Ayrilali uzun sure gectiyse, sizden de donus alamadiysa onune bakmaya karar vermis
24Yaş 24 mu 45 mi
Yaparlar anacım yaparlar. Bazen misilleme yaparlar derken kayıııp kapılıp giderler..
Erkek bu üzerler ☹☹☹☹☹Yaparlar anacım yaparlar. Bazen misilleme yaparlar derken kayıııp kapılıp giderler..
Önüme bakıyorum ama insan yine de üzülüyor çok çabuk unutulmasına tuhaf bir duygu tek ben yaşamıyorum tabikiiiiSaçmalamış, sakın muhattap olmayın yoksa mıtsuzluğunun suçlusu siz olursunuz. Siz önünüze bakın
Alnınızdan öperimkaraktersiz , adi , basit
E ayrılmışsınız adam da yoluna bakmış. Sizi belki nişan davetiyesi vermek için aramıştırBir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Karaktersiz, haysiyetsiz, oksijen fazlalığı bir erkek müsveddesi.Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Isın komik tarafı benim ona aldığım takım elbiseyi nisanda giymesiİstiyorsun ki aylarca kapında sürünsün. Sonra da başkası olunca bu nasıl erkekmadem bu kadar takacaktın kafaya açsaydın be telefonu canım.
Ve sana bir haberim var, çoğu erkek böyle uzun ilişkiden sonra aniden tanıştığı insanlarla ciddi adım atıyor. Ha sağlıklı ilişki olur olmaz orasını bilemem.
Sen de çok şeyapma artık.
Kişisel algılamayın. Bazı insanlar duygularıyla hareket etmez, mantık evliliği yapıyor olabilirÖnüme bakıyorum ama insan yine de üzülüyor çok çabuk unutulmasına tuhaf bir duygu tek ben yaşamıyorum tabikiiii
Ayy rezaletIsın komik tarafı benim ona aldığım takım elbiseyi nisanda giymesi
Kalpsiz diyebilirim onun içinKişisel algılamayın. Bazı insanlar duygularıyla hareket etmez, mantık evliliği yapıyor olabilir
Isın komik tarafı benim ona aldığım takım elbiseyi nisanda giymesi
Traji komikkkAyy rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?