Bu nasil nişanlilikkkk ????

Ne yılbaşıymış arkadaş ya ...
Standart bir gune önemli bir günmüş gibi davranıyorsunuz.

Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya :KK43:((

Nişanlın için normal birgün sayılıyordur,
Sizin verdiğiniz önem kadar önem taşımıyordur onun için olamaz mı ???

Mesela bende evde geçirmeyi hatta ogünü allahın herhangi biri olarak görenlerdenim,

ayyy en guzelı evde gecırmek
guzel bı masa hazırlıcam
abur cubur yıgarım eve
guzel bı fılm acarım
eşimle tontıs tontıs göbüş partisi yaparım oh mis
bence yılbası dogumgunu sevgılıler gunu bıdı bıdısı bana sacma gelıyor
nerdeyse her ay bayram.... hangı bırını kutlayalım yahu enerjı gerek para gerek :)

Arkadaşlar bence heeç kaale alıpta yorum yapmayın çnku fake sanırım.

Bugun saat 00:51 de bu konuyu açmış
yine akşam 02:44 gibide eşiyle arasında münasebet olmuyormuş onunla ılgılı konu açmış

Hoşgeldin ya CUMARTESİ
ayy puh :( bu fakelerı devlet tespıt edıp tedavı ve gozlem altına almalı
bence bu tıp fıkırlı ınsanlar her an her seyı yapabılır tam manyaklık
bende tutmus cevap yazmıstım cıddı cıddı yıne hayal kırıklıgı :(

ayy puh :KK43: bu fakelerı devlet tespıt edıp tedavı ve gozlem altına almalı
bence bu tıp fıkırlı ınsanlar her an her seyı yapabılır tam manyaklık
bende tutmus cevap yazmıstım cıddı cıddı yıne hayal kırıklıgı :KK43:
Bende diğer konusu hakkında yardımcı olucaktım . Şeytan durrttu eskı konularına baktım. Ve hayal kırıklığı

O bişey demiyosa sen de. Niye herşeyi erkeklerden bekliyosunuz ki? Yılbaşında bişeyler yapalım dedin de hayır mı dedi? işte o zaman şikayetini edersin

Bana garip geldi açıkçası plan yapmaması.

Maddi durumu yoksa evde falan kutlayabilirdiniz en azından. Bu bahane değil bence.

Mühendis ise iletişim iyi olmaz gibi matemetikçiler pek sosyallik bekleme mantığa yakınlar ama sohbete iletişime uzak olurlar bence o sanıyordur ki sen gayet mutlu vee huzurlu evlendiğindede böyle olacaktır adamın maskesi düşmüş nişanlanınca neyse ki evlenmeden görmüşsün pek değişeceğini sanmam bu alış bence sen hayalince canalandırdığın bir adam değil olmayacakta hayal dünyasından çıksan iyi olur

Mühendis ise iletişim iyi olmaz gibi matemetikçiler pek sosyallik bekleme mantığa yakınlar ama sohbete iletişime uzak olurlar bence o sanıyordur ki sen gayet mutlu vee huzurlu evlendiğindede böyle olacaktır adamın maskesi düşmüş nişanlanınca neyse ki evlenmeden görmüşsün pek değişeceğini sanmam bu alış bence sen hayalince canalandırdığın bir adam değil olmayacakta hayal dünyasından çıksan iyi olur

kız benım herifcan muhendıs hayatımda gordugum en sosyal ve en dogru ıletısım kurabılecegın ınsandır :) ınanılmazda romantıkdır . eşimin yanındakı odun benım :D
resmen gömmüşsün :KK48: muhendıs ve matematıkcılerı

İstisnalar kaideyi bozmaz olsaydı zaten bdv konusu açmazdı benim fikrim bu
kız benım herifcan muhendıs hayatımda gordugum en sosyal ve en dogru ıletısım kurabılecegın ınsandır :) ınanılmazda romantıkdır . eşimin yanındakı odun benım :D
resmen gömmüşsün :KK48: muhendıs ve matematıkcılerı

Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya :KK43:((

onu boğuyo ya da çok ilgi istiyo olabilir misin?

yahu konu fake
hesap sahte
hala yorum yazıp akıl veriyorsunuz :D:D
her kim ise bi açtığı konulara bakın lütfen!!!

Muhtemelen tepki cekmemek icin diger konuya evliyim yazdi. Sonra onu unuttu geldi bu konuyu acti.

Ya da toptan sahte..

Back
X