doğru olan ?
olabilir en iyi anlayacak sensinHayır hic bir sorunu yok. Bence gercekten bana karşı sevgisi ilgisi kalmadi![]()
kendini böyle şartlandırma 2 sene önce bende nişanlı olarak nişanlımla ayrı şehirlerde girdim yılbaşına o önemli değil
geçen sene arkadaş kazığı yedik evde pijama terlik öyle girdik
peki ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz normal zamandaYa demek istedigim en azindan bisey soylesin ayri olsakta olur isim var desin evde olalim desin ama her konuda boyle hic bir sekilde adim atmiyor bana
olabilir en iyi anlayacak sensin
Evlilik ne zaman? İyi dusun tasin derim.
Yilbasi ozel bir gece degil ki. Normal de her geceyi beraber gecirmiyorsaniz o geceyi de beraber gecirmenize gerek yok
Altini ciziyorum ki yilbasi herhangi bir gece
Normal bir gece ama siradan bir gece olarak gecirilmiyor illaki farklılık duyuluyor ve nişanliyiz birseyler demesi gerekli evde olsak bile
O zaman niye erkenden nisan yaptiniz be yavrum:)Evimiz yapım asamasinda daha2 senemiz var zaten yaşım erken :))
O zaman niye erkenden nisan yaptiniz be yavrum:)[/QUO
Adini koyalım dedik demez olaydik :))
Bu bir gelenek :)Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya((