Bu nasıl olabilir?????

Daha 1 ay önce aradigi zaman sevdiğini söyleyen adam tamam haklisiniz ben salmamak gibi bisi yapmadım benim aklım 1 ayda aşık olmayı mantıklı bulmadı ama sizin fikriniz bu sizde diğer fikirleri salin bence

Bir ayda unutulacak kadar değersiz miyim düşüncesi oluşmuş sizde, dediğim gibi bunu kişisel algılamayın. Sizinle alakası yok. Ya mantık evliliği yapıyor ya da nişanlısını bir ayda ciddi adım atacak kadar çok sevdi. Bilemeyiz. Artık bunları düşünüp canınızı sıkmayın, siz de önünüze bakın

Önümüzdeki maçlara bakalım

Benimki de barışalım diye yalvarıp 10 gun snra evlenmişti

Kapımda sürünmesini isteseydim daha fazla şey yapardım garip olan 1 ayda duygu değişimi olması değil mi ben mi acayibimmmm
Duygu değişimi olmamış bence. İşte denemiş şansını sen kabul etmeyince nişanlanmış diğer kızlar.
Yani seni sevmiştir belki ama napsın ömür boyu peşinde mi koşsun?

Başka biriyle birlikteymiş zaten.. Nişanlanmış olması gayet doğal. Ama başkasıyla birlikteyken eski sevgiliyle konuşan biriyse şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmez tabi..

Başka biriyle birlikteymiş zaten.. Nişanlanmış olması gayet doğal. Ama başkasıyla birlikteyken eski sevgiliyle konuşan biriyse şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmez tabi..
Başkasıyla birlikte olsa da olmasa da sürekli arardı tamam istemiyordum birlikte olmayı da fakat bu kadar hızlı olması da üzücü gerçekten.

Başkasıyla birlikte olsa da olmasa da sürekli arardı tamam istemiyordum birlikte olmayı da fakat bu kadar hızlı olması da üzücü gerçekten.
Birlikte olmayı istemiyorduysanız neden üzücü geldi ki size??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…