Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya((
fakeEvli misin nişanlı mı?
Kesinlikle katılıyorum yılbaşı kutlamanın ne dinimizde ne de geleneklerimizde yeri yok olmamalıdaBizim adetlerimizdede bukadar önemlimiydi bu gün ya.
çok mrk ederek soruyorum sen nişanlı mısın evli misin????yoksa burda kafamı buluyorsun hı?Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya((
ayy puhArkadaşlar bence heeç kaale alıpta yorum yapmayın çnku fake sanırım.
Bugun saat 00:51 de bu konuyu açmış
yine akşam 02:44 gibide eşiyle arasında münasebet olmuyormuş onunla ılgılı konu açmış
Hoşgeldin ya CUMARTESİ
Bende diğer konusu hakkında yardımcı olucaktım . Şeytan durrttu eskı konularına baktım. Ve hayal kırıklığıayy puhbu fakelerı devlet tespıt edıp tedavı ve gozlem altına almalı
bence bu tıp fıkırlı ınsanlar her an her seyı yapabılır tam manyaklık
bende tutmus cevap yazmıstım cıddı cıddı yıne hayal kırıklıgı![]()
kız benım herifcan muhendıs hayatımda gordugum en sosyal ve en dogru ıletısım kurabılecegın ınsandır :) ınanılmazda romantıkdır . eşimin yanındakı odun benımMühendis ise iletişim iyi olmaz gibi matemetikçiler pek sosyallik bekleme mantığa yakınlar ama sohbete iletişime uzak olurlar bence o sanıyordur ki sen gayet mutlu vee huzurlu evlendiğindede böyle olacaktır adamın maskesi düşmüş nişanlanınca neyse ki evlenmeden görmüşsün pek değişeceğini sanmam bu alış bence sen hayalince canalandırdığın bir adam değil olmayacakta hayal dünyasından çıksan iyi olur
kız benım herifcan muhendıs hayatımda gordugum en sosyal ve en dogru ıletısım kurabılecegın ınsandır :) ınanılmazda romantıkdır . eşimin yanındakı odun benım
resmen gömmüşsünmuhendıs ve matematıkcılerı
Nişanlim ne benimle ilgili bir plan yapiyor ne icinde bana karsi istek var. Yilbasi geliyor hala agzindan tek bir kelime çıkmadı ve cikmicak eminim seven insan nasil beraber zaman gecirmek istemez ben anlayamiyorum bu cocugu ya((